Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zcela nestraně už se neblokuje , ale rovnou oznámení že do diskuze nelze přispívat a diskuze zmizí pokud  "někdo" uzná že téma je ožehavé  , hele něco tu nesedí - ecenzura jak vyšitá , tak si dej po ránu něco na zdraví ať se dožijeme vysokého věku a bez náhubků všeho druhu 😎 

  • A se současnou epidemiologickou situací ve vztahu k SARS, způsobenou virusem 2019CoViD má společného co ta Vaše pomýlená analýza, nadržující germánským vyvrhelům, kteří tyranisovali a stále chtějí tyranisovat Evropu?  

  • V roce 1971 se Němci stáhli od Paříže poté, co si ve  Versailles vyhlásili císařství, získali alSASKO-Lotrinsko a reparace. Proč by se nestáhli podobně, kdyby dobyli Paříž hned počátkem první světové války? Dostali by i některé kolonie. Takhle se Versailleskou "mírovou" smlouvou chtěli Francouzi mstít a generace Němců vyrostlá v ponížení se jim poté pomstila.  Stálo to MILIONY lidských životů. 

    ___________________________________________

    reakce na diskuzi  https://zpravy.tiscali.cz/krvava-bitva-pohrbila-plan-na-rychlou-valku-do-boje-povolali-i-taxiky-332950

  • On je samozřejmě odpovědný za všechno. Od toho je to premiér.

    Že se na to už dávno nevykašlal?

    Je to jako na fotbale. Rachitičtí diváci, kteří, kdyby uběhli 10 metrů, tak je skolí křeče, hulákají na zoufale se snažící hráče, urážejí je nadávají jim.

    Hulvátům mezi diváky se nic nemůže stát, jsou to přeci diváci. Když zareaguje hráč - dostane červenou a oslabí mužstvo (sám jsem takhle jednou dopadl, když jsem si vyzul kopačky a podal je jednomu dědovi, který mě celou dobu hry častoval nevybíravými vulgárními výrazy a požádal ho, ať mi to jde tedy ukázat, jak se to má hrát).

    Nepřipomínají Vám zdejší situace někdy něco podobného? Podobnost jistě čistě náhodná. 

  • Je něco shnilého ve státě Českém.

    Když už i lidé čekají od svých vládců, aby na ně byli přísnější, důslednější, aby je vyvedli z krize.

    Když tito vládci v pudu politické sebezáchovy takoví být odmítají. 

    Je tady něco špatně. U kormidla potápějícího se korábu nestojí kapitán, ale vedoucí diskusního kroužku lidí, na které čeká za horizontem záchranný vrtulník. 

  • Na člověka se koronavirus  bezpochyby primárně přenesl přes mezihostitele. 

    Čínští odborníci z oboru mediciny i z oboru parasitologie už před rokem diskutovali možnost, že se koronavirus dostal na člověku z netopýrů přes luskouny. 

    Celosvětově jinak "chránění" luskouni se v Číně loví 

    - pro maso, to se v zemích jako Čína, považuje za delikatesu,  

    - kvůli šupinám, jež se v tradiční čínské medicíně používají k léčbě mnoha nemocí, od rakoviny až po artritidu.

    A právě tržiště ve WuChan (kde se luskouni a produkty z nich prodávali) je považováno za významný primární zdroj infekce...

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------Netopýry a luskouny zmínil podle agentury Reuters na tiskové konferenci i vysoký představitel čínské národní zdravotnické komise (NHC), pan Liang Wan-nien, 

  • Během očkování preparátem firmy Astra Zeneca proti virusu 2019- CoViD, způsobujícímu SARS, byly na Slovensku zaznamenány i vedlejší účinky, přehled počtu kterých mi v materiálech Ministerstva zdravotnictví, resp. ÚZIS MZdrČR, chybí. To Slováci jsou pravdomluvnější a toto nezatajují: 

    Nejčastější vedlejší účinky podle Univerzitnej Nemocnice Luise Pasteura v Košicích jsou:

    •  citlivost v místě vpichu 63,7%
    •  bolest v místě vpichu 54,2 %
    •  bolest hlavy 52,6%
    •  únava 53,1%
    •  svalová bolest 44,0%
    •  malátnost 44,2%
    •  zvýšená teplota 33,6%
    •  horečka nad 38 °C  7,9%
    •  svalový třes 31,9%

  • POCHYBOVAČE V DISKUSI SNAD PŘESVĚDČÍ NÁSLEDUJÍCÍ GRAF:

    věková kategorie..........úmrtnost v první vlně......úmrtnost ve druhé vlně

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    méně než 65 let....................0,30%..............................0,16%

    65 - 74 roků..........................8,79%...............................4,27%

    75 - 84 roků........................18,39%..............................11,08%

    85 let a více........................28,82%..............................17,06%

    _______________________________________________________________ Celkem.................................3,06%................................1,56%

  • josef.chmela

    A mrtvých ještě přibyde. Dobře to dělá neustále kritizovaný Orbán v Maďarsku. Ten pro svůj lid zabezpečil dostatečný počet vakcín. Jen u nás je trend tzv. demoopozice neustále lidem tvrdit, že jim ochrání demokracii a lidská práva i za cenu smrti třeba 30 tisíc obyvatel. Přece se nebudeme očkovat vakcínou z nedemokratických zemí, kde se porušují tzv. lidská práva. To by teda nešlo.

  • já ho ani nechci bude stačit 100 slov a pak .............klidně😱

  • 😎

  • Docela by mne zajímalo, jak si establišment, a nejen zdejší, nýbrž celosvětový představuje budoucnost. To jako už navždy budou respirátory, nouzové stavy, uzavření ekonomiky a běžného života? Zákazy vycházení a setkávání? A jak se budou mladí lidé seznamovat? To jako místo diskotéky bude rande virtuálně přes počítač? A děti se budou rodit ze zkumavky? Anebo bude seznámení typu "líbíš se mi, ukaž svůj kovidový test."? 😯 A po očkování zjistíme, že je tu britská, jihoafrická, australská, antarktická, případně marťanská mutace na kterou vakcinace nezabírá a celý cirkus začne znova? Korona nezmizí, jako nezmizela chřipka, rýma, ebola, žloutenka atd. Bude tu navždy. Jen si náš imunitní systém bude muset nato zvyknout. Někdo možná potřebuje život ve strachu, já se narodil na tuto planetu vědom si všech rizik, která život nese. Kdybych se měl třepat hrůzou, asi bych sem nechodil. Kdo jezdí na kole, musí počítat s rizikem občasného odřeného kolena. To k tomu patří.....když máš strach...nelez na kolo.....

  • Nechápu, že jsi ještě za ten rok nezalezl pod zem do protiatomového krytu a uprostřed hromady konzerv třepajíc se strachem nevyčkával "lepší zítřky"....? A my na povrchu bychom byli ušetření tvého "intelektuálního bohatství"  😉

  • A máme tu nositele čerstvých zpráv. Zdejšího Pavlíka. Že on si dokáže vždycky vybrat takové burcující téma. Přeci  v nynější situaci přiřazovat  počty zemřelých k městům je takové morbidní. Přesněji Jeglovské. A že třeba nevysekne poklonu termitům ve sněmovně. Jak statečně prosadili useknutí vyjímečného stavu. Německo neváhalo. Nasadilo hraniční kontroly jak za starých časů. Bohužel právem. Fronta kamionů na Rozvadově má 10 km. Kdo by tak asi vítal covidové vetřelce? Všude okolo nás se potápějí covidové Titaniky. A v ČR hraje kapela a na palubě se tancuje. Tak se děkuje všem ODSáků, TOPáků i STANákům. Zbytek termitů jsou korouhvičky ve větru.

  • Zřejmě se ten ... inspiroval jistým Juliusem Streicherem...

    Kdo ví, zda se neinspiruje v rodinném archivu jako potomek členů SdP a v tiskových elaborátech toho ..., zvanými "Der Stürmer".

  • Náš Pán, pan Ježíš Kristus, právě v Judei přišel na svět, v Judei žil a Židem po matce i byl! 

    Ve svém učení však dospěl dále, než vykladači talmudu - proto ho tito nechali 

    mučit a odevzdali římským kolonisátorům k popravě...

    Je evidentní, že obvyklý nápis I.N.R.I. byl produkt tehdejších kolonisátorů z Říma,

    ale hebrejská transkripce je panu Ježíši Kristu myšlenkově i místně bližší...

  • josef.chmela

    To se namáš čím chlubit. Většina lidí v tvém věku má už rozum.

  • To nemá cenu 

     , vypadé to" si li stár na jar boj se már" , Slováci maj obdobu "Pospeš starec lebo neprežiješ marec " Snad to není ta dlouho očekávaná důchodová reforma.

  • Všichni umřeli na smrt a to ze 100 % .😎

    To nemá cenu jdu okousávat vrbu na zahradě.

  • Statistické údaje, shromažďované ČSÚ, potažmo ÚZIS MzdČR jednoznačně říkají, že většina zemřelých (62% všech úmrtí v Česku) odchází na:

    - nemoci oběhové soustavy

    - na novotvary (nádorová onemocnění).  

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo od ledna do června 2020  36.000 obyvatel - na tato, tzv. kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (38 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, kdy víme, že v souvislosti se nimiž odešla ve stejném období více, než čtvrtina zemřelých občanů ČR (26.000 osob, t.j. 24 % zemřelých). 

    Co je proti tomu těch 18.596 zesnulých k dnešnímu datu (t.j. v přepočtu 16.435 zesnulých za kalendářní rokv souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - NOTA BENE S VÝRAZNOU PŘEVAHOU ZEMŘELÝCH NAD 65 LET VĚKU  tedy ani ne 10% všech zemřelých? Do úvahy je třeba brát i to, že většina z nich měla totiž další jednu i více závažných diagnos, významně oslabujících organismus, jemuž pak chyběla síla na zvládnutí onoho SARS, t.j. Severe Acute Respiratory Syndrome = česky Souhrn příznaků těžkého dechového selhánízpůsobeného virusem 2019-CoViD..  A nejinak tomu bude i v dalších státech Evropy i v další - civilisované - části světa. Je tristní, že Ministerstvo zdravotnictví údaje a data vydaná  ÚZIS MZdrČR, resp. ČSÚ navíc mizerně interpretuje!  









Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit