Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no co byli na manévrecu a o přestávce si zaskočili na pšm do mauzolea ale nechtějí je tam pustit s lyžema *1*
  • Postavit tyto naše lumpy před soud je mrhání časem.Ty je třeba rovnou lifrovat na katovskou mučírnu k co nejkrutějšímu odporažení ,v rukou katovských mistrů.To je ta správná humanita a demokracie,jakou Česko urychleně potřebuje.
  • Všechny naše vlastizrádné zločince,kteří se po údajné revoluci prolhali k moci je třeba,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Od Ruska je nejrozumnější se nenechat zatahovat do harašení zbraněmi.Tak se svět nedá vlákat aby začal masově zbrojit a dal USA veliké zbrojní zakázky,aby uvedené zbrojení pomohlo USA od cesty ke státnímu bankrotu.Putin jedná velice moudře.
  • Máš pravdu.Rusko může pomoci porazit USA a Izrael tím,že začne prodávat platícím Arabům moderní zbraně.
  • Naše veřejnoprávní, nestranná a vývážená, občany povinně placená mlčí. Proč asi?
    https://www.youtube.com/watch?v=MdktAYHnqy4
  • Nemohu si pomoci, ale musím se smát.., protože na té fotce to vypadá, jako musulmanští, školní kurzanti co jsou v Rusku na lyžařském výcviku, jako turisté a přišli se za odměnu podívat jako turistická skupina na Rudé náměstí a na Lenina ...
  • pád železné opony byl podmíněn slibem NATO,že se nebude rozšiřovat.Slib byl porušen už vstupem ČR,Slopákie,atd.
    NATO leze Putinovi až do postele,nedivím se,že se brání.
    Polovina američanů je na sociálních dávkách,ekonomika v hajzlu a perspektiva,že ji Čína pošle ke dnu.
    Je potřeba rozpoutat další světový válečný konflikt,opět v Evropě.Zbrojařské giganty USA si už mnou krvavé ruce.
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Rád bych chtěl vědět na co jdou ty ohromné půjčky z EU Ukrajině. Jsou to miliardy, kdo to za ně bude platit. Stále křičí ,že nemají peníze na nic a neustále válčí. Kdo to tedy platí OBAMA?
  • A tito lidé rozhodují o demokracii na Ukrajině. S těmato lidma si Porošenko podává ruky. Tito lidé utvářejí politiku na Ukrajině. Jaroš a celá jeho smečka. Jeho bojová hlášení putují přes Porošenka do sídla NATO Odtud do EU. A tam se vše vyhodnotí jako stará kocábka potopená a vydávaná za člun UA.Tam se potom nepravda utváří za pravdu.Křehký mír se podkopává ve válku.
  • to jsem tady psal už před 3 týdny, takže budou dovážet do Ruska Japonci (Honda), Korejci, Hunday. Kia) Švýčaři, Čína,(Saab koupili ) Indie a Jižní Amerika a mám tušení, že pro zbohatlíky RF za chvíli i Cadilac a Chevrolet, zkrátka , za peníze v Praze dům, akorát to odse*e
    obyčejný dělník v EU,který ta auta montoval a ocelář a plastař, který dělal díly a komponenty
  • Tak to se ti zdálo ve snu? A pak jsi se probudil a měl jsi ruku v nočniku, co, kreaturo?
  • No, toho se zrovna obávám, že třeba zabije špuntovkou 2 medvědy jednou ranou. *1* *1* *1*
  • a přímý přenos ze zahájení ZOH ze Soči se v USA vysílalo z 12 hod zpožděním a ještě notně prostříháno a zcenzurováno, to je ta pravá demokracie USA
  • No, dyť to tady píšu, že dneska píšete rovnou z komunistický schůze, taky jste asi taky něco upili. *1*
  • opět jsme zvolili bandu která jedná v rozporu s mandátem který dostala od voličů
    a přitom je to jednoduché stačí poslat do unije vzkaz NE MY SE NEPŘIPOJUJEM
    K SANKCÍM proti Rusku protože to poškodí naši ekonomiku v opačném případě
    budou postaveni před soud za poškozování zájmů státu *16* *16*
  • On prý si rabín Kolomojský, jinak vor v zakoně co rozkradl Ukrajinu k bankrotu a nyní se třese o nakradené majetky a plná bankovní konta jako osika, si utrhne od pusy, do které už nevěděl co by si ještě samou roztažností nacpal, Jsou to jeho šmejdi a fašisté banderovci a fašounci z Německa a Itálie i Polska. Překrásná symbióza žida-rabína s fašounky. Opravdu velice dojemné a jako by to napsal sám absurdní dramatik stejně absurdních her. Opravdu dojemné. To ti co si prošli koncentráky se musí v hrobě obracet a jejich děti dnes jsou na které straně? Někteří na té správné, jiní si totálně nechaly provést výplach mozků made in USSá a EU. a podle toho to také v té Poslanecké sněmovně , vládě i ve společnosti u nás i v EU a USSá vypadá.
  • Sankce ze strany RUSKA: Zákaz dovozů automobilu do Ruska z EU. Pokud bude Rusko odstřiženo od paltebního systemu SFIFT tak požadovat platby za plyn a ropu ve zlatě a CASCH.
  • Takže rychlé a konečné vítězství ukrajinské armády se zřejmě nekoná. Zdá se, že pro značnou část ukrajinských vojáků je hlavním cílem nikoliv vítězství nad tzv.separatisty ale ruské zajetí. Když nic jiného, dostanou aspoň pořádně najíst. Dobrovolníci z jednotek jako je Azov budou bojovat za žold, pokud jim ho bude mít kdo vyplácet..
  • Oni chtějí ,aby GAZPROM přestal financovat penězi za reklamu fotbal v rámci UEFA?? V té unii jsou opravdu blbci, když se sami střílejí do kolen

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit