Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak může muslim pracovat když se několikrát denně modlí.
    Zajímalo by mne jak někde u pásu ve fabrice v automobilce se zastaví výroba až se půjdou muslimové modlit.
    Evropské hodnoty jsou na křesťanství a taky jsou tak nastaveny i pracovní podmínky. Mše jsou v podvečerních hodinách o víkendech a křesťanských svátcích.
    Pokud si někdo myslí, že jiné druhy náboženství se mohou v Evropě spojit a být všechny v souladu je absurdní.
  • Většina těch zahalených žen je tlustá jako prase,tudiz s tou pracovitosti bych to neviděl moc dobře,posedavat po mekacich za cizí peníz to by jim šlo.
  • No já bych to za katechizmus neoznačil... ale řekněte co konkrétně v tom textu je pozoruhodné.
    Co třeba konkrétně vás vede doplnit k políčku to o urazení pracky? ... chápu že je to příklad, ale nechápu jak ten příklad mám naroubovat na to co jsem napsal.

    PS: kdyby křesťanství umožnilo interpretaci poprvé netrestej, podruhé také netrestej ale potřetí potrestej pořádně a napořád, bylo by naše trestní právo o dost přísnější.
  • Ten Váš výklad principů křesťanství je dost pozoruhodný, takový kutilský. Tak co takhle třeba to pravidlo o políčku doplnit: Snesu od tebe maximálně dvě facky, ale pak ti tu pracku urazím!
  • Křesťanství vzniklo před islámem a tak je v určité nevýhodě, protože se snaží extrémně zmírnit pravidla starého zákona, tedy židovství. Pokud jedno smýšlení, křesťanství, vynucuje jako principy správného chování toto:
    - nezabiješ
    - nesuď druhé abys nebyl souzen
    - Neodporujte tomu, kdo je ničemný;
    - ať ti dá políček na pravou tvář kdokoli, obrať k němu i druhou.
    - chce-li někdo s tebou jít k soudu a přivlastnit si tvůj spodní oděv, přenech mu i svůj svrchní oděv;
    - jestliže někdo s autoritou tě nutí ke službě na jednu míli,* jdi s ním dvě míle.
    - Neustále milujte své nepřátele a modlete se za ty, kdo vás pronásledují
    pak je v nevýhodě, pokud na druhou stranu postavíš žebříček hodnot stavějící věřícího do výhodného postavení oproti nevěřícímu (křesťanství ti žádnou výhodu v pozemském životě neslíbí ve smyslu že by tato výhoda měla oporu v základních principech). Upozorňuji, že je dle křesťanství vůlí každého člověka zda se rozhodne být dobrým či nikoliv... ale je zde striktně definováno co je špatně! a co naopak dobré chování... přičemž i špatné chování jiného by mělo být posouzeno velmi opatrně.
    Na druhou stranu islám jako základ žebříčku hodnot připouští ospravedlnitelné zabití, ukamenování, válčení, rozlišování mezi právy věřícího a nevěřícího, určuje nadřazenost muže nad ženou v právním systému a připouští zodpovědnost jednoho za skutky druhého (u znásilnění je to dost palčivý rozdíl však si rozdíly přečtěte sami: https://cs.wikipedia.org/wiki/Zn%C3%A1siln%C4%9Bn%C3%AD )
  • Muslimové v evropě, ale ne jako turisti nýbrž místní, to je EXTRÉM!
  • Jen si tak zcela mimo aktuální téma dovolím maličko rýpnout / zeptat tiscal-cenzora!!!!
    Stále je zcela zapovězena jakákoliv diskuze která pouze nevelebí - pro některé "našeho" - spíš jejich - nejjasnějšího, nepravdomluvnějšího, nejspravedlivějšího, jasnozřivého, ........ čecha z nejmenovaného hradu?
  • Vždyť jim v tom nikdo nebrání - chtějí být jen "živorodkami" jdoucími od porodu k porodu - při tom zabalené v hadrech s tím, že jim čas od času "manžel" vyfackuje, poř. nakope, ... - jejich problém, ale proč to tahají do civilizovaného světa, kde si žen vážíme a ctíme jejich osobnost.
    Když přiletím do muslimácké zemi, také "strávím" bez keců, že na airpotu musím koupit vízum u jakési zahadrované ..... a v zemi se chovat podle jejích zvyků.
    Tak o co jde, buď se budeš chovat jak je v dané zemi zvykem a jestli se ti to nezdá, tak táhni odkud jsi přivadrovala. Kecy o tom, že zde žiješ již -x- let jsou jen pindy o ničem.
    A ty české feministické flundry které musí být za každou cenu IN - pro ně jediné řešení - pořiď si muslimáka. který ti občas zpřeráží pár kostí, zabalí do smradlavých hadrů a budeš mu bez výhrad sloužit jako sex-matrace. Pokud to přežiješ oni tě ty žvásty o muslimákách rychle přejdou.
  • Co to je cudnost|? Co to je práce?
    Cudný mohu být a mohu i pracovat.
    Muslimky nepracují, starají se o domácnost o kopu dětí.
    Práce je pouze poslední možnost jak vydělat peníze aby opět je Vám stát sebral.
    Stát jenom jak se narodíte tak do 8 dnů musíte být pojištěn, hned musíte platit za popelnice.
    Když se narodíte aniž se můžete rozhodnout, tak Vás tento režim semele a když dovršíte 18 let, tak jste dlužník ať chcete nebo ne a už běží exekuce a potom kriminál, to je svoboda a demokracie.
  • Jak by asi dopadla žena která by třeba v Saudské Arábii nosila mini naostro,nepochybně by dostala místní dávky po 30 ráže 7.62.
  • Takže zatím tři lidé nesouhlasí, aby měl zaměstnavatel právo na určení "dress code"?
    Asi to omezuje podle vašich názorů lidská práva a každý zaměstnanec by měl mít právo, oblékat se, jak se mu zachce? Třeba by mohli v práci chodit i nazí, kdyby se jim zachtělo?
    To by byla ta správná svoboda a lidská práva? *1*
  • jolana
    Souhlas...s burkou doma a bez dávek. Ono to půjde...
  • A opět Pavel Jégl a jeho provokace, když ukončil svůj článek tímto: "To by byl extrém. Nemyslíte?" Nemyslím, že by mělo být extrémem, že Evropa po muslimech a všech příchozích z jiných kultur, než naše evropská, požaduje začlenění se vším všudy, podle zvyklostí té které zemi. Extrémem by bylo, kdyby se tak nestalo. Zkuste v některé muslimské zemi vejít do chrámu, nebo jiné instituce třeba v kraťasech, nebo jinak, než je tam zvyklostí. Vykážou vás a pokud to bude na pokutu, tak se to stane a vy cálujete. Takže je možno prvním správným korkem orgánů Evropy, že se migrantům nastavuje evropské zrcadlo. Extrémem by bylo, kdybychom byli k těmto požadavkům muslimů lhostejní a ustupovali ze svých požadavků. Pokud se chtějí začlenit, nezbyde jim, než se přizpůsobit nám, a ne my jim.
  • "To by byl extrém. Nemyslíte?"
    NE!
  • Nikdo přeci nebrání muslimovi, aby si založil svoji firmu a tam budou jeho zaměstnankyně chodit tak, jak určí on. Třeba v šátcích nebo burkách. A pokud tam bude chtít nastoupit nemuslimská žena, ať si rozmyslí, jestli tam za tu cenu chce jít nebo ne. Pokud ano, tak ať nebrblá a v té burce v zaměstnání chodí. Taková jsou pravidla firmy. Ber nebo neber.
  • dává nám někdo šanci vybrat si jejich přítomnost zde - nebo nepřítomnost? Ještě že navenek tady stát vystupuje jako nepřívětivý k přijímání a pobytu cizokrajných vetřelců, přicházejících jen pro evropské peníze. Kdyby vtrhli k trvalému pobytu do některé ze sousedních afrických zemí, nikdo by s nimi takové šátkoviny neřešil. Klidně si nos na hlavě cokoliv, ale bez dokladů a oficiálního svolení tady nemáš co dělat a klidně tady na sluníčku vysmahni. Jen tady hlupáci bruselští ochraňují vetřelce kteří nás kosí po desítkách když se jim zachce nebo dostanou pokyn.
  • Snadná volba nedávejte jim dávky o něž se nezasloužily a buď budeš makat nebo umřeš hlady ,jak prosté a jednoduché.Je smutné že v džamahírii DDR dnes je nepracující uprchlík v lepší pozici než pracující ze zemí EU tkzv.nových zemí jako je ČR,SR a pod.Co se týče německých zákonů tak tam kde našinec dostane 5 let,tam Němec dostane 2 roky a uprchlík podmínku ,jsme se v Evropě už opravdu zbláznili a jedna bezdětná makrela nám bude diktovat koho nám sem ještě pošle a koho ne.
  • jednoduché řešení, vůbec je sem nepouštět, a ty co už tady jsou vypráskat zpátky odkud přišli... *16* *16*
  • Když se někam nastěhuji ,tak proto že souzním s místnimi zvyky, kultůrou atd. , pokud tam začnu tahat své zlozvyky tak je to rozvracení a parazitování na místních. To mi prece nemůže být tolerováno. Středověkým praktikám už snad odzvonilo!!! Nebo si to budemwe muset prořžt znova??? *10*
  • No nic ve zlým, ale práci nebudou volit tak jako tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit