Přejít na výpis diskuzí
Může být omluva 'závažnou újmou'? Zeptali jsme se právníků
14.11.2016 | Tomáš Chalupa
114 příspěvků
-
Taky se panu velvyslanci omluvil. *3*
-
činské zboží kupuješ už 26 let a banány jsou ze španěl tak si stěžuj v řetězci
-
Tak jsem se dozvěděl,že 17.11. bude opět otevřeno všude ,další zmetek v zákoně.Asi není co slavit tak půjdu nakupovat čínské zboží a případně nahnilé banány.
-
Každý normální, slušně vychovaný člověk se za své pronesené lži omluví...
Myslím, že omluvou nikdo závažnou újmou netrpěl... -
Když vám nevadí nepotrestání komunistů a to že vám rozkradli republiku.Tak si tu plkejte dál moulové *1* *1* *1*
-
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/420684-armada-usa-a-cia-mozna-pachaly-valecne-zlociny-v-afghanistanu.html
-
Zeman? Ten neví, co je to se stydět...
-
Také jsme znala takového američana... prý po druhé svět. válce.. chodil v koženém kabatě a na zuby si lepil zlatý staniol z čokolády, po roce 1948 se z něj stal velký bolševik, který hýbal s osudy názorových odpůrců. že se tomu ani nedalo uvěřit... tolik cinismu a hlouposti v jedné osobě
-
Já si myslím,že se nejvíc stydí za ten ukradený 17.listopad 1938 zneužitý v roce 1989 právě různými kruhy z prognosťáku,kulisákem a chátrou jako mnoho normálně českých slušných občanů,kterých je pouze vzpomínka na ty studenty,kteří bojovali demonstrací proti hnědé totalitě.Škoda jejich mladého života,proto i já jím dám svoji vzpomínku.Rozhodně ne těm z roku 1989,kde jsme nyní.K Peroutkovi,chyba byla,že Zeman tento problém vůbec otvíral a nenechal ho dějinám.Ona někdy není žoviálnost na místě.Demokracie pouhé manipulovatelné slovo je o tom,že čestný člověk se minimálně omluví a nebo,když neví tak drží hubu.Je jedno na juakém místě sedí.Prognosťák byl teoretická žvanírna rádoby nadlidí.To musíme také brát v úvahu např.herce,kteří v ND vyjadřovali také Hitlerovi podporu.Český národ je zakomplexovaný svou malostí.
-
pitomec jako ty bude pořád víc
-
ty pitomče mluvíš cyrilicí
-
pokud je to pouze právní problém.. aby Zeman neměl újmu.. tak by se normální a zdravý člověk/ myslím Zemana/ omluvil, protože záměrně a evidentně lhal.. pokud je ale přesvědčen, že ten článek opravdu viděl a četl, tak asi už není moc v dobré kondici,/myslím hlavu/ protože to je propagandistický kec, který používali STB ve svých vysokých školách. Pokud si to ovšem pamatuje, tak z této "školy" a nenakukal mu to Ovčáček...
-
A přitom se ti bolševici smějí jak z tebou vyjeb.li. Jak si žijí v blahobytu a nic se jim nestalo. *1*
-
Já být českými politiky tak se za 17. listopad 1989 taky stydím.
-
V USA hodit po prezidentovi botou či vejcem, je jasná vstupenka do vězení. A to máte štěstí že ochranka vás nezastřelí.
-
zeman 17. listopadu nevyleze vůbec ven asi se stydí za loňský rok
-
Teplouš Semjon Gayínek je tak říkajíc v hajzlu a ne v Náchodě!!!
PCHE !!! -
No jo, Čapí Hnízdo, vodka Timurova parta a spousta azbukou hovořících mafiánů
-
Milý prohnilý chalupo, kdo Tě bude platit až ti odvolají toho amerického buzika
-
v Náchodě je velmi krásně