Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud mohu,trošku z jiného soudku.Po revoluci šlo hlavně o to urvat co nejvíc.Přitom se rozkradl celý stát.Hlavně technologie,vynálezy atd...K dnešnímu dni,by mně zajímalo kolik vynálezů se vytvořilo po revoluci.Ono vytvářet např....gumové bombóny jedné technologie stokrát jinak,budou jenom gumové bombóny.Za komunistů,to byly cukrovinky aspoň jsme si pochutnali.A čokolády,mňam!!!!!!!!!!Dneska fuj.A to nepíšu o jinych hodnotných věcech.Krásné látky,oblečení boty,jó boty dneska mně ze všeho bolí nohy.Jauvajs.A tak je to se vším.V dnešní době těm ze západu vadí naše kuchyně,a tu se jim nepodařilo rozkrást
    a mohu vás ujistit,že své recepty nedám nikomu,to je raději spálím.To co teď dělají s naší technologii hrůza a děs.
  • navzdory všem pomluvám a antipatiím volím ODS
  • i tak budu volit ODS
  • Stačí srovnat světoznámého ministra Žáka a Babiše. Který co dokázal, jakému množství lidí davají práci.
  • Sliby se slibují, blázni se radují. Volební programy jsou pouze sliby. Bárta si dal do čela své "strany" VV Johna, naslibovali "modrý z nebe" a pak vlezli k dinosaurům do vlády, která by bez nich nevznikla. Ty nahý prdelky jejich holek se ukázaly být symbolické, ta nejposranější peaka je pak charakterizovala znamenitě. Babiš se Stropnickým a Okamura zatím jenom hezky řečnějí. Volit je třeba podle toho, co která strana dokázala již svými dosavadními činy - prosazovanými zákony.
  • když čtu váš příspěvek, vyvolává to u mě představu, že nosíte červené číro na hlavě
  • Volte voly, volte krávy, jen nevolte klerikály - a Kalousek než ho vyhodili, byl předsedou KDU ČSL a paktoval se s komunisty. To nezapomínejte.
  • Bakala je bolševik?
  • Ten člověk má naprostou pravdu, ale stojí na blbé straně.
  • Až vychcípají všichni bolševici, nebude na světě válek, ani hladu!
  • Moudrý jeliman promluvil.Strana pana prezidenta je jedině na odpis
  • Stejně volím Kalouska
  • Bendl hasič, co seděl na kdejakém ministerstvu od dopravy až po zemědělství . Odborník na slovo vzatý 5 milionů z eu-dotací dal kámošovi herci Vydrovi na jeho koně bez podkov, protože u něho má svoje koně. Potraviny závadné i s jedovatými ingrediencemi z Polska za něho k nám lifrovali doslova pod tlakem a Bendl na to koukal jak vyvoraná myš. Nedokázal s tím udělat téměř nic, Poláci ho měli akorát jako toaletní papír a nás díky tomu též. Tak pokud z ministerstva dopravy vyhodil ty jeho rádoby odborníky, tak to rozhodně žádná škoda pro stát nebude.
  • "Jak již TOP Týdeník Občanské Právo informoval, dle věrohodných informací z kvalitních zdrojů byla totiž Němcová při středoškolském studiu nejen líná a poněkud pomalejší, ale vypomáhala si i nabízením sexu profesorům oplátkou za lepší známky, byla však i při této aktivitě neúspěšná, přistižená a vyloučená z gymnázia. Pak nastoupila na zemědělskou školu po jejímž absolvování nastoupila na 20 let do statistického úřadu jako "odborná referentka". Jakou přidanou hodnotu může straně a veřejnosti přinést, naznačila později ve sněmovně jak zapůjčením svého služebního vozu i s kartou na benzín synovi, tak drobnou krádeží v samoobsluze. S jídlem však roste chuť, takže pokud ji strana a voliči dají důvěru, jistě naváže na "slavné tradice" Mirka Topolánka a Petra Nečase v čele ODS a vlády," píše server zase jinde.
  • Miroslava Němcová na premiérku

    Jsem si vědoma své odpovědnosti a přijala jsem ji bez výhrad. Vedlo mě k tomu neochvějné přesvědčení, že v těžkých dobách se z boje neutíká. Tomu, myslím, všichni rozumí. V životě přicházejí situace, kdy bez ohledu na osobní nesnáze a rizika jiná slušná možnost než ta, kterou jsem zvolila, neexistuje. Chci jako volební jednička obhajovat pravicovou politiku a dobrou pozici ODS v naší zemi.
  • Ještě že všichni co píšou o Zemanovi jako o ožralovy jsou abstinenti.To se mi fakt líbí. *4*
  • Bakaláře Žáka kdysi odvolal ministr Bendl, tak se teď všude mstí a odvolává kdekoho. Dělá všude čistky jakoby měl ministerstvo dopravy propachtované až do svého důchodu, přitom se s největší pravděpodobností po volbách zpátky do této pozice nedostane - viz ten slaboučký počet procent příznivců SPOZu. Je to jen figurka a loutka SPOZu v rukou Zemana.
  • Kalousek zastropoval soc. a zdravot. pojištění pro bohaté a zavedl rovnou daň už v Topolánkově vládě a tím způsobil přímo kráter ve stát. rozpočtu a pak to začal látat zvyšoválním daní všeho druhu. Přitom v Německu pod vedením pravicové vlády Merklové je celá leta progresivní daň a nikomu to nevadí. Dokud budeme volit Kalouska a spol. TOP nic rozumného od nich neočekávejme. Je na čase s tím skončit. .
  • Čistky dělá, ale ti co tam seděli určitě nebyli žádní odborníci, ale dosazení kamarádi, co od trojkolky dostali trafiky. To se tu úspěšně praktikuje dvacet let.
  • Klaus a jeho kamarádi prognostici z Jakešovy věštírny, Topolánkova vláda a trojkolka byli a jsou kreatury nevídné, těm tito z SPOZ sahají s bídou tak po kolena a to SPOZ volit nebudu ani Zemana jsem na Hrad neposlal. Nevšiml jsem si, že byste někde proti prognostickým kreaturám v devadesátých letech tvrdě vystupoval. Kdybychom to tehdy dokázali a tyto kreatury tam nevolili a netrpěli, , nemuseli bychom dnes být v septiku až po uši s dluhem 2 biliony a s 45%HDP. jako polokolonie a pologubernie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit