Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je myšleno jako že se na starou konzervu s prošlým botulinovým obsahem dá nový lákavý barevný potisk aby se zakryla rez.....🙂

  • mun.go

    To je nějaký protimluv, což?

    Už z principu "konzervativní" nemůže být "moderní".

    viz zde:

    konzervatizmus, konservatismus, konzervativizmus, konservativismus  

    >> lpění na tradičních hodnotách, na tom, co je zažité; politická zásada tradicionalistického zaměření

  • Jen pro informaci, proč se pan Svoboda tak drží v Bruselu:

    Evropský poslanec pobírá každý měsíc základní plat 221 733 korun. K tomu je třeba připočíst náhrady na všeobecné výdaje 116 712 korun. Plus 8060 korun za každý den strávený na zasedání v Bruselu nebo ve Štrasburku. Když se přidají příplatky za funkce, příjmy se točí kolem 400 tisíc korun měsíčně. K tomu navíc nárok na velmi slušný důchod od 63 let hrazený z rozpočtu Evropské unie

  • Europoslanec Svoboda je figurka sama o sobě. profesionální netáhlo a užívač výhod. Je to živočich parazitující na systému.

    Takových v Bruselu máme? Co tam pro ČR za ty roky dosáhli? Dostali jsme jen to, co spadlo z unijního stolu náhodou nebo z vůle ostatních. Sami (kromě svých 300 000 platů a rent) se nezasloužili vůbec o nic. 

  • S tvrzením že lidovci navrhují řešení buďte opatrný. Lidovci se až příliš často dostali k moci v koaličních vládách, bohužel vždy jen zvedali ruce pro řešení navržená silnější stranou v koalici i za cenu rušení těch řešení, pro která zvedli v minulosti ruku. V roce 2014 jsem o tom napsal v 11. pokračování seriálu "Dítě na okraji společnosti" (http://sociologie.netstranky.cz/11-cast-politici-a-dite.html). Jednou větou: strana kam vítr, tam plášť. Pokud by chtěl Výborný navázat na Bělobrádka, tak radši pojede do Anglie křtít Havlovu lavičku, než aby si přečetl rozbor ekonomické situace rodin s dětmi pracujících rodičů. To se mi skutečně s předsedou Bělobrádkem stalo. 
  • Když slyším europoslance Svobodu, mám vždy pocit, že ten člověk má inteligenci čtyřletého dítěte. Je to příklad toho, že vzdělání není možné spojovat s inteligencí

  • neuvěřitelná strana. Já si myslel, že je stranou křesťanů, bojující za obyčejného člověka a hájící spravedlnost. 

    Jenže ve skutečnosti ji reprezentuje vedení. A to je bandou prospěchářů a zaprodanců. 

    Už v článku se píše, že "konzervativní znamená moderní Evropu". To může vyřknout nebo napsat zaprodanec EU.  Moderní Evropa nemá nic společného s konzervatismem. Tím bylo vždy hájení vlastního národa!!! Kdežto tito zaprodanci by nejraději vlastní národ rozpustili v nic neříkajícím pojmu evropanství a tím by z lidí udělali jenom položku ve statistice. Je mi z nich na blití

  • To už není ani černý humor.
  • Lidovci již stihli učinit vše potřebné k tomu, aby se dokonale zdiskreditovali a ztratili důvěru. Nyní jsou lidovci navíc pořádně nasáklí eurohujerskou močůvkou a do bot jim nateklo sudeťácké bahno. Navíc si lidovci zaslouženě vydobyli ocenění jakožto "Zasloužilí církevně-tunelářští aktivisté". Kde je nějaká zákulisní lumpárna, tam je silně cítit lidovecký odér. Lidovci se tlusté vrstvy másla na hlavě jen tak nezbaví. A přesto anebo právě proto lidovci mají své místo v našem politickém spektru. Na obranu lidovců lze jednoznačně potvrdit, že lidovci nenapáchali největší škody pokud jde o rozkradení a vytunelování polistopadové republiky. Lidovečtí sígři nejsou těmi největšími polistopadovými gaunery.
  • Budu mile překvapen, když bude pan Výborný fakticky řídit tuhle pro mě neuchopitelnou stranu.

    Obávám se ale, že to bude jen figurka inkvizitora Bartoška, šedé eminence Svobody a dalších šíbrů na úrovni krajů - hlavně na Moravě. 

    Nevím, zda jedinec zmůže změnit něco tak zakořeněného. Lidovci mají v podvědomí většiny lidí punc strany, která pro moc i přes plot skočí. nějakou páteř? To snad ani ne. 

    Majitele žlutých triček snad potěší, že v tom nejsou sami. Pokud se budou dále opírat o církev katolickou - Matku naší, tak jim to taky nepřidá. 

  • Vědci zjistili, že ŽÁDNÝ PROBLÉM NEMŮŽE BÝT VYŘEŠEN NA ÚROVNI, V NÍŽ BYL ZPŮSOBEN. MUSÍ BÝT ŘEŠEN ÚROVNI VYŠŠÍ....jinými slovy, jestliže nějaký hlupák způsobí nějakou havárii, pak je to dáno jeho stupněm omezenosti a ten hlupák není schopen díky své omezenosti ten problém vyřešit. Musí přijít někdo inteligentnější, kdo má vyšší stupeň myšlení a chápání než ten imbecil a ten dokáže na problém nahlédnout z vyšší perspektivy a vyřešit ho. 

    Takže představa že Lidovci "navrhují řešení" marasů na jejichž vytváření se sami poslední čtvrtstoletí podíleli je asi stejně úsměvná, jako když Esesmani tvrdí, že vědí jak napravit křivdy které Židé jejich vinou utrpěli v koncentračních táborech......😀

    Ale jako vtip to není špatné. Socialisticky systém byl mizerný. Pouze jediný systém ho v mizérii dokázal překonat....stávající kapitalistický.....vtip je v tom, že v pozadí obou režimů stojí stejné figurky......jen veřejnost se naivně domnívá při sledování loutkového divadla na scéně jménem Svět, že je mezi herci nějaký rozdíl.....

  • Je to strana, ktera neurazi, je bez skandalu  a navrhuje reseni !!!

  • Nová tvář je sice fajn, ale to co je dole na radnicích měst a obcí, je svoloč. Pokud budou nitky tahat takoví zmetci jako Bartošek, Roitová, či Svobodovci, a další, tak se KDU nikdy neobrodí a je prakticky mrtvá. Je to nevolitelná změť lidí, kteří by chtěli u všeho být a mít korýtka.

  • tobro

    Fuj...🤮🤮🤮

  • Jednoduché stručné výstižné......😀

  • Jistě, pro lidovce žádný problém. Je pro ně něco vůbec problém?😛

  • dzixy
    Konzervativizmus a moderní Evropa jaksi nejdou k sobě. Podobně jako dělat konzervativní politiku pro masy. Lidovci tápou, neví kde začít, ani čím. Nový předseda nemá šanci zastavit ten "skluz z kopce", o který se přičinil naivní a falešný Bělohlávek a přemoudřelý Jurečka. Takže hodně zdaru z kopce.
  • Je úplně jedno, která opice je v cirkuse.

  • KIMCID

    Tak že populismus?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit