Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ANO - bude líp.
  • Je mi z vlády na blití!!! člověk dře.. platí daně aby se stát měl peníze a oni seberou i to jediný na co má nárok! Vládo styď se!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • A bude to nastavené tak, aby na to nedosáhla prodavačka samoživitelka s příjmem 9000Kč.
    Bravo vládo. A bude na přidání flákačům a přivadrovalcům.
  • A možná by bylo nejlepší nás co pracujeme zavřit a tam budeme pracovat 16 hodin denně a flákači budou mít volný prostor a nikdo je nebude diskriminovat. Potom tu ale nebude potřeba žádná vláda, poslanci,, senátoři, soudci atd. Protože ti co dodržovali zákony budou pod zámkem a tam stačí bachař.možná by v takové base bylo bezpečněji než na svobodě.
  • U nás v Rusku se to osvědčilo. Zlevnila vodka.
  • Proč rušit, jednoduše zavést limit na 3 děti, pak to nebude vypadat jak v kameňáků, sociální dávky na 17 parchantů.
  • Ale jednou za čtyři roky někteří dostanou koblihu!
  • Jde o další hloupou úvahu našich "elit".
    Skutečnost, že státní instituce nespolupracují a neumí účinně zabránit podvodům, je problém (nefungující) státní správy v ČR. A neschopnost (nikoliv zneužívání) má být tzv. důvodem pro zrušení tohoto bonusu pro děti ? Neuvěřitelá "logika" !
    Kdo konkrétně budou "osoby s nižšími příjmy" ? Logicky by to měly být osoby s menším příjmem, než je tzv. celostátní průměrný příjem (mzda atd.). No, ale těchto pracujících jsou cca 2/3 - dle kusých informací (stát se tím samozřejmě moc nahlas nechválí, jak má "dobře" vydělávající občany !). A to je prosím zase jen obecný p r ů m ě r !!!. Nechť se zveřejní tyto údaje - ale po jednotlivých krajích a okresech - aby dotčení občané viděli, jak to SKUTEČNĚ v ČR je ! Tedy jak si "krásně" vydělají konkrétně - v Praze, v Brně, v Ústí anebo v Bruntále.
    V r. 1989 někteří mudrlanti vážně vykládali pohádky, jak do 20 let doženeme v životní úrovni Rakousko. To sice opravdu nastalo, ale výhradně v cenách, v příjmech ani náhodou. Průměrný český občan (ovšem současně s podprůměrným platem !) si na Západě stále musí připadat jako šupák. Po 25 letech opravdu veliký úspěch !
    Pokud české děti stojí tolik peněz, tak nechť se podporují max. 2-3 děti a kdo si jich našuká více, platí si to už zcela ve vlastní režii. Tím by se vyřešila zejména praxe našich opálenějších spoluobčanů, kteří jen dělají děti, namísto makání v práci a žijou pohodlně z dávek. Co bude z těchto dětí ? V drtivé většině nevychovaní, nevzdělaní a nebezpeční c e l o ž i v o t n í příjemci soc. dávek ! Není problémem, KDO to zaplatí, ale z ČEHO to zaplatí.
    No hlavně dětem (zatím) většinových etnik v ČR to seberte, to bude úplně nejlepší !!!
    Snad se nedožiju sám ani moje děti namísto ČR nějakého Cikánistánu nebo musulmanského emirátu, to bych tedy opravdu nechtěl.
    Ale já jsem kovaný "fašista", na moje divná slova a uvažování radši nedejte, to se nějak vyřeší (samo ?!) ...
  • Stalingrad
    Aha,takže opět se okradou ti kteří svou prací a z daní živí stát aby se to narvalo těm co se již 600 let integrují a řvou ste rasýsty-dájtě a nově se mohlo dát i našim novým kulturním obohacovačům !!!! Jedni mají v rukách britvů a vyhrožují uréžem hlavu a druzí mají kinžál a hlavy řežou.Jsme otroci a nevolníci a budem do té doby než konečně zvednem hlavy a vemem vidle a tu soldatesku ministrů,poslanců,policistů,státních úředníků,povalujících se vrahů,násilníků v kriminálech,senátorů,vlastizrádců,milovaných musulmanů a 600 let se integrující nevyženem tak kam patří-některé na ozdobu kandelábrů,jiné do pouště odkud se valí ty hordy,další do kamenolomů a do krásné indie !!!A bez povlení sem nesmí !!!! *12* *12* *12*
    • Plne souhlasim-vidle mam.Kdy a kde se sejdeme?
  • Za to zavede daňové úlevy za nelegály. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit