Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mašínův názor není přesný.Komunismus zde zatím nekvete.Ale možná pokvete brzo.On národ Havlova a dalších darebáků,lhaní má už dost.Stále přibývá lidí,kteří se mají hůř než za komunistů.Proto říkají:"Zlatí komunisté!"Největší tragedii jednadvacetiletá vláda politických lumpů připravuje mladé generaci.Té zanechá zemi bez státního majetku a ještě astronomicky zadluženou.Ani okupace fašistickým Německem nezbídačila tuto zemi,jako jednadvacetiletá vláda lumpů.
    • Milý Jirko. Pokud Ti komunisti pozavíraj celou rodinu, Tvůj táta umře protože ho nějakej komouš před tím udal, tak bych chtěl vidět co bys dělal. Navíc Ti zjevně uchází, že za komoušů nebyla jediná zpráva publikována veřejně v novinách či TV na základě pravdivých událostí. Obdivuju lidi jako jsou bratři Mašínové, protože za posledních padesát let se tu skoro nikdo podobný už nenarodil. Čechy jsou plné zrádců, zbabělců a patolízalů. A hůř než za komunistů se mít nelze, ovšem k tomuto závěru (chápu) se nemůže dobrat každý, ale jen ten, který má alespoň základy ekonomického vzdělání. Takže diskuse s komoušema a jejich smypatizanty nemá žádný smysl.
      • Pokojný občane, jestli ti pozavírali celou rodinu a otec v ve vězení zemřel vinou komunistů, tak to by bylo opravdu špatně. Nebylo to náhodou , že se provinila celá vaše rodina proti platnému zřízení té doby?? Každá doba má svá pravidla, například teď se může krást , ale pouze v milionech a pod hlavičkou nějaké vládní strany. Co se týká Mašínů , byli to grázlové a škoda, že je nepostříleli. Jestli má být někdo potrestán , tak by to museli být velitelé kteří nadopadli ty zvířata Mašínů.
      • Meleš jako blb.To co zde vládne přes dvacet roků,je v porovnání s komunisty,pro budoucnost národa mnohem větší pohromou.Nejvíc pravičákům na komunistech vadí,že ti uměli vládnout čtyřicet roků bez dělání dluhů.To co přišlo po nich,to dokázalo tuto zemi dokonale rozkrást a astronomicky zadlužit.Dnes je nejdůležitější při hodnocení jakékoliv vlády,zda nerozkradla státní majetek a nezadlužila tuto zemi.Za to mají komunisté jedničku.Všechny vlády po komunistech mají v uvedeném za pět.
  • Stát, který není právním, implementace komunistických zákonů do českého právního řádu, k jejich cílům vytvořené exekutorské úřady likvidující slušné a nepohodlné občany, celé jejich rodiny za tichého souhlasu EU. Skrytá totalita - skrytá genocida.
  • Ti by určitě Havla podřízli,jak je jejich zvykem.Ale jen se perte.
    • Kdyby to udělali,tak by tu odměnu za odboj zasloužili.
  • Kdyby jsme v roce 1948 měli takových Mašínů 500 tak by možná nedošlo k bolševickému puči, a nemuseli jsme se dnes motat v tomhle marasmu.
  • Každej nastupující režim,podporovaný nějakou ideologií je nucen pokud možno,co nejdříve vyrobit
    nějaké ty hrdiny. Dá se říci,že je dobrej kdokoli,kdo se prohlásí za strážce něčeho a bojovníkem
    za oficiálně určené hodnoty. Potíž je v tom,že někdo krvácí a jinej počítá v klidu,kolik mu to vše
    asi vynese. Ideje jsou pro blbce,protože ti současný nemaj ani páru o faktu,že žádný komunismus
    nikdy neexistoval.
  • Přijde mě že v diskuzi jsou téměř jen prosťáčci co se panicky a nepochopitelně diví nad každým zabitým člověkem. Snad si myslíte že svět je dokonalým místem kde násilí nemá co dělat?
    Mrtví byli, jsou a budou v každé válce, ozbrojeném odporu nebo totalitě jaká tady byla v 50 letech. I zdánlivě nevinní lidé. Jestli vám nevoní Amerika nebo Izrael a jejich současné konflikty, tak si vemte příklad třeba z Británie v Sev. Irsku, Francie v Alžíru, o Rusku v Čečensku se snad ani nemusím zmiňovat. Není konflikt, armáda nebo odboj kde je vše podle Ženevských konvencí, jak myslíte že probíhají v současnosti tajné operace speciálních sil? Mašíni se s nimi nemazlili, i proto, aby přežili když už tu hozenou rukavici vraždícího režimu zvedli. A to asi nemůžete rozdejchat, srabi..
    • Hanzi, je to přesně tak!!! Tihle rudoši Jirka a gema opakují to samé jako na 1máje Na džbánu. Jen se divím, že se nezapojil Cibulka,ten mele také pořád svojí pravdu.
      Co jsi napsal to je tak, pod to bych se klidně podepsal.
    • Mašíni byli prachsprostí vrazi.A kdo z nich dělá hrdiny a oblbuje náš národ,tak by zasloužil narazit na kůl,po předcházejícím vydloubání očí.Protože se jimi stejně nedívá a tak nevidí tu bídu,kterou zde mocní,posledních jednadvaceti let,budoucím generacím připravují.
  • Mašínove jsou hrdinove a mají pravdu. Proč si češi vybírají za ikony slabochy? Třeba jiný Václav, který odváděl Němcům výpalné, než jej jeho naštvaný brácha Boleslav zabil a tím zachránil Čechy a vlastně zatočil i s Německým císařem. Ovšem oslavujeme Václava a ne Boleslava. Stejně tak o Mašínech vedeme diskuze s komunisty, místo toho aby jsme komouše poslali na Kubu a Mašíny odměnili. Totiž Mašíove jsou vaším svědomím a vy všichni se jenom stydíte, že udělali neohroženě to co jste měli udělat také. Jejích otec, synové a dcera s manželkou- kteří museli snášet za války a za komunistů o čem se vám ani nezdá a zase oslavujete slabochy.
    • Co udělali s neohrožením? Povraždili zákeřně a zvláště bestiálním způsobem pár lidí a zmizeli na západě. Co prosímtě dokázali? A piš frajere za sebe. A ne za celý národ o tom, že je pár lumpů někoho svědomím a všichni, že se stydíme za to co provedli .... Asi si nevidíš do tla.y zmr.e...
      • Jirko, doufám že máš pořád rudou legitimaci a stejnokroj LM ve skříni - co kdyby. Opravdu nemá smysl vést debatu s komoušema. Poradím ti jeď na Kubu a zůstaň tam. Mášíni ukázali, že se nemají hrbit záda.
        Víš komunisti vyhlásili třídní boj a potom byli překvapeni, že se někdo narovnala začal bojovat. Musíš mít stejný metr na všechny Stalin začínal jako bandita a byl bojovník proti kapitálu-to je v pořádku/mašíni bojovali proti rudým, tak jsou vrazi. Kdo má jiný názor než rudý bratr a dochází argumenty tak je zmr.d.
        To už jsem zažil, nic nového.
        • A mašin se ozval, kéž by ti někdo zabil ženu jen proto ze byla v práci kryple, Co by si psal potom, Ackoli pochybuju ze by s tebou nějaká byla *12*
          • Nevíš nic červenáčku s hvězdou. Jaká ženská byla Mašíny zabita?
            Mašíni zabili celkem 6 lidí, z nichž minimálně smrt 3 z nich byla kontroverzní. První dva byli policisté z Mašíny přepadených policejních stanic. První umírá v policejní stanici v Chlumci nad Cidlinou, když na útočníky vytahuje zbraň, druhý policista pak umírá o 14 dní později při útoku na stanici v Čelákovicích, když mu, omámenému a svázanému Ctirad Mašín prořízne hrdlo - pro jistotu, aby nebyli odhaleni.
            Jediný civilista v pravém slova smyslu umírá při přepadení auta vezoucího výplaty. Obětí je pokladník, který tasí na útočníky svou zbraň (těžko mu to v té situaci vyčítat, otázka je, zda by nedopadl stejně i v případě, že by zbraň netasil) a při rvačce je Josefem Mašínem zastřelen.
            Ostatní tři, jež byli zabiti v Německu, byli nepochybně zabiti v sebeobraně, byli to východoněmečtí policisté - spíše vojáci, kteří spolu s dalšími tisíci ozbrojenými kolegy měli za cíl jediné - skupinu Mašínů zlikvidovat, zabít, nenechat v žádném případě projít. U těchto obětí se proto v tomto smyslu o vraždách hovořit nedá.
            Za komunistů ovšem zbraň měli jen kádrově prověření příznivci režimu. Můj děda myslivec musel odevzdat pušku. Mámi bratr/syn mého dědy/ byl odsouzen k trestu smrti a seděla celá rodina. Strejdove a některé tety, podotýkám těm chytrákům, že obvynění byla nepravdivá. Zbytek naší rodiny se roprchl ve světě.
  • Kádrové rezervy (5 kolona KSČ) sedí ve všech parlamentních stranách a národních podnicích kde dělají sabotáž všeho mimo svgých tučných platů . Dobře se rozhlédněte co za šmejdy všude je ,až vychcípají i jejich děti tak tu bude konečně možná dobře
  • To víme i bez vás vrazi. A stím Slotou je to malinko jinak.
  • Ať se na bratry Mašiny díváte jakkoliv, ten mladší má ale pravdu. Naprostou a nezvatnou. Domnívám se, že své názory od revoluce si na Havla změnilo hodně lidi. Zda by ale i bez něj proběhlo vše, jak proběhlo? Toť otázka, na kterou nikdo nedá uspokojivou odpověď. Komunisty zřejmě i nadále budeme muset trpět, jako nevyléčitelný vřed.
    • Nejspíš budeme komunisty jenom trpět ,ale i poslouchat.A to díky těm,kteří zde jednadvacet roků národu lhali a pro sebe hrabali.Jdi se raději učit čestprácovat.To se ti v budoucnosti nejspíš hodí víc,než ty hlouposti,co sem píšeš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit