Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako promiňte, ale tahat do toho sport je už nad akceptovatelnou míru trapnosti. *11*
    Nevím co říct. Brusel zkrátka nemá nástroje a tak vyškrábal co šlo. Čeká snad, že ruští sportovci spustí v Moskvě barevnou revoluci? *8*
    Být Putinem, tak to trapné divadlo ukončím a odpověď na sankce bych udělal jako ránu na solar. No, Putin je chladnokrevnější, tak jsem zvědav, jestli ruská odpověď zase zasáhne německou ekonomiku jenom okrajově. *7*
    • Neboj. Pomsta Putina bude sladka. To Brusel a Tecka nerozdejcha *1* *1* *1*
      • No, toho se zrovna obávám, že třeba zabije špuntovkou 2 medvědy jednou ranou. *1* *1* *1*
    • MS v kopané 2016 - 1. rusko, 2. KLDR, 3. kuba *1* *1* *1*
      • Jiřík - tečka - jemu se scvrkl svět pouze na USSá a EU - primitiv.

        Latinská Amerika se jistě účastní a ti hrají skvělý fotbal s , Brazílií v čele , pak Afrika, Čína, prostě svět je velký a USSá jsou ukázkoví ubožáci, kteří neví už coby za zhovadilost vymysleli.
    • To už Putinovi předvedli částečně na ZOH v Soči, Většina USSá a EU šmejdů účast odmítla, - zdůvodnila to strachem o svoji bezpečnost a přitom se jistě na násilnostech a pumových atentátech podílela na nádraží v Volgogradě. Prostě kreatury první třídy a řádili v době ZOH na majdaně v Kyjevě jak vzteklí a smyslů zbavených.Putin nemohl v době ZOH nic dělat a tak to rozjeli ve velkém holywwodském stylu. Pak jim Putin po skončení OH ukázal co umí a Krym byl rázem zpět v Rusku a dobře udělal. a USSáci měli po základně na Krymu, po které se sápaly.

      USSá je říší zla a EU jimi placení a předpos-aní hovň-ouskové. Toto chceme, takovou bídu gaunery v čele? Já tedy rozhodně ne.
      • a přímý přenos ze zahájení ZOH ze Soči se v USA vysílalo z 12 hod zpožděním a ještě notně prostříháno a zcenzurováno, to je ta pravá demokracie USA
  • Není pochyb o tom, že „přibližování vojenské infrastruktury členských zemí NATO k hranicím“ je pro Rusko hrozbou,
    ------------------
    , protože rozpínavost NATO už je do nebe volající. A Ukrajina by měla skutečně zůstat neutrálním státem, když může být Rakousko, proč ne Ukrajina, myslím si, že to není špatný nápad.
  • na zákazy, příkazy a nařízení, na to je EU expert. Špiclování, omezování práv a lži, pěkně po vzoru fašistů z USA.
    • EU to dostává od USSá z Fashingtonu příkazem, oni sami nerozhodují a neřídí vůbec nic , akorát občánkové EU ne a ne to pochopit. To je ten diktát USSá , Bilderbergu, Nového světového řádu - neřádů. Vždyť jsou všichni do jednoho odposloucháváni Big Brotherem a hned na koberečku ve Fashingtonu, když nesplní rozkazy USSá - Bilderbergu. Mańásek opičák je také jejich převodovou pákou. TI co to řídi nejsou vidět, pěkně se tajně nedávno sešli v Dánsku a obehnali to zátarasy a hlídkami , strachy mezi lidi nechodí- tito "demokraté". Kárl Sajrajt z Bilderbergu je jedním z nich, proto také nikdy nebude hájit naše zájmy, ale jejich a Havel byl proto takovým maňáskem jako Barák s Bombama, dobře zaplaceným, kecal - absurdní figurka absurdního nebezpečného divadla pro svět.
  • Oni chtějí ,aby GAZPROM přestal financovat penězi za reklamu fotbal v rámci UEFA?? V té unii jsou opravdu blbci, když se sami střílejí do kolen
  • EU a USA už nevědí jak dál, proto tato jejich agresivní politika. jsou to ubožáci, když chtějí zakazovat sport ba přímo h o v a d a vymaštěná .
  • přece Bělobrádek dostal školení v Americe, kvůli němu nemohl ani sestavovat vládu
  • opět jsme zvolili bandu která jedná v rozporu s mandátem který dostala od voličů
    a přitom je to jednoduché stačí poslat do unije vzkaz NE MY SE NEPŘIPOJUJEM
    K SANKCÍM proti Rusku protože to poškodí naši ekonomiku v opačném případě
    budou postaveni před soud za poškozování zájmů státu *16* *16*
    • Postavit tyto naše lumpy před soud je mrhání časem.Ty je třeba rovnou lifrovat na katovskou mučírnu k co nejkrutějšímu odporažení ,v rukou katovských mistrů.To je ta správná humanita a demokracie,jakou Česko urychleně potřebuje.
  • Je paradoxem , že právě západní hitlerčíci s jejich pucfleky , kteří rozpoutali mnoho válečných konfliktů , podporují teroristy , diktátory , a mají na svědomí v napadených zemích desítky milionů obětí , tak ty za jejich spáchany zločiny nikdo nepotrestá ! Rusko zatím trpělivě snáší jejich výhružky a osočování . Jak dlouho ještě ?
    • Od Ruska je nejrozumnější se nenechat zatahovat do harašení zbraněmi.Tak se svět nedá vlákat aby začal masově zbrojit a dal USA veliké zbrojní zakázky,aby uvedené zbrojení pomohlo USA od cesty ke státnímu bankrotu.Putin jedná velice moudře.
    • No bohuze plati pravido : " VITEZ MA VZDYCKY PRAVDU " A viteze nema kdo potrestat. Ale tentokrat to amici neodhali dobre. Ta Ukrajina jim zlomi vaz. Tedy az po EU. Rusko je zatim v pozici otloukanka ktery se vzbouril ale jestli se mu podari rychle navazat na kontakty byvale CCCP a poslat na Amiky Arabacky a ostatni byvale spojence bude to konec USA
      • Máš pravdu.Rusko může pomoci porazit USA a Izrael tím,že začne prodávat platícím Arabům moderní zbraně.
  • Sankce ze strany RUSKA: Zákaz dovozů automobilu do Ruska z EU. Pokud bude Rusko odstřiženo od paltebního systemu SFIFT tak požadovat platby za plyn a ropu ve zlatě a CASCH.
  • Úspěšnost sankcí EU vůči Rusku v pondělí kromě Sobotky zpochybnil i vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš. Naopak pro jejich zavedení se jednoznačně vyslovil šéf koaličních lidovců Pavel Bělobrádek. Kvůli rezervovanému postoji premiéra vůči účinnosti sankcí chtějí opoziční TOP 09 a ODS mimořádnou schůzi Poslanecké sněmovny.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    tak vidíte socdemáci a hnutí "hej". Dobře vám tak. Křiváci lidovci vás opět podrazili. Pokolikáté už za dvacet let.....? Ale vy jste nepoučitelní hlupáci... Holobrádka odessmany topmany navléct do maskáčů a vyhnat do zákopů na Ukrajině. Až jim v blátě a mrazu zákopů vybuchne u hlavy granát snad se jim v těch dutých palicích rozsvítí.
    • Nerozsvítí,ve vzduchoprázdnu se nešíří ani zvuk takže by ten výbuch nejspíš ani neslyšeli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit