Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby nebylo neschopnosti, nenažranosti a arogance vládnoucích demokratů, tak by se "Rudá úderka" nikdy nevrátila. Děkovat tedy můžeme "elitě" posledních 20 let.
  • Zvolen byl demokratickou volbou v poslanecké sněmovně, nevím tedy, komu a o co jde? A jinak, když tedy jeden, tak prověříme všechny ty ostatní, ve sněmovně se nesmí titulovat "kluci", ale ve sněmovně se může někdo titulovat "rudá mlátička". No, ještě že tam máme samé demokraty.
    • Oč komu je?
      Strany "demokratického bloku" se snaží když ne znemožnit, tak znepříjemnit vítězi voleb sestavení vlády, prostě rozšlapat konkurenční straně co nejvíc báboviček, nic víc. U vrtění psem na zámince z principu nezáleží, musí jen být tak jednoduchá, aby ji bez bližšího zkoumání přijal i antoušek.
      JUDr.PhDr.Zdeněk Ondráček, Ph.D., byl ve volebním období 2013-2017 členem Stálé komise pro kontrolu BIS, Vyšetřovací komise pro kontrolu vyšetřování kauzy Opencard a Vyšeřovací komise ÚOOZ, aniž by to kolegové poslanci a jejich Jéglové nějak komentovali, natož z hlediska ohrožení demokracie. Nezaznamenal jsem rovněž jedinou demonstraci proti několikanásobné účasti komunistické Mlátičky v tak citlivých komisích.
      Závěr:
      Pan Jégl je novinář jen prostřední, ale zato velmi dobrý svazák.
      Svými články bohužel potvrzuje výroky Miloše Zemana, Prezidenta republiky, na adresu novinářů.
      (Pánové Šimek, Grossman a Vančura mě doufám omluví, že jsem u parafrází citátů nezmínil jejich autorství.)
  • Tak nevím, o kom to vlastně píše..jednou je to Ondráček, jednou Vondráček...skoro jako ten pošťák a diverzant....je jedno o čem píšu, hlavně splnit úkol...
    • No vždyť ano, oba jsou to stejný šmejdi, snadno je lze zaměnit *3*
  • Jégl není novinář,to je chudák.Podívejte se na dnešní policajty,ozbrojení až po zuby a jen při pohledu jde z nich hrůza,to jsou ochránci demokracie kapitalismu.Ochránci socialismu měli pouze obušek a přilbu.
    • honzas
      Lidové milice měly místo pušek pomlázky a příslušníci VB místo bouchaček rohlíky za pasem,chudáku.
      • A neváhali je všude používat!
        Zastřelili studenta, jak tam pak ležel chudák pod tou dekou.
  • Je to hrozné, ale Jégla ani číst nebudu. Už ten nadpis je mu podobný. Poslanci zvolili Ondráčka, tak o co tomu Jéglovi jde? Je to zmetek pisálek. Kdo rozumí řemeslu tak, jak Ondráček? Nebo je lepší takové odborníky, jako byl komediant v roli ministra obrany? Nebo jak je teď ta ženská? Když je výsledek svobodného hlasování jiný, než se někomu líbí, tak se má hlasovat znovu? Asi tento typ demokracie se Jéglovi a podobným zlořádům zamlouvá. Jenom, když se jim to hodí
  • Ondráček má pravdu v tom že jich bylo více a že poslechli čísi rozkaz ale když jsem viděl video s jeho fotrem jak rudej vzteky vykřikuje že Prahu měli oplotit a nechat vychcípat tak je jasné že je zrůdná celá jejich rodina a jak je zrůdný komunismus stejně fašismus.
    • A co teprve zrůdnost demokracie, co ta již napáchala zla a lidského neštěstí. Proti tomu se můžou jít komunisti klouzat na Macháčkův palouk.
  • Nejdřív ho "demokraticky" zvolí i ti nepřítomní opozičníci a teď vyšilují i ti komedianti si na tom přihřejí svoji polívku.Tak se bude demokraticky odvolávat až to bude jak v Kocourkově !
    • Už aby ta zrůda odtáhla a nejlépe i z celé PS. V Severní Koreji by mu mohl Falmer-Filip najít uplatnění, a karabáč sebou!
  • Tak nevím,kdo je větší lump.Ten,který je DEMOKRATICKY zvolen poslanci,či ti zloději a prolhanci z ODS,TOP06 a KDU-ČSL,kteří nadělali stamiliardové dluhy,ulili finance do
    zahraničí a zadlužili naše ještě nenarozené děti na MNOHO GENERACÍ!. *16* *16* *16*
  • Vadí Ondráček, který byl v 89 roce začínající ucho u SNB (ne STB) a jen vykonával rozkazy. Jsou tu však i lidi, kteří byli prokazatelně nomenklaturními kádry nebo působili ve vysokých funkcích u STB a ty rozkazy vydávali, jako třeba dnešní europoslanec Štětina. Jak to, že nikomu z těch křiklounů, co jim vadí Ondráček nevadil Štětina, který si v předlistopadových časech jezdil pro instrukce do Kremlu aby je realizoval v ČSSR? Mně připadá férovější člověk, který neuhnul ze svého přesvědčení než chameleón, který za minulého režimu udával lidi, ještě se klaněl politbyru v Kremlu a po převratu 89 najednou obrátil kabát.
  • V tom devětaosmdesátém to byl až příliš velký "samet" - teď se to v plné nahotě ukazuje.
    A jinak ten celý polistopadový vývoj v ČSR, posléze v ČR, dal vyniknout především darebákům a velkozlodějům, kteří mysleli jen na vlastní kapsu, ať už byli z jakékoliv politické strany. Osud vlastního národa - jeho lepší příští - jim v š e m ležel u konečníku.
    Morální autoritu v ČR dosud postrádám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit