Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holt ženským se chlap nikdy nezavděčí.To už říkal i ředitel cirkusu Jo,že je mnohem snažší zkrotit osm tygrů,když má člověk v ruce bič,než zkrotit jednu ženskou s hoiýma rukama.Jak krásně bylo mužům v pravěku.Když se tehdy muži zachtělo ženy,tak vzal kyj a vyrazli na lov.Co si ulovil,tak to potom měl.Blbé bylo na tom jen to,že když to zatahl do jeskyně,tak už se toho nikdy nezbavil a musel to živit lovem.
  • Přátelé, z důvěryhodných zdrojů mám informaci, že pachatelem byla osoba vystupující zde na diskusích pod nickem tečka nebo Honza, Hmm, Smrt komunizmu, člen KSČM a pod. O jeho narušeném duševním stavu tak není pochyb, to ostatně vyplývá i z jeho příspěvků
  • Mi komunysti nejrači olizujeme členské známky dyš si je lepíme do průkasky. Ale našu krasavicu inteligentní soudrušku Martu bych eště dokázal pomuchlovat ale ona chodí na schůze jinam neš já. Čest!
  • "Něco už pamatuju, ale tohle je nějaká nová móda? Za mejch mladejch let jsem hodil nohy na ramena a líž......" (Vtom zazvonil dědkovi mobil a on přerušil vyprávění.) Potom jsme ho vyzvali, aby dokončil vyprávění. Dědek se zeptal kde přestal, a my že u těch nohou.
    "Jo, tak vezmu nohy naramena a utíkám jak o závod! Ten farář měl podkasanou sutanu a z huby mu kapaly sliny!"
  • Děkuji ti. Moc ti děkuji za ta procítěná slova které tady bliješ.Krásně se čte jak ty páchnoucí chátra z ulice tady skučíš.Jak tady prášiš kraviny které nikoho nezajímají.Tak tady zas něco prskni.Akorát přezdívky docházejí,co?
    • ???
  • prelizem stehna vycucnout pekne nasaklej pesek ?
  • Podobnej blb jako tečka ten zase kouří ptáky!!
  • V base budou sexuálně útočit na něj. Měl by si pořídit dostatečné množství lubrikačního gelu, aby neměl odřenou p r d e l. *1*
    • tvoje fantasie vychazi z nejake poruchy v detstvi nebo co? v base bude mit leharo pracovat nemusi jen posilovna knihovna a za dobre chovani za pulku domu a to i klidne pokud se pokusi utect *1* jo tak to u nas chodi havlovsky kriminal jsou takove lazne pro chude...
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před čtrnácti dny byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,,
    • tvoje trapny porad stejny prispevky / cancy / , uz nekolikrat dostali odpoved. Tak naposledy , i kdyz poprve ode mne. PROC dal nekrmis , nepestujes , nesnasis , netravis na zahrade a nepecujes o domaci zvirectvo ??!! Pokus se napsat jediny duvod ty idiote proc to nedelas !! Brani ti nekdo kolektivizaci kralikaren , odvodem mrkve nebo jak nebo cim. Popelnice taky vybirat muzes , odstehovat se do Svycarska take , kolik ti zbyde je jen tvoje vec ty trapny vemeno z kachny doma na dvorku vypestovany a cumet na TV take . Tak proc se tady onanujes uplne mimo misu a jen vydychavas vzduch. Mimochodem , nejakym zpusobem ukoncit to svoje trapeni na ktery se uz nemuzes divat , pokud mozno nekde stranou abys neotravoval normalni lidi , muzes taky. Tak uz konecne zhasni a nevyzirej duchodovej system do kteryho jsi stejne nic nedal. A neskakej , v tvym pripade asi lepe nepadej pod metro , jen bys to tam zahnojil a zdrzoval jiny lidi ktery vubec tvuj mindrak nezajima. Ani to nevypinej a uz jdi neco delat abys uz nebyl na obtiz.
      • Tak to co jsi napsal tomu zloději mého nicku, s tím naprosto souhlasím. Ale obávám se, že on nepochopí tvá slova. Podle toho jak neustále pod kradeným nickem píše nesmysly to vypadá, že není zcela normální.
    • Tak nevím, jestli to má ten zloděj nicku z horka nebo z fetování marxleninismu.
    • Jsem rád tečko že to uznáváš, ale pinďoura máš stejně malinkýho!! *3* *3* *4*
      • To ho má takového od narození, nebo mu ho někdo ukousl, tomu tečkovi?
  • Ukrajina musí mít jedinou svobodnou alternativu svobodně si zvolit svobodnou volbu vstupu do EU a potom do NATO. Žádný socky tady jim do toho nebudou mluvit ani Báťuška Putin. Jedině tak svobodně zvolí svobodu a budou z nich svobodní a svéprávní lidé a budou žít svobodně ve svobodné svobodě. Jinak je čeká stepní vazalství v carství a budou žít v Kaganátu. Svobodně žít ve svobodě a ve svobodné EU nikdy si nenechá od bolševického Ruska vzít svobodu. Svobodu si vzít nedáme. Stepní nájezdníci nám chtějí vzít svobodu. Svobodu si vzít nedáme.
    ...
    • Skvělý úvodník, ale už ty houby nežer!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit