Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano my se vás nebojíme vzkazují politici z bezpečí kanceláří kde je na každém kroku
    hlídá mohutná armádní ochranka. Odnesou to jako vždy běžní lidé.

    USA měsíce sponzoruje Islámský terorismus v Sýrii ve snaze svrhnou tamní vládu a ta
    stejná USA se přes noc změní v hlavního bojovníka s tamním terorismem.
    EU to nevadí - ta je totiž od roku 45 pouze lokaj.
    • Cameron zase huláká, dostane co si zaslouží. Doma ho nikdo nemá rád, je to hlásná trouba, jako u nás Kalous vychloubačný.
  • Ohledem postoje k Rusku, které si tito šašci berou do huby, sem kopíruji velice vtipnou analogii:
    *1*
    U soudu: „Obžalovaný Kamil Nebojsa se odsuzuje k výjimečnému odnětí svobody na dobu 25 let.
    Odůvodnění: Kamil Nebojsa se prý údajně dopustil trestného činu ublížení na zdraví, které údajně způsobil Otovi Kraďouskovi, když jej prý přistihl údajně na svém pozemku, jak mu prý krade údajně jeho okurky. Zda mu toto údajné zranění způsobil obžalovaný Nebojsa není prokázáno, neboť se nenašly žádné stopy ani důkazy, které by obžalovaného z ublížení na zdraví usvědčovaly. Přesto, že dnes k tomu soud nemá žádné relevantní důvody a už vůbec ne usvědčující důkazy, soud se přesto rozhodl uložit obžalovanému Nebojsovi výjimečný, nicméně preventivní trest, neboť si myslí, resp. se důvodně domnívá a podezírá jej, že by snad někdy v budoucnu možná mohl své nebezpečné jednání opakovat. Soud se drží zásady, že prevence je matka moudrosti a jeden nikdy neví . Jistota je jistota a proto bude lepší, když bude Nebojsa za katrem!
  • Jenže za nárust islámskyho extrémismu , jsou odpovědni právě tito dva masoví vrazi a váleční zločinci David Cameron a Obamgutan Hussein !
    Islámský extrémismus je jejich "vraždící dítko" !
  • Kdyby nerozesr..i severní Afriku a blízký východ, tak si troufnu tvrdit, že je s islamákama poměrně klid. Kaddáfí i Hussain si je drželi celkem na krátkém řetězu. Jako kdyby tohle nestačilo, ještě si začali vyzbrojovat neofašouny na Ukrajině. Možná, že za pár měsíců pak ty Amerikou dodané zbraně a Amerikou vycvičení zabijáci z NG, se sami proti Americe obrátí. Příkladů ze světa je dost a dost.
  • "...Američtí experti prý dokonce měli pro Ukrajinu připravený plán na poválečnou obnovu východu země, který počítal s využitím „převýchovných“ koncentračních táborů pro separatisty. Tento plán však maří prostý fakt, že povstalecké jednotky začaly vítězit." Tak by tady měl být další holocaust? Rusové měli být zavření co koncentráků? A tohle podporuje řada našich politiků? To jsme si zvolilisvině z TOP09, KDU-ČSL ,ODS + další a ne politiky.
  • Žádná jiná země nemá na svědomí tolik lidských životů

    http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx
  • Doufam,ze se Rusko nezalekne a podari se mu obnovit co nejdrive ztracene kontakty z dob byvale CCCP . Rusko je uz ted vzorem pro ostatni amiky vyvrazdovane narody,ze i amerika a jeji sluhove jsou porazitelni. Drzim ti palce Putine
  • Tedy řeknu vám:"Žižka a císař Josef taky vedli války, ale tolik škod , jako tihle dva nenadělali!"Kdyby si tak raději udělali pořádek ve svých zemích!Ale to voni nedokážou, protože už je nenávidí i vlasní lidi!
  • Kašpaři se radují a novináři budou umírat jako mouchy.
  • to jsou tedy dva váleční štváči , vrazi a psychopati, tak jsem si vzpomněl, že někde dělali psychologický profil politiků a zjistili, že 90% z nich jsou fakt nefalšovaní psychopati bez empatie se sadistickými sklony, možná lze článek někde dohledat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit