Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je na čase aby těm zlodějnám udělal někdo přítrž.Jak bychom se všichni mohli mít,kdyby se od začátku nekradlo.První největší zlodějna byla privatizace,další předražené státní zakázky,zlaté padáky,odírání dětí a bezmocných invalidů.Spousta nezaměstnaných a berou peníze za nic ani nemusí odpracovat veřejně prospěšné práce.V zimě se můžete na chodnících zabít.Nečerpají se finance z E.unie které bychom mohli čerpat,protože někdo zaspal nebo neuměl vyplnit formuláře.Kdo to nahradí?????????Ještě nebylo slyšet,že by bývalé vládě byl zabaven majetek za to co poničili.Strašně se nadřeli proto měli takové odměny.Měli by se zpovídat z každé vydané koruny.Při kontrolách se ztratí doklady a spostu výdajů je nedoložených.Jak to je možné.Co dělá státní kontrola????????(nic té je to jedno)Nějaké spravedlnosti se nedočkáme s tou naši justicí.
  • Žák má v mnohém pravdu ale také se předvedl jako pohádkář když před volbama
    balamutí lidi tím že zařídí bezplatnou vlakovou dopravu ( kromě rána a odpoledne) *1* .
    Největším nebezpečím je nyní Babišova ANO mafie která chce snížit daně
    podnikatelům kteří však v porovnání s USA i Západem platí nízké daně už nyní.
    Sám Kalousek ( kterého nikdo nemůže podezřívat z toho že je komunista)
    přiznává že rozdíl v platbách zaměstnanců a zaměstnavatelů je nadále
    neudržitelný. To se samé tvrdí i EU:
    Po VV tu máme další Babišův spolek který chce soukromou společnost
    napojit na státní pokladnu. Je znát že na průzkumech nešetří a letí raketově
    nahoru. *1* *1*
    • Koukam ,ze Kalousek prozrel a objevil Ameriku.Copak za toto dobrozdani bude chtit?
      On totiz zadarmo nic nedelal ani v 90 letech,kdy zazracne stavel vilu.Jake korytko si vybere?
      • Kalousek zastropoval soc. a zdravot. pojištění pro bohaté a zavedl rovnou daň už v Topolánkově vládě a tím způsobil přímo kráter ve stát. rozpočtu a pak to začal látat zvyšoválním daní všeho druhu. Přitom v Německu pod vedením pravicové vlády Merklové je celá leta progresivní daň a nikomu to nevadí. Dokud budeme volit Kalouska a spol. TOP nic rozumného od nich neočekávejme. Je na čase s tím skončit. .
  • Ten člověk má naprostou pravdu, ale stojí na blbé straně.
  • Z toho článku nestrannost přímo čiší¨ *3*
  • Má pravdu, ale kdo z těch blbů má patent na rozum ?
    • ... tvůj tupý názor zajímá někoho jako větry velblouda v ZOO, když si dá zelí :)))
  • Kecá o nedostatku osobností a jeho SPOZ vč. jeho samého jsou toho zářným příkladem. Nebo snad osobnost má zapotřebí dělat kampaň za prachy z našich daní? Jak může stíhat práci ministra (je to přece práce na 12 - 16 hodin denně vč. víkendů) a kampaň - to je taky práce na celý dny. Formáti (u nás, na západ od nás každý bez rozdílu) z vysoké státní funkce odstoupí.
    Pro toho míšence Gottwalda se Šloufem, co stojí za ním, to platí v bleděmodrém. Kancléř a ministr, co oba kandidujou, se v předvolební kampaní nechaj fotit pod názvem svý strany pojmenovaný po úřadujícím prezidentovi.
    Já snad budu volit komanče, než aby tyhle s..wi. ne se dostaly do parlamentu.
    • SPOZ volit nebudu,ale kdopak z ministrů vlád předchozích za těch 24 let odstoupil ,aby se věnoval předvolební kampani. Jmenujte jediného, já se rád poučím. Já žádného neznám a to kampaň netrvali dva měsíce ale v podstatě půl roku až rok. A za jaké peníze to tito ministři vlád dělali? Nebyli to náhodou také státní? Kdyby to tak bylo, byli bychom vždy před volbami bez vlády. A to jsem nevolil ani Zemana na Hrad., ale ani Kchárla, protože nejsem ochoten dělat ze sebe hlupáka. Kníže prospí minimálně polovinu prac. doby za nemalé peníze daňových poplatníků Kdo z vás to má a může? Navíc kope za Německo, rozhodně ne za nás, akorát se najde hodně hlupáků, kterým to stále nedochází. Hrajme fér vůči všem jinak se nikam nedostaneme a tento marasmus se bude akorát prohlubovat. .
    • Já bych zase tak uvědomělý nebyl. Ale na druhou stranu, proč ne ???
    • Každý hraje jen to co mu soupeř dovolí. A to ukáží volby do PS. Národ se začíná probouzet ze sna.
  • Sliby se slibují, blázni se radují. Volební programy jsou pouze sliby. Bárta si dal do čela své "strany" VV Johna, naslibovali "modrý z nebe" a pak vlezli k dinosaurům do vlády, která by bez nich nevznikla. Ty nahý prdelky jejich holek se ukázaly být symbolické, ta nejposranější peaka je pak charakterizovala znamenitě. Babiš se Stropnickým a Okamura zatím jenom hezky řečnějí. Volit je třeba podle toho, co která strana dokázala již svými dosavadními činy - prosazovanými zákony.
  • Stačí srovnat světoznámého ministra Žáka a Babiše. Který co dokázal, jakému množství lidí davají práci.
  • Pokud mohu,trošku z jiného soudku.Po revoluci šlo hlavně o to urvat co nejvíc.Přitom se rozkradl celý stát.Hlavně technologie,vynálezy atd...K dnešnímu dni,by mně zajímalo kolik vynálezů se vytvořilo po revoluci.Ono vytvářet např....gumové bombóny jedné technologie stokrát jinak,budou jenom gumové bombóny.Za komunistů,to byly cukrovinky aspoň jsme si pochutnali.A čokolády,mňam!!!!!!!!!!Dneska fuj.A to nepíšu o jinych hodnotných věcech.Krásné látky,oblečení boty,jó boty dneska mně ze všeho bolí nohy.Jauvajs.A tak je to se vším.V dnešní době těm ze západu vadí naše kuchyně,a tu se jim nepodařilo rozkrást
    a mohu vás ujistit,že své recepty nedám nikomu,to je raději spálím.To co teď dělají s naší technologii hrůza a děs.
  • Větší bere vše. O tom to celé je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit