Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás chrápou vzadu za Albertem, zatímco 100 m od nich, před hlavním vchodem, rómský kmotr, ověšený zlatem, organizuje práci distributorů a na parkovišti se nabízejí jejich náctileté dcery.
    Na obranu MP musím dodat, že po důchodcích, co si nechají jezevčíka před obchodem jdou tvrdě a nekompromisně - kompletní lustrace a 5000,- Kč pokuta navrch. *13*
  • Souhlasím,jen dodávám co policie ututlala v Brodu a to,že ten střelec si šel vyřizovat účty s bývalými a možná i současnými lidmi z vedení města,jelikož jej podělali finančně,žádný žebrák to nebyl a jeho manželku ihned uklidili do blázince,neomlouvám vraždy,ale plivu na práci policie u tohoto případu. A největší gól byl,když zavřenému 2hodiny na wc u poradili specialisti na telefonu ať si na ploše 1m na 1m + záchod raději lehne na zem *15*
    Znáte ten emerický seriál "Zákon a pořádek"?? .....u nás Záchod a nepořádek neboli pochcávat a posrávat *15*
  • Pomahat a chránit bychom měli mít jako logo my a ne policije.My je platíme z naších daní a oni utočí proti nám a chrání cikány a přivandrovalce,ale na pořádek kašlou.Městská policie to je vyžírka měst,která kolikrát nevyjde ani do ulic,nebo v noci chrapou v zakoutí zaparkovaném služebním autě.
  • pěkně a společně ukázat přivandrovalcům a jejich přichlebovačům toho 6.2.2016 kdo tady rozdává karty.A též je třeba aby se jim v DDR rozsvítilo v palicích. A jistě by nebylo od věci se na srazu nepříznivců imigrantů zdravit zaťatou pěstí! A slovy "Neprojdou!".Kam by též lezli? Všude ale naprosto všude jsou na obtíž.Když už jsou někde v německé rezervaci, vymýšlejí kraviny.Mydlí se mezi sebou a mají požadavky.Roste agrese vůči personálu v nemocnicích.Všeobecným evropským cílem není integrace tady těchto, ale jejich naprostá izolace a trvalé vyčlenění.Mockrát dali prokazatelně najevo jak to myslí se začleňováním po africku. Přichází fáze vyčleňování.Po evropsku.
  • Upřímně a na rovinu..nevím.., protože kromě hlavního tématu "běženci", který oba prosazují ..nevidím už další, jejich, perspektivní "příběh k pokračování"...Jsou to spíše takové, užitečné "volavky" v rukách jiných.., kteří mazaně nastoupí až po nich..teprve, až tito dva udělají svoji práci "trojských koňů"..
  • Hlavním vlastencem je poloviční Arab Konvička nebo poloviční Japonec Okamura ??? Já jen abych nenaletěl nějakému přivandrovalci z druhé generace ......
  • To není ani tak kvůli obyčejným občanům, jako spíše k takovým i podobným věcem, co nyní kolují i jinde..Pozvánka na demonstraci 2016 - BRAŇME SE TEĎ A TADY - DŘÍV NEŽ ZLIKVIDUJÍ ONI NÁS !!! Na vědomí, ať víte:
    https://www.youtube.com/embed/EqxUuGDjkKc
    (Publikováno poprvé 5. 1. 2016)
    Dne 6.2.2016 Evropa společně povstane! Budou se konat protesty proti islamizaci a Evropské unii napříč celou Evropou. Demonstrace v Praze, které jsou součástí těchto celoevropských protestů. Vše záleží jen na nás, občanech České republiky, zda dokážeme zachránit naši zemi před vnějšími hrozbami: terorismem, nekontrolovatelnou migrační vlnou a diktaturou EU.Vaše pomoc a účast je proto prioritou! Demonstrace za Evropu bez EU - 6.2.2016 začátek 13.oo h Vítězné náměstí, Praha..Demonstrace Evropa společně proti islamizaci - 6.2.2016 začátek 15.oo h Hradčanské náměstí, Praha ..Unikátní demonstrace, která nejen symbolicky spojí Evropany. Čtyři státy, čtyři města spojená naživo satelitním televizním mostem. Spojíme Prahu, Bratislavu, Varšavu a Drážďany. Další města se budou účastnit bez telemostu. A to Amsterdam v Nizozemsku, Tartu v Estonsku. A další země se postupně připojí. Informace od německých partnerů, že vzhledem k tomu, že eurodemo za Německo se bude konat pravděpodobně jen v Drážďanech, přijede nás přímo na Hradčanské náměstí podpořit (zatím) asi stovka příznivců z Bavorska. Takové a podobné věci..co kolují po internetu a to zcela na veřejných zdrojích !.., je zřejmě to, co "někoho" trápí a bojí se toho, že lidi už toho mají fakt plné zuby, protože nejsou slepí, hluší a hloupí..
  • Další takový..... Došlo ti doufám že Okamura je napůl Japonec, Konvička napůl Arab a ti kdo chodí na jejich xenofobní shromáždění jsou tudíž napůl mamtáci..... ?? *1* *1* *1*
    V rakousku je na obyvatele o 30% policistů méně a imigrantů je tam o 2000% více..... Tam bych snad i tento argument pochopil ale tady ?? Na 300 imigrantů potřebujeme 400 nových policajtů ?? Tak tomu říkám produktivita *1* *1* A ještě 400 sociálních pracovníků 400 učitelů češtiny.
    *1* Sobotkův sociální zázrak na jednoho imigranta 3 nové pracovní místa. *1*
    *1* Přijít jich sem milion tak budem všichni zaměstnaní v sociálních službách *1*
  • Uvítal bych kdyby v dojezdu 10 minut byly sanytky.
    Rovněž bych uvítal kdyby policajti v čele s Chovancem přestali mlžit a lhát co by strážci pořádku.
    Dojezd do deseti minut... Například do Brodu je možný. Pak li že operační důstojník přivolá eskortní a zásahový oddíl z Luhačovic nikoli z Brna (nebo z Plzně) ..... Který tam z Luhačovic mimochodem taky do deseti minut byl. Jen že v kanclu seděj ťulpasové kteří je stáhli začež dostali důtku.

    V článku chybí údaj o počtu policistů v Rakousku, které je vystaveno uprchlíkům ve stotisících nikoli 300 zoufalcům kteří šli přez ČR. Počet občanů na policistu je v Rakousku je 354 v ČR je to 258 tedy o 30% méně...... Platíme tedy za policii už dnes o 30% více než Rakousko a bude to evidentně jěště dražší.
    Částka kterou nás bude tato sranda stát při průměrném platu 24 000 + příplatky + odvody 56% (německo 52%) činí cca 40 tisíc měsíčně + zhruba dalších 50% stojí zázemí ( kanceláře auta benzín, výstroj, výzbroj) atd...
    Celkem 60 tisíc měsíčně x 400 lidí x 12 měsíců = 288 milionů korun.... sory nechci.
    Jinými slovy 100kč zaplatí každý kdo nepobírá důchod, mzdu či dávky od státu.
  • Nemelte a plaťte, lůzo *5*
  • viděl jsem Tv pořad na švédské stanici,kdy dětem co si mají hrát ještě s hračkama,ukazovali s umělým penisem kam přesně patří na umělé vagíně,mimochodem kondom tam ukázán nebyl.
    Myslím,že jsou všichni sluničkáři pod drogama a bisexuálové taky. *7*
  • Potřebují na nás kdybychom my pracující se začali bouřit proti vládě,koupily i od američanů techniku na rozhánění davu vlivem mikrovln,ale že by to použili na hranicích proti uřešhlavám........to ne!!! Další jasný důkaz oč tady jde. Jiná mentalita,nic neumí a ikdyby tak makat nebudou,proč taky?....kecy prdy beďary,že zachrání Evropu ekonomicky!!!
  • Měli by je radši učit vlastenectví! Toto zavání zradou a kolaborací! Nebo je to úmyslně, aby naši přizdi-kaka-n.i. nás měli ještě více pod kontrolou díky strachu!
  • To hrabe tobě, zm.de. *15*
  • Ty oslovuješ sám sebe ???? - to už ti totálně hrabe - stejně jako kdysi tomu syfilitickému komoušskému gengstrovi.
  • Nebyl bych tak zlej, ale prxel bych mu nakopal.
  • Zm.de.
  • Kr.téne. Budeš se houuuupat.
  • Vždyť jsme si zvolili. Někomu stačilo dát koblihu...
  • To jsou ku.vy, fuj tajbl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit