Přejít na výpis diskuzí
Ministři financí do basy a platit jak mourovatí. Nejdrsnější Tomio Okamura
27.10.2012 | Sebastian Kantor
32 příspěvků
-
no, to je nejvíc třeba , třídit další úřad ( s pobočkami v každém kraji) a pak ještě další úřad, který by kontroloval ten zřízený. Tomio Okamura- ještě větší blbec než jsme čekali
-
No,vše přichází v pravý čas-vše je jak má být.Pan Okamura vše chápe nadpozeskou moudrostí a já mu přeji,aby toto dokázal použít v parlamentu,neboť vím,že ví vše jak to chce ,,Bůh,,.A já ho miluji jako Boha.Děkuji,,,,
-
Okamůra,potetovanej Francin či sexy Bobo z bývalého SSM,kouřící doutníčky...Dyk je to jedno,neboť vše převálcuje normalizační vykuk Fischer!!!Vivat!!!!!A dobře nám tak...
-
jsem moc zvedav na to, co tenhle chytrolin opravdu prosadi!! tlachat a davat rozumy do medii umi spousta nasich politiku a tohohle typka to semele taky... me zarazi uz jen to, ze sotva byl naivnimi obcany ze zlinska dosazen do senatu, uz se dere dal na prezidenta..ha, ha.. *12*
-
nebo jenom placa libiva hesla?! *12*
-
Okamura se nemazlí s nikým. Kdo krade patří za mříže a vrátit nakradené. A zpětně od roku 89.
-
Japonci mají sice sebekázeň, ale zároveň jsou v podstatě rasisti, což se projevilo v pocitu nadřazenosti, když povraždili desítky milionů lidí a začátkem třicátých let rozpoutali válku.
Nebýt použití jaderných zbraní, tak tento agresivní pronárod válčí ještě dnes!
Úplně stačí, co způsobili díky své liknavosti s Fukušimou.
Okamura není jen Japonec, po matce je Čech, takže je v obraze -
maji dobrou , velmi dobrou , narodni kulturu , sebekazen , to cechum absolutne chybi a disciplinu. Ja bych to s tim panem zkusil i kdyz pro ruzne aliky , grossy , a daleko dozadu 22 let ohlednout to bude / doufam / Sepuka.
-
Ano, to jsou právě komunisti. Ti překabátění i nepřekabátění, z prosahování nebo podpory komunismu mají na rukou krev nevinných obětí.
-
Líbivé kecy umí každý. *2*
-
To říkáš ty, který jsi vstoupil do domovské grupy kalouska zmrde!!!! *16*
-
Všichny politické lumpy, kteří se na zbídačení této země podíleli,je třeba nahnat do pracovních táborů a znárodnit majetek jejich celých rodů.