Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty Burešovic dobroty nežerou ani naši psi, když jsou hladoví. U člověka ty jeho sr@ačky asi budou vyvolávat rakovinu. Doufám, že ho už brzy zašijou za poškozování zdraví národa.
  • Letos se u voleb  budou rozdávat špekáčky, protože jich hodně zbylo z  Globusu.  Nebylo tam skoro žádné opravdové maso. To bude šmakuláda 😍

    • Pan Globus si tedy něco objednal, podle své specifikace dostal, prodával a pak se divil?

      Nebude on nějaký divný?

  • e-mann

    Naopak, hlidam si, abych od Babisovce nic nekupoval, i kdyby to mel zadarmo...

    • Jenomže ono to nepůjde pokud se mu podaří to co chce.Zkuste bojkotovat arabské zboží - ropu,či ruské -plyn a ropa a pokud k tomu přidáte Čínu tak to je sakra oříšek.Mělo by platit komu nefandím toho zboží nekupuju, ale to lze dokud máte na výběr.

  • Voliči té čobolácké komoušské swině mu budou žrát z ruky i jeho teplé ho..no - protože je to od něj.

    Hnůj produkujicí jeho firmy nejíst, nekupovat, ignorovat.

    Tomu podlému populisticky nesmyslně žvástajícímu STB-ckému megazlodějskému Áááááno nacpat ty jeho sra..ky do křivácky přísahající tlamy a vykopat zpět na Slovensko. Tam si už s takovým hovadským stvořením poradí. Slováci nejsou jak připodělaní čecháčkové kteří za koblihu a dementní žvást z tlamy obrostlé jak žába na přirození zobou z ruky.

    • Dokázal by specifikovat, jaký hnůj a jak dokáže produkovat nějaké firmy? Operátor by mu měl upgradovat generátor vět - odchýlí-li se od jednoho ze dvou zabudovaných vzorů, selhává.

  • Nesměje se nahodou někdo z ODS Kladno.Tupouni co si volíte toho čobola opradu si myslíte že to Váš guru myslí dobře,jen spojil potenciál korupce s většinou voličstva dělnické třídy a důchodců a teď teprve  uvidíte co znamená agrovyžertoaždokonce.

  • Pavlíku J. to zas je panečku moudro. To jsi se zas zapsal šéfikovi do rektálního otvoru.Ty jsi taková nebohá oběť a zmanipulovaný novinářský mastík. To co jsi tady zas sesmolil nemá hlavu ani patu.Jsi taková chodící reklama pana premiera. Totiž čím víc tady sviníš kravinama, tím víc mu stoupají preference. Co kdyby se ti v palici zrodila bájná myšlenka ...... A koho místo Babiše? Zatím je to tak, že každý kdo si chce užít jednodenní slávy, tak se otře o premiéra. Třeba komediant Klus se chtěl tuhle nechat vidět. A vidíš kde kejklířovi konec.Zapomenut na furt.

    • Vokoune tupoune a když Klus hovořil ve prospěch čoboláka nenažranýho tak ti komediant nevadil.Co vy jste za swině,jen co projeví někdo jinej než agrofertní názor hned je šmejd a přitom šmejdi jste z ano čoboláka nenažranýho.

  • Co pisatel závidí dotace jednomu člověku zemědělství není jenom o jednom muži rozumny člověk to ví vždyť jenom rozestvava lidi proti sobě a jitri emoce- proč to nechápu je na světě malo zla prosim nereagujte na tyto nesmyslné články on přestane tedy s temy nesmysly doufám.

    • anna.tvaruzkova.58

      Nějak Vám nedochází, že na zemědělské produkty nedostává ten gauner skoro nic. Dostává miliardy na řepku, která dělá obrovské škody. Na znehodncení půdy, spodních vodách na zvěři apod.

      • Máte pravdu paní Anno, kolega projel na dovolené 6 dní celým Polskem až k moři a neviděl jediné pole s řepkou. Na Poláky se každý dívá s nadhledem, ale mají svou víru a svou soudnost. Naši dědové to zvorali v roce 48, tatíci v roce 68, my v roce 89, a teď naše děti vůbec nemají páru co se v republice děje. Takže to řeknu po našemu. " Gott mit uns ".   
        • Kolega bude asi opravdový znalec - výměra osetá v Polsku řepkou je vzhledem k ČR poloviční, cca 8.3 % orné půdy, rekordní výsev byl 710 000 ha (tuším v roce 2007).

          Země EU podle výměry zemědělské půdy oseté v roce 2017 řepkou (% orné půdy):

          ČR - Slovensko - Německo - Estonsko - GB - Lotyšsko - Litva - Polsko - Francie - Dánsko .

          Zajímavá situace je v Německu, kde byla podle spolkové země výměra osetá řepkou od 33 % do 3 % orné půdy (průměr za stát 11.13 %).

          Poznámka 1: pokud se v textu výše objeví smajlík, je to buď funkce programu nebo zásah editora - nic takového nepoužívám.

          Poznámka 2: Smajlíka doplní program při použití znaku pro "%" a ")", čímž se faktická argumentace vskutku podpoří velice.


      • Řepka žádné škody nedělá, v dnešní zoufalé době patří mezi plodiny půdu zlepšující. 

        Podzemní vody nepříznivě neovlivňuje, spodní vody nemůže ovlivnit vůbec - zjevně nevíte, co to spodní voda, je, kde se kupuje a kolik bonů asi tak stojí.

        Zvěř si mají myslivci hlídat.

        Vzhledem k tomu, že vaše tvrzení vyznívá kategoricky přesvědčivě, kolik let zkušeností na pozici agronomky máte? Ale doopravdy - že to není ani den?

        Nějak vám nedochází, že na zemědělské produkty zemědělci dotace nedostávají, dostávají je na zemědělskou půdu. Zjevně jste osoba chytrá velice, ale opravdu velice specifickým způsobem.

        • Zvěř si mají myslivci hlídat.Ty vogo to je hláška ,to je na Nobelovku za blbost,doufám že ses nedomyslel v opačném případě vyhledej veterináře a nech se utratit a doufej že myslivci hlídaj řepkový plantáže.

          • Typická reakce bezmozkova.

            K věci: zvěř si mají myslivci hlídat a pokud ji neuhlídají, platí zemědělcům škody způsobené bezprizornou zvěří na polních porostech, vizte například: http://eagri.cz/public/web/mze/lesy/myslivost/uplatnovani-nahrad-skod-zpusobovanych-1.html

            Příklad: Do sféry diskutovaného "hlídání" patří například virtuální ohradníky, s těmi se setkal snad každý řidič.

            Kdybyste navštěvoval alespoň druhý stupeň základní školy, jistě byste se dověděl něco o literárních prostředcích, takhle jste jen za hlupáka a ještě na to poukazujete. Zvláštní.

        • Poslouchej šuline, co do paní ryješ, jsi zahradník ?   
          • No, za prvé nejsem "šuline", to na rozdíl od vás.

            A za druhé jako zemědělec identifikuji krávu s vysokou mírou spolehlivosti.

          • A že ti nevadí sklady, které se staví na zelené louce.

            Solární elektrárny, které tu staví Kyperské společnosti, asi je na Cypru málo sluníčka, že. 

            Je důležité zajistit soběstačnost, i kdyby na tom měl Babiš vydělat.

  • Čest soudruzi, každý rozumný člověk, který chce trošku ochutnat kvalitní potraviny a zemědělské výrobky nikdy nekupuje od STBáků. Jen malá perlička : V globusu prodávali špekáčky vyrobené v Agrofertu ve kterých nebylo žádné maso. No nekup to když je to zlevněné z 11,90 na 7,90 za 10 dkg. A věřte, že se v Globu na ně utvořily fronty a do 3 hodin od otevření ve čtvrtek bylo vyprodáno !! 


    • Přesně: Globus si výrobek specifikoval, objednal, obdržel a prodal. Tak to na trhu chodí.

    • A co jako zpravodaji?Toto dělá jakože rozumný člověk.Ale proč to tady jako TY vypisuješ?On zas někdo stvořil kvalitní fámu. Ale na to už jsme tady zvyklí. Jo kdyby prodávali vývar z Kalouska nebo Bělobrádka - to by bylo narváno, co?Myslím že ani psi by to nežhrali.

  • Dobrý večír,  jen pro info ,,,na vlastní oči jsem před léty viděl (byl jsem u toho) jak si z pražských mrazíren odvážely chladící náklaďáky s krásnou reklamou na vodňanské kuře ,  palety s brazilskýma kuřaty (pan Hrabiš už byl majitel firmy vodňanské kuře, ale ještě ne majitelem firmy Česká republika),,,,neřeším politiku ,, jen už onehdá se mi to jevilo jako velká sprosťárna a podvod na lidi...dobrou chuť

    • 1) Dokážeze říci, co přesně je špatného na brazilských kuřatech?

      2) Brazilská kuřata jsou žádaná restauratéry, takže fungující svobodný trh jim je dodá, jako do celé Evropy.

      • No špatný je na tom přece ten podvod kdy se brazilská a také polská kuřata vydávají zcela záměrně za české kuře , ale o tom přece náš trestně stíhaný estébák moc dobře ví ….
        • Ta brazilská nebo polská kuřata nebyla na obalech označena podle předpisu EU? Pak  by to byl podvod. Pokud někdo koupí libovolná kuřata a v libovolně označeném náklaďáku je odveze k dalšímu prodeji, není to podvod, ale normální obchod. Stejně jako když vám dodávkou s nápisem ETA přivezou mixér vyrobený v Číně.


  • Se sportem se vždy pojila čest. Alespoň tak tomu bylo např. zejména u členů Sokola. Ale Jaroslavovi Jágrovi zřejmě slovo čest nic neříká. Jinak by tomu zkorumpovanému trestně stíhanému "bývalému" komunistovi a konfidentovi StB nedělal šaška. FUJ!!!

    • Jirka152

      Je to Jaromír magore. 

      • Ano, Jaromír, omlouvám se. Nevím kde se mi vzal Jaroslav. ☹

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit