Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože???
  • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!
  • Zelený komunismus *1* *1* *1* To je spojení *1* *1* *1* Měl by přestat chlastat. Tyhle dvě ideologie jsou si podobné jako nebe a peklo (s bombarďákem)
  • Od Topola to opravdu sedí !!!
  • Chceš se zhoupnout na zbohatlé babě? Zvol Nagyovou!
  • Akcent do budoucna na obnovitelné zdroje je zcestný . Musí se vzít v úvahu fakt , že globální klima je nevyzpytatelné a příroda nám může přinést nemilá překvapení , to se přece děje už dnes . Spoléhat na větrné elektrárny , sluneční svit , vodní elektrárny může fungovat jen při předvídatelném standardním počasí , k čemu nám takové zdroje budou , pokud se na Zemi budou běžně prohánět vichřice , hurikány , budeme čelit záplavám , či suchu , nestálému slunečnímu svitu ? Jedině model ultra bezpečných , stabilních jaderných elektráren přinese energii a tím udržení řádu ve společnosti . Opravdu mě šokuje přístup zelených , který je tak ve svém názoru omezený a krátkozraký .
  • Můžu, nebo nemusím s panem Topolánkem souhlasit. Ale v jednom mu musím oponovat. Nejedná se o "zelený komunismus", ale o "zelený kapitalismus". I za "zelenismem" je vidět hlavně peníze. *8*
  • Nejvíc se mi líbí, jak tihle frajeři si nejdřív nahrabou na úkor přírody a planety obecně, zdevastujou co se dá, a pak hází moudra na všechny strany. Pravicovej kre.én.
  • Máš pravdu. Tvoje ODS už na tom 20 let tvrdě pracuje. Lidi jsou na tom stále hůř
    ale kmotři jako tvůj Dalík jsou na tom díky rozkrádání státního majetku stále lépe.
    KLaždý ODSák má plnou pusu konkurence a soutěže na trhu ale k majetku či
    korýtkům se dostávají jen díky protekci a korupci.
    Státní peníze jsou převedené na konta mafiánů a lidem se předhodil účet k zaplacení
    spolu s pohádkou že peníze nejsou a může za to právě chudina.
  • Chceš se zhoupnout na šibenici? Vol komunisty!
  • Měl by to trochu specifikovat.DĚLAL JSEM VŠE PRO TO,ABY NÁROD SCHUDNUL.JENOM JÁ JSEM SI POLEPŠIL.Topolánek a moje ODS*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • V tom spalování odpadů má pravdu. Do jakých lokalit chceme do nekonečna ty odpadky zavážet??Za pár desítek let budou muset naše naše děti dnešní skládky rozebírat a likvidovat jinak(pravděpodobně pálením) Nic totiž nevydrží věčně a ani izolace ne a tah hrozí a stále více bude hrozit znečišťování spodních vod prosakem z těchto skládek.
  • Národ až na pár "soukmenovců" zchudnul za jeho panování určitě, tak co to zase kecá!! *16*
  • Tenhle vymr*12*anec že chudne ?
  • Od odborníka co slovo, to skvost, jenom se divím, že ještě s Dalíkem nesedí tento dacan na Mírově, profláknutý a ještě unavuje v tisku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit