Přejít na výpis diskuzí
Na druhý pokus. Rusko je drzé a Evropě nezbývá než to skousnout
17.10.2014 | Alina Holušová
143 příspěvků
-
Na tebe je šité ruské přísloví (poslovica):"U duraka durackaja i rěč!!"
-
EU požaduje- sáhnout ruská vojska od ukrajinských hranic, zajistit kontrolu společného pohraničí *8*
Ona má někde EU společnou hranici s Ruskem?? *8*
Tak toto je podle mne drzost madame Merkel asi koukala do nějaké staré mapy po wermachtu *1* nebo,že už by měla nějakou novou od Obamy ? *9* *9*
Podle mne mít na své hranici společné s někým kde se válčí své vlastní vojáky je v pořádku (nebo měl snad Putin jako ochranu před možným nebezpečím na obranu své země poslat své vojaky vartovat někam na nějaký Island?) tak co se do toho stále EU nebo USA hrabe.
Kdyby se to co se děje v UA dělo v Mexiku tak at nikdo netvrdi,že by mírumilovné USA bylo v klidu a nedělalo nic. To by panečku makak poplašeně poskakoval po oploceni,hystericky vřeštěl a cenil zuby na celej svět *16* *16*
A překvapení či snad dokonce rozhořčení nad tím,že někdo někde oslavuje výročí osvobození světa od fašistické nadvlády a teroru může vyjadřovat snad jen naprosté přiblblo,fašista,nebo obojí. Pokud mne pamět neklame tak pani Merkel pochází z toho hodného Německa tak proč se diví ?
Dle mého názoru by pani Merkel prospěla EUropě více kdyby z té složky co má po wermachtu místo mapy do které zasněně čumí vytáhla raději plány aut na dřevoplyn neb zima se blíží a toho ,,drzého Putina,,asi nebude moc trápit,že je někomu v Bruselu chladno. A tomu,že nám sem ten plachej, nesmělej a dobrotivej černoušek bude posílat břidličnej záurak za hubičku snad nemůže věřit ani Brusel a kdo ví zda nějaká hubička bude moci být když se ted panikuje s tou ebolou *8* -
Putin je primitivní agent KGB a Rusko je říší zla.A ta zdejší jeho pátá kolona je strašně směšná *5*
-
evropa nikdy nebyla v novodobých ruských dějinách zahraničně-politickou prioritou,na prvním místě byl vždycky afganistán a indie ( "teplé moře") a potom dálný východ (mandžusko a korea),všechny geopolitické směry byly druhotné,nebo do nich bylo rusko vtaženo jinými mocnostmi,dneska se rusko vrací ke své staré dobré carské geopolitice aeuroasijského impéria.......
-
Západní psychodiktátoři EU jdou na ruku nejterorističtějšímu režimu světa SSA !
Putin zachovává chladnou hlavu . S klidem dal západní hitlerovské zvěři vedené psychokrávou Merkelovou na srozuměnou , co si o této sebrance myslí . -
Kdo je vlastný drzý?
Není to EU tím drzounem?
Když uvalí sankce za sestřelení letadla, které sestřelil jejich fašistický spojenec z Kyjeva.
Bělehrad slaví 70 let od vítězství nad fašismem. Je mi jasné, že EU politikly to nezajímá.
V Jugoslávii bojovala velká řada Čechú. Aspoň od nás se tam mohl někdo zastavit.
Neuznáváme-li historii, tak nám to budoucnost vrátí!!!! -
Celá Evropa může děkovat Rusku za vítězství nad Hitlerem. Nebýt Stalina, tak bychom dnes nikdo z nás už nežil.
Věčná sláva a díky velkému Rusku !!!! -
Obama jde ve stopách Hitlera přímo do Ruska. A to je dobře. Na konci té cesty
ho totiž čeká porážka. Napoleon už to zjistil. Hitler také.
Nakonec Obama v bunkru pod bílým domem spolkne jed v banánu a bude pokoj. *14* *14* -
Rusko s vámi zatočí že se budete divit, ty ještě nikdo nepřechcal snažil se o to Hitler a jak dopad!
-
Já tomu Alence ucvaknu kulky cvikačkama a zůstane mu jen ten ratlický pindourek!!
-
Jak to tady čtu, těch 40 let nás úlně zašpinilo !
-
EU uz došlo,že je za blbce,diky USA samozřejmě,ted bude na řade americkej dolar,jak Rusko hodí na trh americke dluhopisy,nj,musí se uvažovat )))))))
-
velmoc nevelmoc, prasárna zůstane prasárnou ! *12*
-
A jak se ti vaši němci poučili??? třeba neustálým zpochybňováním Benešových dekretů??? Nebo tím jak diktují svým novinářům co mají psát? Tedy až po schválení CIA...............
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Uz-mam-te-propagandy-dost-Nase-novinare-plati-CIA-aby-psali-proti-Rusku-Zazil-jsem-to-sdelil-kremelske-televizi-nemecky-zurnalista-341911 -
Soudný člověk rozhodně nepoužije slovo "drzý" na adresu Putina ve spojení se stupněm důležitosti výše uvedené schůzky. Z uvedeného nadpisu by vyplývalo, že naši milovaní západní soudruzi, jsou vrchol světa ( pochopitelně hned za tím nejvyším a to jsou soudruzi z USA). A kdo si dovoluje takovou drzost je na sebe nechat čekat. Že? Jestli ono to spíše není tak, že je ztráta času jednat s takovou noblesní společností, co se za peníze daňových poplatníku jezdí producírovat na ty jejich hrozně důležité schůzky typu EU a NATO. Pak z činnosti těchto výtečníků jsou nejenom škody za jejich natřásání se mezi sebou, ale horší je, že způsobují škody ekonomické, leckdy škody válečné. Takže hurá, jdeme je "demokraticky a la Kyjev" volit, ať se zase mohou natřásat. My to zaplatíme.
-
že je to přesně naopak! Mladí se nepoučí, protože stále žijí z podstaty vybudované starými. Pokud je z čeho krást, neboli čerpat tak mohou si užívat ... *1* *1* *1*
-
nemysli Čapisralová, škodí ti to *3*
-
Vudce Merkel smiř se stím že vy ta velmoc nejste... *1*
-
Pokud vím, tak Putin od Západu nic nechce a od Merkelové už sotva. Takže pokud Evropa něco chce od Putina, tak si prostě teď bude muset počkat, až bude mít pan Vladimir čas a chuť *15*
-
Takže.... Němci se z 2.světové války poučili, ale rusáci jsou nepoučitelní. Myslela jsem, že co si dovoluje Putin je v dnešní doibě nemožné...