Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://zpravy.aktualne.cz/domaci/neni-mozne-aby-si-zeman-delal-co-chce-a-jeho-kritiky-stat-za/r~ff33acb2ab2f11e6bea5002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0
  • a ten náš pravdoláskař z Hrabu bude budoucnu přítel 3 prezidentů ale jen těch tří.
    • Myslíš Zemana a jeho kámoše Putina, Kima a toho číňana?
    • víme sajmon, hrabu
  • ... fascinuje, jak je pilné hlasující IQ 4, ale mám pevnou vůli, své IQ 167 s tím měřit nelze :)))
  • ...zavolejte mi blbečkové +420 723 983 963 :)))
    • ... zapoměls na mezírku za třetí tečkou, balíku, nemáš na to, nemáš na nic, jsi v haj*lu :)))
    • ... čekám, nebo napiš své číslo, primitive, rád zavolám bezdomovci, zde na tebe ale kálím :)))
  • ... čau, užijte si beze mě vztekloučkého primitivňoučkého blbečka, co si tupě říká BIJEC :)))
  • ... mě primitivové nevadí, ale proč bych se zabýval bezmocnou nevzdělanou špínou, že :)))
  • ... čekám na zavolání pitomečkové +420 723 983 963 :)))
  • Já bych dala Zemanovi újmu.. Okamžitě se měl omluvit a zaplatit pokutu ze svého. Když chceš si pustit hubu na špacír, tak u toho nechlastej! Pak nevíš, co mluvíš a my musíme za hrad pokuty platit! To je boorde L!
  • Proč by se omlouval? Ten článek existuje a je vlevo dole. A časopis se jmenuje Delirium Tremens.
  • Já bych dal celému Ovčinci v čele se Zemanem sto krát napsat - Už nebudu lhát, lží bylo dost. Jaképak pokuty, stejně by to šlo z naší kapsy, ne z ovčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit