Přejít na výpis diskuzí
Může být omluva 'závažnou újmou'? Zeptali jsme se právníků
14.11.2016 | Tomáš Chalupa
114 příspěvků
-
Já bych dal celému Ovčinci v čele se Zemanem sto krát napsat - Už nebudu lhát, lží bylo dost. Jaképak pokuty, stejně by to šlo z naší kapsy, ne z ovčí.
-
To už nebudu moci říkat, že je unda? Ten náš opilý mstivý stařík z Hradu? To neprojde, komáři budou přehlasováni.
-
Já bych dala Zemanovi újmu.. Okamžitě se měl omluvit a zaplatit pokutu ze svého. Když chceš si pustit hubu na špacír, tak u toho nechlastej! Pak nevíš, co mluvíš a my musíme za hrad pokuty platit! To je boorde L!
-
tož zaber soudruhu BTW, máš na to *3*
-
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/neni-mozne-aby-si-zeman-delal-co-chce-a-jeho-kritiky-stat-za/r~ff33acb2ab2f11e6bea5002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0
-
Tomu sám nevěříš *15*
-
Klikám, klikám, no doklikat se nemůžu
-
vidíš tak je, hned se ti ozval, prostě 24. hodinovej termouš
-
da, potrestáš mě ? *13*
-
asociální strašidlo okolí v důchodu zde nonstop?
-
Nevotravuj, degene.
-
bingo *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
zač sajmon
-
V Náchodě je dnes teplo jako v červenci, dorazil tam totiž thermoSajmon
-
díky BTW
-
už je to tady, už je to tady, už je to tady.....
umírněný stalinismus konečně ovládne Novočesko
YEAH !!! -
Skupina šesti desítek poslanců navrhla vrátit do trestního zákoníku čin veřejného hanobení prezidenta republiky. Za jeho spáchání by lidem hrozilo až roční vězení. Předlohu podepsali zejména zákonodárci vládních ČSSD a hnutí ANO a opozičních KSČM a Úsvitu. Před dalším projednáváním v zákonodárných sborech ji posoudí vláda. Podle šéfa KSČM Vojtěcha Filipa novela zaplňuje mezeru v právu.
-
oplakává 100 k co mu prohrála Killary
-
až vystřídá tu alkoholem nasáklou hradní houbu tak o něm uslyšíš častěji *3*
-
to budou plné věznice b l b ů