Přejít na výpis diskuzí
Moskva zahájila mezinárodní pátrání po ukrajinském ministrovi. Viní ho z vražd
21.6.2014
117 příspěvků
-
Od Páhlávího po Porošenka: Kulisy se mění, příběh zůstává…
video:
http://outsidermedia.cz/american-imperialism/ -
Tak to funguje.
Hrstka podnikatelsko politické mafie si přivlastnila a rozkradla státy. Díky těmto poskokům
světovládců v pozadí jsou národy na huntě zatímco oni se mohou v majetku koupat.
Jelcinovci Porošenkovci Tymošenkovci Rittigovci Babišovci...
A nyní nás toto panstvo žádá at jdeme bojovat a nasazovat kůži při obraně jejich nakradeného
majetku. Já rozhodně nepůjdu bojovat za jejich stát a nejsem sám. At jdou jejich dětičky.
Brzo jim ta maska demokratů spadne a budou tvrdě trestat každého kdo se nebude chtít zůčastnit dalších tržních jatek. -
Osudový trojúhelník: Rusko, Ukrajina a židé
Erotická potěšení hinduistických chrámů s jejich gravitaci vzdorujícími a anatomicky nemožnými pozicemi našla nového moderního konkurenta v ukrajinské krizi. Každá strana chce získat židy na svoji stranu, zatímco tvrdí, že druhá strana je protižidovská a židovskou loutkou zároveň. Tato nemožná kámasútrovská pozice je výsledkem extrémně matoucích aliancí: kyjevský režim má za své základní podporovatele oddané židy i zuřivé antisemity. Vedoucí postavy režimu (včetně prezidenta) jsou židovského původu; mafián a hlavní financiér Igor (Benja) Kolomojsky je prominentní židovskou veřejnou postavou, zakladatelem mnoha synagog a stoupenec Izraele. Nejzoufalejší a nejaktivnější síla režimu, ultra nacionalisté ze strany Svoboda a Pravého sektoru, obdivují Hitlera a jeho ukrajinského kolaboranta Stěpana Banderu, „osvoboditele Ukrajiny od žido-moskalského jařma“. Židé jsou rozpolcení a jednotlivé strany jsou rozpolcené ve vztahu k nim, z čehož vznikla ta nejzábavnější zápletka. -
-
Celý text je dostupný na Zvědavci. Autorem je profesor Izrael Shamir.
-
-
Nejprve řekněte co konkrétního, než že se nechal EU emisary podvést, udělal a pak plkejte.
-
Pěkné je to video z debaty ukrajinské televize, tam dají slovo válečnému zpravodaji, a on jim říká co se tam dějě. Ve studiu zděšení, napadají ho, že lže a pod., ale neodpojí a on pokračuje. Říkám co jsem viděl, jsou to tátové od rodin co brání svoje město svoje rodiny, nejsou tam vojáci RF, žádného jsem já neviděl. Pak dostane slovo chlap z pravého sektoru z kuklou na hlavě. Vynadá mu ,že je zrádce, zaprodanec apod. On mu klidně odpovídá, já jsem novinář a říkám po pravdě vše co jsem viděl. Moderátor ho ke zděšení všech podpoří, já ho znám je to uznávaný zpravodaj ještě z války v Afganistánu, nemám důvod mu nevěřit. Ukrajinci ve studiu jsou zděšeni, dívají se po sobě. Pak si tam někdo vezme slovo, jsem si jist ,že ten pán říká pravdu, opravdu to viděl. ale ruské tajné služby to pro něj - prostě fašisté - pravý sektor v akci. Stejné, jako když volí v ukrajinském parlamentu jeden za všechny rukama i nohama. Ostatní tam ani nejsou a je odvoleno. Bylo to na you tube a pak to stáhli. - cenzura.
-
Vždy byl východ a západ a byly nějaké hranice něco jako miska vah,teď se k Rusku pomalu plíží USA a NATO,vlastně Rusko je obklíčené,podiv ej se kde jsou základny USA a kde základny Ruska,a ten terorizmus?poku d je spáchámn teroristický čin v Rusku je to vždy někdo z ruské části.
Všechny další teroristické útoky jsou páchány vždy!!! po tom co USA a NATO napadli cizí stát,podívej se na dnešní situaci v Albánii, Afghanistánu,Iráku,Egyptě a nakonec Sýrie, Kosovo, nyní Ukrajina a ,zde všude je podpis USA a NATO ,nedávno fungující africké státy které jsou dnes v náboženských bojích a obě strany mají americké velmi moderní zbraně.
USA jsou jednoznačnými viníky za všechno to peklo v těchto státech , žádné Rusko. -
Ukrajinský historik Bělous: Kyjevské úřady provádějí teror.
Kyjevské úřady provádějí teror, tedy zastrašují civilní obyvatelstvo.
Tak hodnotí situaci na jihovýchodě Ukrajiny ukrajinský historik Sergej Bělous.
Strach přítomen je, ale všechno záleží na konkrétním regionu, protože tu má místo i optimismus, i podpora myšlenky Doněcké lidové republiky. Byť ještě před samotnou cestou jsem si myslel, že je vše zveličováno. V Kramatorsku jedna dívka řekla: „Teď už ano. Podporuji“. „A do jakého okamžiku“, zeptali jsme se my. „Od událostí v Oděse, kde zemřelo 50 lidí, a obzvláště pak, po zahájení tzv. protiteroristické operace proti nám“, odpověděla. Já jsem za týden a půl potkal, možná, 2-3 lidi, kteří Doněckou lidovou republiku nepodporují. Ostatní jsou pro. Mezi lidmi ale vzniká hlavní otázka, co bude dál? -
mírový plán v praxi, ještě větší raketomety na Donbas youtu.be/AMfev6rZ2JM
-
Pěkně tu leze na povrch co jsou v USA -. Bilderberg doopravdy za lidi. "umlčte tohohle. zasypte na dno marianského příkopu tyhle, bojujte proti svým lidem, jsou to jen otroci NWO..", musíme snížit populaci, tak pěkně ať se pozabíjí v Iráku , proto my USA NWO vyvolení jsme na obou stranách a děláme vše pro to, aby bojovali pěkně proti sobě a pozabíjeli se v co největším počtu a uvolnili tak životní a strategický prostor pro nás vyvolené USRAELCE NWO . Stejně tak to provádíme i v Libyii, Egyptě, Sýrii, Afgánistánu, v Jugoslávii, na Ukrajině.
Typický příklad jak si ospravedlnit násilí bojem za lepší svět. Tak to to dělali, křižáci, kolonisté, fašisté, nacisti, a tak to nyní dnes dělá i USA . Je mi z vás na zvracení - tečko -. Achille, co tu za to zvěrstvo za prachy píšete a bojujete. . -
To je zajímavé, jak Obamovič a Barrosenkove podporují vrahy a fašisty na Ukrajině. Vůbec jim nevadí vraždění civilistů v jiných státech. Měli by si udělat pořádek především doma. Žijí ve stylu penízky jsou jediný pán bůh a hotovo. Ti co je vedou na provázcích jsou zrůdy a lidské bestie, slušně řečeno. Kam tuto civilizaci tlačí? K rychlému konci, Ještě, že jsou Rusové zdrženliví. Jinak to bude světový koínnflikt a oni nebudou mít z penízků za zbraně nic. To nevědí.