Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1.otázka pro Babiše: myslím,že jste ministrem f.docela dlouho a stále jsem neviděl,že by jste podal jedno jediné trestní oznámení na vašeho předchůdce Kraďouska a jeho čachry,úlevy kamarádičkům atd? Proč?
  • Mně osobně je jedno kolik bude stát pivo. Já si koupím jeden karton a ten mam na celý rok. Babiš premiérem nemůže být, tím budu já. Já vám naslibuji v zimě hory se sněhem, v létě dostatek vláhy pro zemědělce. Pivo poteče v potoce zdarma jako v pohádce Dařbuján a Pandrhola. Důchodcům přidám každý rok 12 000 Kč. Dálnice budou zpoplatněny jenom pro cizince. Městská doprava která jezdí na elektřinu bude zdarma. Všichni cizinci co podnikají v České republice budou odvádět daně u nás a ne je vyvážet do zahraničí, jenom za toto bude v kase tolik peněz, že všichni budeme jíst koňské vejce. Otevřou se zlaté doly na Moravě. Dám jednotnou daň 10% s příjmu. Každý podnikatel i zaměstnanec odvede jenom těch 10%. Snížím státní aparát, protože nebudu potřebovat aby nějaký Bruselský úředník nám poroučel co máme dělat, budeme si rozhodovat bez nich. Tuzemák se nebude jmenovat Tuzemák, ale zase jenom Rum. Pomazánkové máslo se bude jmenovat zase pomazánkové. Žádní vojáci v zahraničí nebudou, naše hranice si budeme hlídat samy. Domácí potraviny se budou dodávat do obchodů bez daně, na dovozové se hodí daň 50%. Já bych mohl pokračovat do nekonečna stačí jenom začít.
  • Bureš škodný nebude, naopak na tom vydělá, je to přece "podnikatel", tedy správně "podnikavec". *2*
  • Nemyslím si že zlevnění piva bude mít takový mínusový dopad na daně ,naopak to co pivaři neuztratí za položku s 10% DPH to utrratí za zboží v 20% DPH protože lide nakupuji podle toho kolilk na to mají a pivař si pivo neodpustí ale třeba oblečení nebo dovolená ho tolik netrápí. Takže nakonec to může být pokles v oblasti daní za pivo ale dvou násobný nárůst v oblasti spotřebního zboží. *3*
  • Domnívám se, že Babišovi ještě dlouho nedojdou na "chuť" ani zleva, ani zprava. Proto má a bude mít úspěch. Zleva i zprava již byli u moci několikrát, a vedli tuto zemi od desíti k pěti. Nemyslím, že Babiš je spasitel, ale s ním dojdou noví lidé, exaktně myslící a vědoucí, jak zacházet s penězi ke spokojenosti nás všech. Lze očekávat, že se Babišovy sny splní. Bylo by spravedlivé, aby Sobotkovi "šohaji" a "Béčka" konečně přestali ovlivňovat svým eurohujerským zadkolezectvím a šli si odpočinout na smetiště politiků, kam jinam, než do Parlamentu, nebo Senátu. Podle mých zkušenosti, si tam jistě dobře odpočinou, prokecají nejnovější drby, domluví si kšefty "malá domů" a budou spokojeny obě strany. Nechte, ať se Babiš buď zesměšní, nebo ukáže, že má za kloboukem toho mnohem více, než celá Sobotkovic parta spolu se zrádnými černopr..lníky.
  • Tak jsem si dal ke sváče kafe a k tomu koblihu, ale ne od Bureše. *2*
  • Pochopitelně, že jako vždy je to od Babiše čistý populismus. Prověřil si tuto metodu zpracování davu-voličů před volbami. Nutno připomenout, jak se po volbách celý Internet bavil na úkor Středočechů, kteří kroužkovali Babiše ( jak jinak, když tak pěkně mluví,ne?). Probém ale byl v tom, že Babiš, kterého tak vehemnetně kroužkovali, až se stal nejkroužkovanějšám poslancem, nebyl Babiš, který přeci tak pěkně mluví, ale jakýsi prodejce automobilů kdesi ve Středních Čechách. A to je obraz řady přispěvovatelů, kteří by si měli dříve nastudovat problematiku, než o ní budou psát. Konkrétně pro "true(inkognito)" - v článku se praví: "... více než 95 procent piva se v Česku vytočí v zařízeních provozovatelů, kteří nejsou plátci DPH, případně své tržby za pivo nepřiznávají. ".To pro "true" klidně znamená cituji: " A TO SNAD ZNAMENA ZE TO PIVO KOUPILI BEZ DPH???" Pochopitelně úplně vedle. Při elementární znalosti účetnictví to co píší v článku znamená , že pivovar ( plátce DPH) prodá hospodskému ( neplátci DPH) pivo např. za 121, odvede státu na DPH 21. Hospodský zaplatí 121 a nenaúčtuje státu na DPH 21. Dále hospodský ( neplátce DPH) naúčtuje štamgastovi v hospodě 141, neodvede státu na DPH nic. Hospodský má tedy zisk před zdaněním 141-121=20, který zaplatil štamgast ( jedno jestli neplátce nebo plátce DPH ). Neboli tyto účetní "hrátky" vždy zaplatí obyčejný občan na konci potravinového řetězce. A to jsme probrali část jen věty "... v zařízeních provozovatelů, kteří nejsou plátci DPH,...". Tu druhou část " případně své tržby za pivo nepřiznávají. " pro jednoduchost ani nerozebírám. Jak tedy pak mají vypadat výsledky voleb, když jdou volit lidé, kteří se ani nenamáhají seznámit s tím co volí. Že v tomto pravicovém podhoubí po roce 89 si řada lidí udělala zlatý důl je pak jen důsledek. Přeci registrační pokladny by chudáci prodejci museli koupit. Že každý řemeslník, si musel koupit vybavení za ceny nesrovnatelně vyšší naše pravicoví soudruhy jaksi nezajímá. A tak z národa dělali tupce. Svědčí o tom i zveřejněná mailová korespondence jistého Sobotky a spol. ( http://www.white-media.info/screen/sobotka4.png) resp. ( http://denikreferendum.cz/clanek/20462-socialni-demokracie-a-vyzva-uprchlickych-kvo
    ze kterých cituji:
    Nejsou snad řeči o „diktátu Bruselu“ ve věci imigrantských kvót ze strany etnicky vysoce
    homogenního Česka maskováním politicko-kulturní zaostalosti a podprahové xenofobie vůči všemu „cizímu“ u části zdejšího „původního etnika“?)
    • Teda Karlu IV děláš pěknou ostudu *1*
  • Z těch blábolů které tady napsali příznivci ožrali kalouse, je jasný nevolit ODS a TOP 09.
    • Ty dvě strany samozřejmě., Hlavně nevolit stranu Babiše. Předpokládám, že je málo těch, kteří se nemohou dočkat, až bude republika pobočkou Agrofertu.
  • Pokud by chtěl Bureš opravdu levnější pivo musel by porušit zákon v tom má praxi,ale ono je to jen plk pro ovce.Když Bureše konečně někdo odstraní klidně si za pivo připlatím...........:-))))
    jak to říkal pan president o tom kalašnikovu?:-))))))))
    Proč při hospodářském růstu navýšil schodek státního rozpočtu?
  • Lež je základním pilířem demokracie. Bez lži nemůže demokracie nikdy fungovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit