Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc pěkným přebarveným modrým ptákem je třeba nějaký Judr. Pospíšil. Spolehlivý turista po politických stranách. Aktuálně na vrcholu blaha a vlastní blbosti. Všude v republice jeho TOPáci vyfičeli. Ale v Praze, matce politické blbosti se jim zadařilo. A tady tento típek s ODSáckou arogancí vykřikuje do světa že největší předpoklady na primátora má ON. Nechce je věřit že toto vystudovalo ..... I když pozor. Jen srandovní Plzeňskou universitu.Tak to všechno omlouvá.Takže takové kousky nám generuje ODS.

  • Fialova Černá Magie s mikrofonem a jednou čarodějnicí

    Snímek zachycuje lídra ODS jakoby si chtěl "pohladit" svůj mikrofón, za bedlivého dohledu dvou členek ÚV ODS. ODS zcela popřela výrok Herakleita z Efezu/Platóna:

     Panta Rhei! Áá- j(d)e to!

  • felix.julec

    Fiala se svojí ODS bojují minulé války,tu proti komoušům,tu proti Babišovi.Že to nezabírá je evidentní.A prsit se tím,že vyhráli v Praze volby do zbytečného senátu,odkladiště to profesionálních politiků-důchodců za celostátního průměru volební účasti cca 20 %,není nic na ovace,spíš k zamyšlení nad existencí senátu.

  • Proč redakce změnila titulek článku? Kvůli reminiscencím diskutujících?

    Další důkaz nezávislosti redakce. S tím modrým ptákem to mělo vyšší vypovídací hodnotu.

    • Děkuji redakci za reakci na titulek.

      Co se ptáků týče, osobně bych modrou alternativu nepreferoval.🙂

  • Rudý včera, modrý dnes, já jsem zloděj z ODS - se říkávalo a ono to stále platí v různých variacích, ale kariéristická, prospěchářská a bezcharakterní podstata zůstává stejná. ODS je symbolem vypočítavosti a prosazování parciálních zájmů na úkor jiných. ODS symbolizuje nezdravý individualismus a rozklad společnosti.
  • Hezké foto každý pták má mít dvě koule

  • senil666
    Lidé volí ODS jako
    menší zlo, protože žádná jiná politická pravicová strana s reálnými
    preferfencemi neexistuje. Jinak je ale ODS velcie slabá pravicová strana a
    část členů jsou sluníčkáři. Pokud chce víc hlasú, je potřeba se otočit víc
    doprava.





    http://www.epshark.cz/clanek/970/levice-vola-po-nove-ods
    • V Praze jsou někteří ódeesáci ovlivňováni příslušníky pražské havlérky.
  • Ano,Praha je zvláštní konglomerát občanů ,byť ČR.Dokonce si myslím,že by většina Pražáků -převtělených často i z Moraváků,Slezanů a samozřejmě i Čecháčků-odsouhlasila zrušit Benešovy dekrety,kdyby v Německu o to požádali.A v Německu tyto pozice mají tendenci růstu.Zkrátka,Praha se stává takovým nemocným apendixem ČR.A to pro budoucnost ČR nic dobrého nevěští.

    • Ty "Benešovy dekrety" byly svinstvo, cituji: "Občané německé a maďarské NÁRODNOSTI, jakož i kolaboranti a zrádci..."; podle nich třetina našich spoluobčanů byla okradena o veškerý majetek, zbavena  práva domáhat se ochrany u soudů a u úřadů a nakonec byli v "dobytčácích" vyvezeni ze hranice své vlasti.

      Ty dekrety však zrušit nelze, protože

      1) byly určeny pouze pro "jednorázové" použití a tudíž jsou dnes už neplatné, nelze je použít.

      2) jejich právní relevance je pochybná. Beneš je vydával v r. 1945 jako samozvaný president, jímž nebyl. On totiž abdikoval ještě za svobodné ČSR a utekl za hranice, když viděl kam to svou politikou dotáhl a svobodný parlament ČSR zvolil Dr. Emila Háchu. A Beneš byl právoplatně znovu zvolen parlamentem ČSR teprve na jaře 1946.

      Takže ty "dekrety" slouží jedině ke strašení prosťáčků, kteří nevědí o co jde.

    • praha je kotel zlodějů korupčníků mafiánů z celé čr  , heilovali hitlerovi, heilovali i havlovi, vítali tohle mafiánské korupční zlo, vědomě zvolili ty nejkorupčnější zločince v čr, ods, tostankdu,zel + další  vítače islámských teroristů  piráty ,katolické církvi = kolaborantům s hitlerem dali majetky za stamiliardy ,

      je mi líto slušných lidí v praze ,bude to malý islámský stát v čr ,plný cizinců a mafiánů 

      • To je nejspíš tím, že se do Prahy natáhli různí přivandrovalci z okrajových vesnic na východě, kteří tam přišli hledat lehkú a dobře planecenú prácu.

  • tobro

    Modrého ptáka má kdekdo. ale to foto je všeříkající.. 😛

  • Když už mluvíme o ODS a ANO musím podotknout že Praha je opravdu zvláštní lokalita, stát ve státě. Například volební výsledky....v roce 1946 v Praze drtivě vyhráli Komunisté, v okolních Čechách to bylo slabší a na Moravě byla jejich pozice úplně nejhorší. Praha tak zavlekla celé Československo do bolševického marasmu. Stejný scénář se opakoval v roce 1992 a později s ODS a TOP 09 a nyní s Piráty. Výsledkem rozbité Československo, rozkradený a zadlužený stát. Praha má obdivuhodný talent vybrat nejhorší možnou variantu a vnutit ji zbytku státu. Mám příbuznou, mladá, inteligentní velmi šikovná holka. Zcestovala kus světa, žila v cizině, zná jazyky, Nějakou dobu byla v Ostravě, Brně teď chvíli žije v Praze. Od té doby co je momentálně v Praze, vždy když přijede, mám pocit že Pražáci ji úplně vygumovali mozek. Averze vůči Babišovi z ní jen kape a Rusku by nejradši vyhlásila válku. Co se to v té Praze děje, že tam veškerá jinde rozumná populace ztrácí soudnost a nějak debilní? Neměli bychom Prahu oplotit a vyhlásit za rizikovou zónu něco jako Černobyl????😐

    • V Praze je dnes víc jak polovina obyvatel z podobných prde@lí z jaké pocházíš ty. Zámindrákovaný trotl, který se stydí za to odkud pochází.
      • Chceš snad říct, že milion lidí v Praze, jsou přistěhovalci? Takže Praha má momentálně dva miliony obyvatel? Protože pokud vím Praha měla milion obyvatel. A i kdyby tam byli, co to mění na faktu jak hloupě volíte, když ti přistěhovalci většinou volí  u sebe doma? Dříve jsem si myslel že jsi hlupák ale teprve když tě vidím blíž, vidím, že je to pravda. Nesváděj na druhé svou vlastní retardaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit