Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chceš snad říct, že milion lidí v Praze, jsou přistěhovalci? Takže Praha má momentálně dva miliony obyvatel? Protože pokud vím Praha měla milion obyvatel. A i kdyby tam byli, co to mění na faktu jak hloupě volíte, když ti přistěhovalci většinou volí  u sebe doma? Dříve jsem si myslel že jsi hlupák ale teprve když tě vidím blíž, vidím, že je to pravda. Nesváděj na druhé svou vlastní retardaci.

  • V Praze je dnes víc jak polovina obyvatel z podobných prde@lí z jaké pocházíš ty. Zámindrákovaný trotl, který se stydí za to odkud pochází.
  • Moc pěkným přebarveným modrým ptákem je třeba nějaký Judr. Pospíšil. Spolehlivý turista po politických stranách. Aktuálně na vrcholu blaha a vlastní blbosti. Všude v republice jeho TOPáci vyfičeli. Ale v Praze, matce politické blbosti se jim zadařilo. A tady tento típek s ODSáckou arogancí vykřikuje do světa že největší předpoklady na primátora má ON. Nechce je věřit že toto vystudovalo ..... I když pozor. Jen srandovní Plzeňskou universitu.Tak to všechno omlouvá.Takže takové kousky nám generuje ODS.

  • Děkuji redakci za reakci na titulek.

    Co se ptáků týče, osobně bych modrou alternativu nepreferoval.🙂

  • To je jenom špička ledovce. Oni dokázali a za jejich přispění došlo opravdu k rozkradení, zadlužení  a rozkladu  našeho státu, ztrátě suverenity, vlezdoprdelství a nectností, které nás budou provázet ještě dlouho. Chápu jenom jejich voliče, kteří se skládají z občanů, kteří se obohatili na našem společném majetku a na nás samých.
  • Fialova Černá Magie s mikrofonem a jednou čarodějnicí

    Snímek zachycuje lídra ODS jakoby si chtěl "pohladit" svůj mikrofón, za bedlivého dohledu dvou členek ÚV ODS. ODS zcela popřela výrok Herakleita z Efezu/Platóna:

     Panta Rhei! Áá- j(d)e to!

  • Ty "Benešovy dekrety" byly svinstvo, cituji: "Občané německé a maďarské NÁRODNOSTI, jakož i kolaboranti a zrádci..."; podle nich třetina našich spoluobčanů byla okradena o veškerý majetek, zbavena  práva domáhat se ochrany u soudů a u úřadů a nakonec byli v "dobytčácích" vyvezeni ze hranice své vlasti.

    Ty dekrety však zrušit nelze, protože

    1) byly určeny pouze pro "jednorázové" použití a tudíž jsou dnes už neplatné, nelze je použít.

    2) jejich právní relevance je pochybná. Beneš je vydával v r. 1945 jako samozvaný president, jímž nebyl. On totiž abdikoval ještě za svobodné ČSR a utekl za hranice, když viděl kam to svou politikou dotáhl a svobodný parlament ČSR zvolil Dr. Emila Háchu. A Beneš byl právoplatně znovu zvolen parlamentem ČSR teprve na jaře 1946.

    Takže ty "dekrety" slouží jedině ke strašení prosťáčků, kteří nevědí o co jde.

  • felix.julec

    Fiala se svojí ODS bojují minulé války,tu proti komoušům,tu proti Babišovi.Že to nezabírá je evidentní.A prsit se tím,že vyhráli v Praze volby do zbytečného senátu,odkladiště to profesionálních politiků-důchodců za celostátního průměru volební účasti cca 20 %,není nic na ovace,spíš k zamyšlení nad existencí senátu.

  • To je nejspíš tím, že se do Prahy natáhli různí přivandrovalci z okrajových vesnic na východě, kteří tam přišli hledat lehkú a dobře planecenú prácu.

  • Proč redakce změnila titulek článku? Kvůli reminiscencím diskutujících?

    Další důkaz nezávislosti redakce. S tím modrým ptákem to mělo vyšší vypovídací hodnotu.

  • V Praze jsou někteří ódeesáci ovlivňováni příslušníky pražské havlérky.
  • Rudý včera, modrý dnes, já jsem zloděj z ODS - se říkávalo a ono to stále platí v různých variacích, ale kariéristická, prospěchářská a bezcharakterní podstata zůstává stejná. ODS je symbolem vypočítavosti a prosazování parciálních zájmů na úkor jiných. ODS symbolizuje nezdravý individualismus a rozklad společnosti.
  • Hezké foto každý pták má mít dvě koule

  • praha je kotel zlodějů korupčníků mafiánů z celé čr  , heilovali hitlerovi, heilovali i havlovi, vítali tohle mafiánské korupční zlo, vědomě zvolili ty nejkorupčnější zločince v čr, ods, tostankdu,zel + další  vítače islámských teroristů  piráty ,katolické církvi = kolaborantům s hitlerem dali majetky za stamiliardy ,

    je mi líto slušných lidí v praze ,bude to malý islámský stát v čr ,plný cizinců a mafiánů 

  • senil666
    Lidé volí ODS jako
    menší zlo, protože žádná jiná politická pravicová strana s reálnými
    preferfencemi neexistuje. Jinak je ale ODS velcie slabá pravicová strana a
    část členů jsou sluníčkáři. Pokud chce víc hlasú, je potřeba se otočit víc
    doprava.





    http://www.epshark.cz/clanek/970/levice-vola-po-nove-ods
  • Ano,Praha je zvláštní konglomerát občanů ,byť ČR.Dokonce si myslím,že by většina Pražáků -převtělených často i z Moraváků,Slezanů a samozřejmě i Čecháčků-odsouhlasila zrušit Benešovy dekrety,kdyby v Německu o to požádali.A v Německu tyto pozice mají tendenci růstu.Zkrátka,Praha se stává takovým nemocným apendixem ČR.A to pro budoucnost ČR nic dobrého nevěští.

  • tobro

    Modrého ptáka má kdekdo. ale to foto je všeříkající.. 😛

  • Když už mluvíme o ODS a ANO musím podotknout že Praha je opravdu zvláštní lokalita, stát ve státě. Například volební výsledky....v roce 1946 v Praze drtivě vyhráli Komunisté, v okolních Čechách to bylo slabší a na Moravě byla jejich pozice úplně nejhorší. Praha tak zavlekla celé Československo do bolševického marasmu. Stejný scénář se opakoval v roce 1992 a později s ODS a TOP 09 a nyní s Piráty. Výsledkem rozbité Československo, rozkradený a zadlužený stát. Praha má obdivuhodný talent vybrat nejhorší možnou variantu a vnutit ji zbytku státu. Mám příbuznou, mladá, inteligentní velmi šikovná holka. Zcestovala kus světa, žila v cizině, zná jazyky, Nějakou dobu byla v Ostravě, Brně teď chvíli žije v Praze. Od té doby co je momentálně v Praze, vždy když přijede, mám pocit že Pražáci ji úplně vygumovali mozek. Averze vůči Babišovi z ní jen kape a Rusku by nejradši vyhlásila válku. Co se to v té Praze děje, že tam veškerá jinde rozumná populace ztrácí soudnost a nějak debilní? Neměli bychom Prahu oplotit a vyhlásit za rizikovou zónu něco jako Černobyl????😐

  • hrůzovláda mafiánů ods, top09stan,kdu,zel ..pokaždé výsledek škrcení ekonomiky= ekonomický propad, rekordně zadlužili čr, nepřetržité korupční kauzy jako tatra, pandur, izip, openkrad..,zvýšili DPH z 5% na 19% , zaváděli nové daně jako povodnová dan,unlíková dan, ekologická dan , daně z položky na receptu ,daně z vyšetření daně z lůžka v nemocnci, rekordně zvyšovali daně občanům každý rok a snižovali je korporacím a podnikatelskýcm zlodějům, 

    takže , vím přesně proč volím proti neoliberálním ,klerofašistům ,vítačům islámských teroristů ods,topstan,kdu,zel  pirátům, 

  • hitlerovy pohrobci oslavují ,klerofašisti ,sudetnáckové , kandidáti bruselu a hitlerčík fiala překladatel rextů bernda posselta jsou spokojení

    církevní zlodějina 300 mld, zdvojnásobení ceny výkupu energií fotovoltaiky pravicí 2006 PROMOPRO ,Drobil a 3000 milionů čistička , drábekcard,drábeksystem,IKEM,IZIP,pandur,iveco,dingo,samopaly,minomety, opencard ,kocourkova konta z daňových rájů, babákův strýček, bártovy kapříky, ,john oraprint, nechali 12.2 mld z MUS švýcarsku ,liberecká lyžovačka, 650 mega key investments ,dpp praha,  tunel blanka 10 mld,bendl 1 mld ztráta středočeské nemocnice, kalousek padáky ,tunel pražského okruhu 60 mld, LTO 100 mld , tv nova 10 mld , diag human 15 mld , kalouskovy padáky,modernizace tanků za 19 mld, EDS 1,5 mld, 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit