Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si nemohu pomoci, pro mne je Bělb. ztělesněním arogance. Mlácení pantem je snad jeho hobby.To jsou lidé, kteří by nezatloukli ani hřebík! Natož aby byli zodpovědni za chod státu, proboha!!! Jeho voliči jsou asi trochu dem....
  • Je to opravdu jeste dite. Navic nemocne...
    • Babišův tisk Mf ODSS Dnes si může dělat co chce, vlezdořitní pisálkové co s novináři nemají nic společného ho budou krýt, cossa nostra hadr.
  • Podle tohoto výroku nebyl v tomto státě snad ještě blbější ministr pro nic a bez zodpovědnosti a navíc místopředseda vlády!!! Dobře volili ti, co jej volili *12* *12*
  • Musíte ho litovat a on vás zato s Dukou okrade o miliardy. Kdo restituentů, kromě knížete Bílá Hora, dostal, tak fantastické náhrady ?Kníže má pořád málo, tak nakupuje a nakupuje lesy a pozemky!Prrdí na nás lidi, tak, jako Kradousek §§!
  • Pane Bělohrádek jste trapný jsou lidi,kterým peníze vůbec nedáváte ani dlužníci peníze nevrací,vy s Babišem už nevíte coby jste si kupovali a jen si prdnete už u Vás objevili roztroušenou sklerózu,jen lidem co pracovali nedají ani invalidní důchod,těch urazů má člověk více jako vy co nic neděláte,neb v kanceláři vám může tak akorát dát bombu do trezoru při jeho opravě nějaká firma a nic se nezjistilo,hýříte více jako Palestinská samospráva jen na své rodiny ,tak jak ničí krajinu intenzivní zemědělství kde jsou jen louky a hovězí,maso jatečných zvířat je příčina nemocí lidí,neb krmíte z plastových balíků zpuchřelými silážemi několik let v haldách a to ještě dotujete.
    Voda ze studánek už skoro nikde nenímjen vše ničíte obnormálními tratory a hnus nejen Agrofertu je chamtivost,nikoliv kvalitní prodej na farmách vajec,kozího mléka a kčemu jsou fšude koně ,k hazardu Rodea,kde se platí nehorázné startovné a perou se špinavé peníze ze sázení .
    Tak malí stát jste zničili a nevytvořili jste Dánské králoství,kde to funguje,bez složitostí a bez závratných dotací že se dvakrát poseče pro jejich spotřebu který chovají.
    Mě nedáváte ani sociální příspěvek když jsem bez příjmu a o otce jsem se staral v mrtvici do jeho umrtí pečlivě doma a nehleděl na karieru jako Babiš a Bělohrádek,jste trapní křestani s komunisty Agrofertu soudruhy podnikateli jako Babiš.

    Brachtl Antonín
  • Ona ho ta sranda přejde. *15*
  • Hmmm, on se Pavlík snaží být vtipný...
  • Tento klouček by se měl dobrovolně přihlásit v Kosmonosech či Dobřanech *7* Je to pacoš.
  • Podle mě radši podnikatelé ve vládě, co rozumí podnikání a chodu firmy, stát je taky takovou firmou. Ve firmě, když není příjem, tak nemůže být ani výdej, protože na to není. Stát i když není příjem, tak si rozdává stále zlaté platy a padáky. Kvalitní pracovník je ve firmě po zásluze odměněn. Ve státě dostane peníze, i když nic neudělá. Ve vládách za poslední 24 let byli jen politici, proto to tak vypadá. Staraly se pouze o to kdo je lepší a i když to byla hovadina, tak to prosadili. Buď účelově nebo to jsou hlupáci.Od začátku se dělali zákony tak, aby mohli podojit stát, oni i jejich kamarádíčkové. O stát jim nikdy nešlo. Léčí si jen své ego a mlaskají při tom jak ovládají milióny hloupých ovcí. Pro prosté občany se jen vydávají samé zákazy a příkazy. Jsou šikanováni na každém kroku a peníze nejsou díky vládnutí politiků. Vládnou pod heslem, strach je náš přítel.
    Mohu porovnat žití v komoušově a v absurdistánu. Bohužel musím přiznat, že se žilo svobodněji a lépe dříve. Pro ty co ze mě budou dělat komouše a strašit komoušema, mohu říci, že jsem nikdy nebyl komančem a neměl jsem je nikdy rád.
  • český blbákov, volte miliardáře a korupce se nezbavíte a ještě mají černoprdelníci kecy. Hlavně že Babiš měl plnou hubu boje proti korupci, když vládl Nečas. Stejný trik jako s VV, hlavně aby u moci zůstali modrý mafiánští zbohatlíci. Včera rudý modrý dnes to je zloděj z ODS (nebo v ANO, KDUČSL, TOP09)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit