Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Je to zajímavé, ale na druhou stranu mě stále více láká prodej nových karavanů. Tyhle předělávky za mě fakt nejsou zase tak top. Jako možná fajn fanouškovský projekt, ale jako chtěli byste tam skutečně jezdit? Dovedete si představit, že v tom děti vezmete na dovolenou a všichni budete v pohodě? Já teda moc ne.

  • To je parádní nápad! A dokonce i skvěle provedený. Já jsem teda jedna z těch, která si pamatuje karavany ještě z dob socialismu. Takové ty malé, stísněné, nic moc pohodlí. Právě proto mě docela překvapilo jak jsou na tom ty dnešní. Letos jsme si totiž od https://www.karavany-strakonice.cz/ jeden takový moderní karavan půjčovali na dovolenou a byla to naprostá paráda. Nečekala jsem, že to bude takový luxus. Vidím to tak, že to příští rok vyřešíme asi stejně. Bylo to vážně super. :)

  • Skvělý nápad - a ještě lepší provedení!

    Klobouk dolů...

  • Znal jsem jednoho , už jsem ho teda delší dobu neviděl a ten bydlel v sudu. Nějakej Diogenés. Takže nic nového víceméně. 

    Nakonec , bydlet se dá i na šibenici. A karavan postavit prakticky z čehokoliv . Tak nevím tahle zpráva ?????


    • Bobligu, tak to se před Tebou skláním v hluboké úctě. Dožít se tak vysokého, že pamatuješ ještě Diogena 😯 ... Pokud ovšem za něho nepovažuješ někoho docela jiného... to by potom byla dementia senilis. 😀

      • Říká se tomu reinkarnace. Mezitím jsem tady byl jako ondatra , motýl a ještě na několik způsobů než na mě zase vyšel člověk. Není teda o co stát , ta člověčí podoba. 

        • Aha, tak reinkarnace, na to jsem nepomyslel.🙂

          Kdyby se ale také komunisti mohli reinkarnovat... hrůza pomyslet. Ale oni naštěstí věří v dialektický materialismus... i když někteří naši politici působí dojmem, že jsou reinkarnací vyznavačů rudého či hnědého socialismu, přestože se nyní tváří jako demokraté.  😉

          Takže přeji Ti mnoho šťastných příštích reinkarnací a nakonec návrat na Olympos. 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit