Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Agiášův chlív by nejlépe vyhovovalo nadnárodním monopolům a bankám spláchnout zase nějakou pořádnou hospodářskou krizí, revolucí nebo válkou i s těmihle poslušnými loutkami si za odměnu měl opět rozvášněný dav vytřít víte co? Vše zas rozmlátit, rozvrátit, poštvat proti sobě. A zase nastolit "Nové pořádky NĚKOHO za oponou" Na troskách a neštěstích pro obyčejné lidi se totiž NĚKOMU nejlépe dá vydělat.
  • http://www.reflex.cz/clanek/komentare/81775/nekorektni-mapa-jak-vypada-zlocinnost-imigrantu-v-nemecku.html

    tady odkaz na mapu taky jiz nefunkcni, ovsem ve clanku je screenshot zatim funkcni...

  • Skupina německých aktivistů vytvořila v Google Maps interaktivní mapu
    všech trestných činů, z jejichž spáchání jsou podezřelí migranti:

    GOOGLE maps:
    404. That’s an error.
    The requested URL /map was not found on this server. That’s all we know.
    ano už nefunguje
    Jo to je ta demokracie... CENZURA HORSI JAK V RUSKU

  • Pravda ale aspon se nebude zvetsovat
  • Mnoho lidí již vystřízlivělo z merkelovského migračního opojení.
  • O migrační nájezdníky primárně skutečně nejde, jde skutečně o existenci stávající evropské civilizace. Ovšem Merkelová by už měla  být v izolaci - buď na uzavřeném odd. psychiatrické léčebny, anebo v trestní vazbě.
  • KIMCID
    Erdogan řekl že už je přes sebe nepustí že toho má dost.
  • KIMCID
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/475443-nemecko-bojuje-s-narustem-sexualniho-nasili-a-drogovych-deliktu.html
  • KIMCID
    No škodu už nadělal tak že když teď vypadne ten průšvih už tu zůstane.
  • jura1
    Čím dříve vypadne s politiky, tím lépe pro celou Evropu.
  • dave
    S cim skutecne souhlasim je fakt, ze doba temna pomalu znovu prichazi. Nejen, ze to tu jednou nebude k ziti kvuli vyznvacum islamske ideologie a jejich nekompromisnimu zameru islamizovat planetu, ale i kvuli kadrovani na zaklade nazorove prislusnosti, bile kuze, ci sympatii k prezidentskym kandidatum. Jsem rad, ze jsem si aspon na chvili mohl zkusit svobodu a demokracii na vlastni kuzi, nikoliv jen jeji derivat...
  • senil666
    Rozpadá se to. Merkelové se to začíná hroutit a její autorita klesá. Ani Dublin IV neprosadila. Ukazuje se, že i elity sa dají porazit, pokud veřejnost vyvíjí dostatečný tlak. jen tak dál!



  • dave
    Skutecne verite vlastnim slovum o nejnizsi zlocinosti v Nemecku v poslednim ctvrtstoleti? Muzete to nejak spolehlive dolozit, vcetne zmen ve zpusobu vedeni statistiky za onoho posledniho ctvrtstoleti  (etnicka prislusnost, vyse skody, vek pachatele, zavaznost tr. cinu atd.). Jak je totiz krasne videt na Svedsku, s tzv. statistikami se da krasne manipulovat, aby to plnilo zadani nejen pro jeden clanek, ale pro celou ideovou (mysleno neobolsevickou) agendu.
  • gaheris
    Je to ku nda zvadlá.
  • Andreu
    ja to rikal jeste nez s tim vyrukovalo Madarsko, at zavedeme opet hranice s ploty a pod proudem, aby sem zadni slimaci a bubaci nelezli!!!
  • Souhlas. A to nejen tady. S údivem jsem sledoval, i jako nevolič Zemana, kolik se objevilo v diskuzích sprostoty, přání smrt, aniž by to někdo cenzuroval. Nemám Zemana nijak rád, spíš naopak, ale s těmi novináři má pravdu. Bohužel.
  • "Jinými slovy požaduje takový hraniční režim, který bude skutečným hraničním režimem.


    Když jsem toto psal hned po imigrační krizi, tak jsem byl zahrnut výsměchem, že není možné zase stavět ploty na hranicích a občas byl takový příspěvek smazán jako xenofobní. 


    Ach jo...člověk by čekal, že ti vrcholní politici budou o dva kroky před všemi ostatními obyvateli EU a ono je to zcela naopak. Jsou pořád o kus pozadu, odtrženi od reality a v zajetí nějakých naivních, růžových snů o světovém míru a lásce mezi všemi lidmi.


    Ještě horší je snad to, že zapomněli kdo a proč je volil, proč existuje EU. Občané nevolí své představitele a ani nechtěli vstoupit do EU kvůli tomu, aby tato organizace chránila zájmy Asiatů a Afričanů. Ne, tak to opravdu lidé nechtěli.


    I Merkelové a Macronovi by měla média důrazně vysvětlit, že nejsou představiteli EU, ale pouze představiteli svých států. Občané jiných zemí je nevolili a měli by se proto starat o zájmy svých zemí. Podobně jako tak činí odsuzovaní Trump nebo Putin. Ano ti, se starají o zájmy svých zemí a tak to má být. Starosti o svět přenechme těm kteří kvůli tomu vznikly, např. OSN.

  • Už je rozhodnuto, Evropa a náš život končí. Jen co doroste nejmladší generace Arabů a černochů, kteří se u nich neuživí a potáhnou na Evropu.
  • Username
    Ok. Jen stručně k té podivnosti, že migrace slábne a Evropa se bouří: Erdogan drží stavidlo s 3,5 miliony migrantů a již několikrát silně vyhrožoval, je tu možnost otevření dalších cest (třeba egyptské námořní), evropské státy se zavázaly (jednomyslně kromě Maďarska) k podpoře migrace v následujících letech (Marakéšská deklarace), atd. atd. Francie se rozpadá, Británie šílí, Německo je "pod dekou"... Tak prosím příště zkuste obě strany... Vím, že se snažíte a fakta se dnes těžko hledají a souvislosti propojují... Jo a Frontex místo ostrahy hranic začal pomáhat lodím neziskovek tempem běžně několik stovek migrantů denně. Ještě nevidíte důvody? Omlouvám se za příkrý tón.
  • janjosef.stika.5



    <span class="h-info"></span><label for="s-type-2">Jak daleko zašla cenzura u nás můžeme názorně vidět v těchto novinách. Přestože jsem napsal příspěvek který neobsahuje JEDINÉ vulgární, sprosté slovo, nejde příspěvek vložit,prý obsahuje "nevhodné výrazy". Zajímavé je jen,že stejná cenzura není nastavená pro vulgární pomlouvače prezidenta,kde jim ani ta jejich "pravda a láska" nebrání k těm nejprostším útokům.</label><span class="condition"></span><span class="temp"></span>








    <span class="h-info"></span>

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit