Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře už bylo a nezmění to žádný Babiš s levnějším nebo draším pivem. Změní to pouze změna systému.
    • To že lidé volí hloupé a všehoschopné politiky není chyba systému ale lidí.
      Ti co k volbám nechodí pak nemají právo nadávat, protože i oni nehlasováním drží současné zločince u moci.
      • Chyba není v lidech, chyba je v systému.
        • Jaká chyba je v systému? Máme svobodné volby? Máme.
          Může každý svobodně zakládat strany a hnutí a kandidovat do parlamentu? Může.
          Máme u nás dostatek soudných a zodpovědných občanů, kteří chodí volit a pečlivě vybírají komu dají svůj hlas? Nemáme.
          Nechají se ovce koupit za slib, že "on" se o ně postará, aby se měly dobře bez námahy? Nechají.
          Stačí někomu dát koblihu a slíbit levnější pivo a už "ví" koho má volit? Stačí.
          • na tebe platí jedině CCCP, komunisti, klikáček, mučírna a kobliha. Tak dobrou chuť *15*
            • Zajímavé jak to všechno vyjmenované se dá zahrnout pod systém CCCP. *2*
  • Babiš je populista a ekonomický ignorant.
    Opět zdražil cigarety. Co je výsledkem? To že kvete trh s nezdaněným tabákem a lidi přecházejí na hnusné ale levné balené cigarety. Velké zdražení vždy znamená rozkvět černého trhu. To chápe každý kdo má alespoň nějaké ekonomické vzdělání.

    Když USA ve 2%0 letech zakázala alkohol zbohatla na tom mafie která ho lidem byla schopna dodat. Mafie vždy mezeru na trhu vzniklou zákazem nebo drahotou zaplní.
    • Když se zdraží cigarety tak se má omezit kouření.
      Když se zdraží alkohol má se přestat chlastat.
      Když se zvednou daně z práce tak to pochopili jen cikáni. :-)
  • Lež je základním pilířem demokracie. Bez lži nemůže demokracie nikdy fungovat!
  • z odhadů ministerstva lze dojít k závěru, že více než 95 procent piva se v Česku vytočí v zařízeních provozovatelů, kteří nejsou plátci DPH... A TO SNAD ZNAMENA ZE TO PIVO KOUPILI BEZ DPH??? NE TO ZAPLATILI V CENE U VYROBCE!!!! to by totiz museli bejt i pivovary neplatci!!! nejak vam ty pocty NESEDI!!!
  • Andreji, my ti věříme!
    • Já ho nevolil, poněvadž je mi proti srsti každý kdo přijde k miliardám spekulativním způsobem. Babis k ní, určitě nepřišel poctivou prací. To nakonec nikdo. Ale mám takové tušení, že tento pan je první po dlouhé době, kdo má zájem o naplnění státní pokladny, a jde dokonce proti své bohaté partě. Co je motivem jeho boje, netuším. Že by boj vůči konkurenci? Ale vždyť žádnou u nás nemá.
      Pravdou je, že daně se platit mají. Stát vydrzuje policii, vojsko, sociální zařízení, školství i mnoho občanských sdružení. Nejhorší je, že živi i hordy úředníků, různé aktivisty. Vezměte si jen jen kolik politologů, ekonomů, sociologů, arabistu, amerikanologu,sinologu...........a dalších -logù musí živit! A l čemu jsou dobří? K ničemu, ale platy nemají průměrné! I tam jdou peníze z daní vydelanych právě obyčejnými lidmi, kteří vytvářejí materiální hodnoty.
  • Nějak mi Váš výpočet nevychází.
    Mám-li 15 mil. hektolitru = 15.000.000 x 100 = 1.500.000.000 litrů piva.
    V hodpodě se prodává cca 0,5L piva za 25-27 Kč
    1.500.000.000 x 2 = 3.000.000.000 je počet piv v hospodě.
    3.000.000.000 x 27 Kč = 81.000.000.000 Kč v koncových MO tržbách (81 miliard)
    snížení DPH z 21 na 10 je o 11%
    81.000.000.000 x 0,11 = 8.910.000.000 Kč
    To znamená stráta pro státní pokladnu 8,9 miliard Kč.
    EET podle mě přinese př. 10-20 miliard Kč a z toho státní úředníci prožerou 20-50 miliard. Není lepší se na vysra...t. Já byl už na výzkumu jak si na to nějaké O2, T-Mobile, Vodafone chystají namastit kapsu.
    • Jestli bude pivo o 1-4 Kč levnější nebo dražší stejně jdu na 2-3 tak 1-2x v měsíci. Tak jestli ušetřím 12-24Kč je mi úplně jedno.
    • Jak říkal jeden můj známý. Jestli ty peníze nevydělá tak ať to zaplatí ze svého.
      Mám z několika zdrojů, že p.Babiš nedělá nad tímto analýzu jen se na několik minut zamyslí a střelí částku od boku.
      Nejprve bylo že EET přinese 2,5 miliardy, pak 10 pak 12 pak 18 a nakonec 100. To je rozptyl.
  • Domnívám se, že Babišovi ještě dlouho nedojdou na "chuť" ani zleva, ani zprava. Proto má a bude mít úspěch. Zleva i zprava již byli u moci několikrát, a vedli tuto zemi od desíti k pěti. Nemyslím, že Babiš je spasitel, ale s ním dojdou noví lidé, exaktně myslící a vědoucí, jak zacházet s penězi ke spokojenosti nás všech. Lze očekávat, že se Babišovy sny splní. Bylo by spravedlivé, aby Sobotkovi "šohaji" a "Béčka" konečně přestali ovlivňovat svým eurohujerským zadkolezectvím a šli si odpočinout na smetiště politiků, kam jinam, než do Parlamentu, nebo Senátu. Podle mých zkušenosti, si tam jistě dobře odpočinou, prokecají nejnovější drby, domluví si kšefty "malá domů" a budou spokojeny obě strany. Nechte, ať se Babiš buď zesměšní, nebo ukáže, že má za kloboukem toho mnohem více, než celá Sobotkovic parta spolu se zrádnými černopr..lníky.
  • Z těch blábolů které tady napsali příznivci ožrali kalouse, je jasný nevolit ODS a TOP 09.
    • Ty dvě strany samozřejmě., Hlavně nevolit stranu Babiše. Předpokládám, že je málo těch, kteří se nemohou dočkat, až bude republika pobočkou Agrofertu.
  • Pokud by chtěl Bureš opravdu levnější pivo musel by porušit zákon v tom má praxi,ale ono je to jen plk pro ovce.Když Bureše konečně někdo odstraní klidně si za pivo připlatím...........:-))))
    jak to říkal pan president o tom kalašnikovu?:-))))))))
    Proč při hospodářském růstu navýšil schodek státního rozpočtu?
  • Mně osobně je jedno kolik bude stát pivo. Já si koupím jeden karton a ten mam na celý rok. Babiš premiérem nemůže být, tím budu já. Já vám naslibuji v zimě hory se sněhem, v létě dostatek vláhy pro zemědělce. Pivo poteče v potoce zdarma jako v pohádce Dařbuján a Pandrhola. Důchodcům přidám každý rok 12 000 Kč. Dálnice budou zpoplatněny jenom pro cizince. Městská doprava která jezdí na elektřinu bude zdarma. Všichni cizinci co podnikají v České republice budou odvádět daně u nás a ne je vyvážet do zahraničí, jenom za toto bude v kase tolik peněz, že všichni budeme jíst koňské vejce. Otevřou se zlaté doly na Moravě. Dám jednotnou daň 10% s příjmu. Každý podnikatel i zaměstnanec odvede jenom těch 10%. Snížím státní aparát, protože nebudu potřebovat aby nějaký Bruselský úředník nám poroučel co máme dělat, budeme si rozhodovat bez nich. Tuzemák se nebude jmenovat Tuzemák, ale zase jenom Rum. Pomazánkové máslo se bude jmenovat zase pomazánkové. Žádní vojáci v zahraničí nebudou, naše hranice si budeme hlídat samy. Domácí potraviny se budou dodávat do obchodů bez daně, na dovozové se hodí daň 50%. Já bych mohl pokračovat do nekonečna stačí jenom začít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit