Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tebe bych, Drábku poslal do dolů.
  • Pan Drábek už nám tu myslím v reálu ukázal úsporu na jeho Fujitsu systému, kde se zatím ukazuje místo 300 mio propadák 600mio. Takže rozdíl téměř 1mld a ještě si dovolí vůbec něco říkat. Doufám, že si občani příště zvolí vládu (podotýkám to rozhodně není ČSSD), kde půjde tento ministr sedět a ne se všichni vymlouvat jeden na druhého. Jestli se úspora neukáže, tak ať cca za rok vše doplatí z vlastní kapsy nebo kapsy strany! Je to její ministr a zavedl bych, že fyzické osoby za jednotlivé strany, pokud udělají průser, zaplatí to všichni ostatní členové stran. Jednoduché jak facka. A vozíčkáři, ZTP atd. se po jeho testu půdou pást. Nechápu jak tento člověk, který se nai nezačervená, když očividně lže, ještě leze ven. Dodnes, ZTP nedostali ani polovinu dávek co dostat měli a pokud by někdo měl kvůli němu jezdit 4x na úřad práce, tak se těmto lidem měsíční životně důležitá dávka např. ve výši 400kč opravdu vyplatí, když polovinu projedou. Ale to je mu jedno. Takže pokud chce někde ušetřit 10mld, tak jen za cenu, že nechá pochcípat důchodce + postižené + chráněné dílny a polovinu z toho si rozkradou. Je to jen zloděj pro vlastní stranu. Zavřít ho až zčerná.
    • já vůbec hlavně nechápu,proč jsou strany placené ze státních peněz????
    • Proč ne ČSSD? Oni vám něco udělali? Snad jen ten Gross mě na.ral, ovšem, aspoň ho vypakovali.
  • Pres dvacet let sou ty prasata u vesla a jenom zerou, kradou, lzou a legalni cestou se jich proste nejde zbavit. To vsechno za penize nas vsech, kteri je opravdouvou praci vydelavame a zustavaji po nas hodnoty a realny veci. Kdyz vidim to vyzrany prase Necase nebo dalsi vyzrany prase Kalouska, o Johnovi nemluve, tak mam chut vzit nuz a udelat zabijacku, abych se taky poradne nazral a neco z toho mel... *16*
    • Teď si představte, že po nějaké nové revoluci by se dostal takovýto člověk do nějaké vládnoucí funkce. Představte si, že tato lůza by se stala ministrem. Už jsme to zažili a stále k tomu máme blízko se vrátit. Alespoň podle internetu a podobných reakcí medií. Dobrou noc a chraň nás od všeho zlého. Amen, jak říkala moje zlatá babička.
      • No, horší už tam být ani nemůžou.
  • To co představuje současná vládní banda jako reformu,je jejich další lumpáctví,které nás tahne nadále k dalšímu zadlužování této země,tedy ke státnímu bankrotu.Dvadvacet roků zde vládnoucí političtí lumpové rozprodávají a rozkrádají státní majetek.Skutečná reforma musí začít znárodňováním majetku všech,kteří jej po údajné revoluci nahrabali,měnovou reformu a co nejkrutějším trestání všech,kteří mají podíl na zbídačení této země.To bude práce pro komunisty a tvrdou levici.Komunisté se jeví jako nejzodpovědnější vládci,protože dokázali čtyřicet roků hospodařit bez zadlužování této země.A ještě při uvedeném na obyčejné lidi zbylo mnohem víc,než za vlády toho stáda lumpů,které se po komunistech,díky troubovitosti obyčejného českého blba , prolhalo k moci.
    • Co to tady plácáš za bláboly! Radši budu jíst suchý chleba než by se k moci dostali komunisti! A jestli příjde pan Kalousek abych mu dal čtvrtinu důchodu na státní útraty tak je rád dám!
      • Tak začni, páč ani uragán mi nezabrání, abych je volil.
      • Tak to tomu Kradlouskovi dej ty idio*e. Když tady bude dál tak nebudeš za chvíli mít ani na ten suchej chleba. A jestli máš důchod tak bys mohl vědět ,že ti největší komunističtí kádři jsou nalezlí v ODS, Topce, ....
      • Ten osel neví že komunisti jsou u moci pořád !!!
      • Tak dík, tak to vem i za mě
      • a já ti říkám, že radši budu živit pravý nefalšovaný rudý komanče, než bych živil tyhle přebarvený zlodějský prasata, co se schovávají za modrou, oranžovou nebo zelenou barvu.
  • 10,3 miliardy korun neušetří ministerstvo práce, ale okrade o ty peníze hlavně důchodce kteří celý život makali a platili daně, aby mohli v důchodu trochu slušně dožít a dnes musí hodně přemýšlet jestli se nají, nebo si koupí léky. A což takhle zrušit úplně zbytečný senát? to by byla úspora. A to nemluvím o náhradách poslanců (kterej zaměstnanec má náhrady?). a co naši snědí spoluobčané, kteří nikdy dělat nebudou a dostávají i 30 000 Kč/měs., a lidi co dělají mají plat okolo deseti tisíc. ...........
    • Stačí to ministerstvo zrušit a peníze jsou doma.
  • Pokud chce ministerstvo ušetřit , tak v prvé řadě je třeba zrušit tzv. " Úřady práce". Jsou naprosto k ničemu. Jejich veškerá činnost spočívá ve zvaní si čas od času nezaměstnaného kde dají max. několik adres firem , které nabízejí práci. Na tuto činnost je na každém tzv. Úřadě práce zaměstnáno desítky osob pobírajících nemalý plat. Od letošního roku jim i tato činnost ubyla , protože většina nezaměstnaných se musí pravidelně hlásit na poště . Proto navrhuji :
    1. Úřady práce nahradit jednou vývěskou a to ve formě písemné i elektronické s přehledem volných míst .
    2. Ušetřené peníze dát ve formě podpory těm, kteří si našli práci nebo začali samostatně podnikat .
    • Divich ty seš ale pitomec. Zeptej se někdy na ÚP referentky na ten nemalý plat. A kdo by asi zpracoval ty podpory když chceš rušit ÚP? Jo, jo ty hlavo prasečí. *12*
      • 1. na zpracování podpor stačí jeden počítač a dobrý program to udělá za referentku
        2.když s platem nespokojena může přejít do soukromého sektoru - tam jsou možnosti neomezené - ale pozor tam je potřeba pracovat , a to by mohl být pro někoho problém
        *16*
  • S vyšším daněním obyvatelstva a dalšími nesmysli(nikdy se nepovedlo při zvýšení daní vybrat více) akorát se sníží rapidně spotřeba obyvatelstva(už teď brečí obchodní řetězce a všichni prodejci), dalším snižováním růstu HDP bude logicky více nezaměstnaných a tudíž neušetří vůbec nic.
    • Ad příspěvek nad vámi..zrušit okamžitě senát, ušetří se nejvíc ad 2 já jako OSVČ to letos balím, 10 let budování firmy si nenechám rozkrást těmihle a moje účetní to balí taky, protože jí ten jejich legislativní bordel vůbec nebaví..a ano máte pravdu, tohle je všechno, čím se ještě snaží zaujmout voliče - pitomce, protože už každý musí vidět, že všechny úspory co kdy vymysleli, byly buď propadáky nebo s odkloněním do vlastní kapsy, kapsy strany. Nejhorší je, že s ČSSD se vůbec nic nezmění, protože jste sami mohli vidět jak se najednou nikdo nebrání spolupráce s nikým, což ještě před léty hlásali jako nemožné a sami neodstoupí, protož se drží koryt. Jde krásně vidět, otevřeli nám laikům pohled na systém, kde ve skutečnosti, jsou politici loutky lobbistů a je úplně jedno, kterou stranu si z viditelného spektra zvolíte, protože jsou všichni už předem na voličích domluveni. Bohužel tohle většina lidí co chce volit hlavně ČSSD nevidí a proto si nedávám u voleb naděje a balím firmu. Když to udělá většina zbydou tu jen supermarkety a chci vidět, kdo jim těch 127 mld přidá do rozpočtu, o kterých tak mluvili, že se mají ušetřit. Naprostý nesmysl pro voliče hlupáky a bude hůř, protože šedá ekonomika si cestu vždycky najde a ví to každý kdo podniká. Nezbude tu díky těm ignorantům nikdo, kdo tu bude platit daně, takže důchodci pomřou a naše děti potom taky. Ví to každý, kdo tu podniká, nikdy nebyl tak špatný první kvartál a za chvíli si vše koupíte bez strvzenky. No ale musíte jim teď přispět do kapes, protože chtějí stavět za 500 mio novější ambasádu:o)) Pro koho?:o)
  • A kdy si nase skur...na vlada šahne na svoje penize a výhody.JE mi z toho na řigani.HNUS
  • A všechno co takto uspoří promrhají na blbiny.
  • haha, mpsv možná ušetří, ale až Drábek bude odejit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit