Přejít na výpis diskuzí
Musím též nahlásit střet zájmů, rýpnul si Bělobrádek do diskuze kolem Babiše
2.4.2014
19 příspěvků
-
Hmmm, on se Pavlík snaží být vtipný...
-
Podle mě radši podnikatelé ve vládě, co rozumí podnikání a chodu firmy, stát je taky takovou firmou. Ve firmě, když není příjem, tak nemůže být ani výdej, protože na to není. Stát i když není příjem, tak si rozdává stále zlaté platy a padáky. Kvalitní pracovník je ve firmě po zásluze odměněn. Ve státě dostane peníze, i když nic neudělá. Ve vládách za poslední 24 let byli jen politici, proto to tak vypadá. Staraly se pouze o to kdo je lepší a i když to byla hovadina, tak to prosadili. Buď účelově nebo to jsou hlupáci.Od začátku se dělali zákony tak, aby mohli podojit stát, oni i jejich kamarádíčkové. O stát jim nikdy nešlo. Léčí si jen své ego a mlaskají při tom jak ovládají milióny hloupých ovcí. Pro prosté občany se jen vydávají samé zákazy a příkazy. Jsou šikanováni na každém kroku a peníze nejsou díky vládnutí politiků. Vládnou pod heslem, strach je náš přítel.
Mohu porovnat žití v komoušově a v absurdistánu. Bohužel musím přiznat, že se žilo svobodněji a lépe dříve. Pro ty co ze mě budou dělat komouše a strašit komoušema, mohu říci, že jsem nikdy nebyl komančem a neměl jsem je nikdy rád. -
To je ale veselá kopa. *14*
-
Pro rady ptáka Loskutáka si tehdy Holobrádek do Ameriky asi nejel. To šlo o úplně jiné rady a porady.
-
Ona ho ta sranda přejde. *15*
-
Pane Bělohrádek jste trapný jsou lidi,kterým peníze vůbec nedáváte ani dlužníci peníze nevrací,vy s Babišem už nevíte coby jste si kupovali a jen si prdnete už u Vás objevili roztroušenou sklerózu,jen lidem co pracovali nedají ani invalidní důchod,těch urazů má člověk více jako vy co nic neděláte,neb v kanceláři vám může tak akorát dát bombu do trezoru při jeho opravě nějaká firma a nic se nezjistilo,hýříte více jako Palestinská samospráva jen na své rodiny ,tak jak ničí krajinu intenzivní zemědělství kde jsou jen louky a hovězí,maso jatečných zvířat je příčina nemocí lidí,neb krmíte z plastových balíků zpuchřelými silážemi několik let v haldách a to ještě dotujete.
Voda ze studánek už skoro nikde nenímjen vše ničíte obnormálními tratory a hnus nejen Agrofertu je chamtivost,nikoliv kvalitní prodej na farmách vajec,kozího mléka a kčemu jsou fšude koně ,k hazardu Rodea,kde se platí nehorázné startovné a perou se špinavé peníze ze sázení .
Tak malí stát jste zničili a nevytvořili jste Dánské králoství,kde to funguje,bez složitostí a bez závratných dotací že se dvakrát poseče pro jejich spotřebu který chovají.
Mě nedáváte ani sociální příspěvek když jsem bez příjmu a o otce jsem se staral v mrtvici do jeho umrtí pečlivě doma a nehleděl na karieru jako Babiš a Bělohrádek,jste trapní křestani s komunisty Agrofertu soudruhy podnikateli jako Babiš.
Brachtl Antonín -
Musíte ho litovat a on vás zato s Dukou okrade o miliardy. Kdo restituentů, kromě knížete Bílá Hora, dostal, tak fantastické náhrady ?Kníže má pořád málo, tak nakupuje a nakupuje lesy a pozemky!Prrdí na nás lidi, tak, jako Kradousek §§!
-
český blbákov, volte miliardáře a korupce se nezbavíte a ještě mají černoprdelníci kecy. Hlavně že Babiš měl plnou hubu boje proti korupci, když vládl Nečas. Stejný trik jako s VV, hlavně aby u moci zůstali modrý mafiánští zbohatlíci. Včera rudý modrý dnes to je zloděj z ODS (nebo v ANO, KDUČSL, TOP09)
-
Tento klouček by se měl dobrovolně přihlásit v Kosmonosech či Dobřanech *7* Je to pacoš.
-
Bělobrádek si jel do USA pro rady a noty jak by měli lidovci ve vládě pracovat a pro koho a jak a všichni na něho 14 dní čekali, stejně tak jezdí do Vatikánu a běhá k Dukovi. Takže střet tu je markantní., protože nám lidovecký hošík kope úplně za jiné státy u nás než za ten náš.
-
-
No jo, hošík! A já pořád co mi na něm nesedí...
-