Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plus - mínus jsme si všichni tak trochu podobní.Jeden více druhý méně a ten třetí se u toho nechá nachytat videozáznamem.Slušný člověk by se zastyděl,poděkoval a šel meditovat do ústraní.Jenom ti nejsílnější jedinci si dokonce chtějí zřídit knihovnu a předávat svoje zkušenosti dál.
  • Klaus je prokazatelne zlodej. Muze byt zlodej prezidentem normaliho statu? Nemuze ! Presto my mame prezidenta zlodeje a s narodem to ani nehne. Kde se tedy stala chyba? *7*
  • Pozor
    můj prezident to není...
  • S tím naprosto souhlasím. Havel byl ten, který na sebe nasál šm.jdy, kteří jej využívali ke svému prospěchu a prospěchu svých známých. Jako "herec" o těchto věcech neměl ani páru. A Američané, jako světové zlo, jeho volbu odsouhlasilo a doporučilo. Ano, Havel to všechno začal. MOžná to myslel dobře, ale ti kolem něj NE. No a potom pérový Vašek to dodělává. A soudcovská elita s ním.
  • Text Vašeho příspěvku *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Klaus je menší zlo než Havel... Havel má na svědomí devastaci národa, kam se komunisti hrabou za likvidaci státu co on předvedl za pár let vládnutí.....
  • ty miliardy se v převážné většině utratily za zlepšené životní prostředí, za mzdy v neproduktivních a nekonkurenčních fabrikách, za různé pastelkovné a samozřejmě , že část se i rozkradla. Těmi zloději byli i fikaní veksláci,mnoho "taky podnikatelů", právníci a jiné "bílé" límečky, a každý kdo natáhl ruku do státní kasy. Otevřením trhu celému světu (hlavně Číně), tlakem odborářů na zvyšování mezd bez ohledu na ekonomické ukazatele hlavně ve státních institucích, předvolebními sliby "taky politiků", různými podvody při restitucích kdy se dávaly nemovitosti bankám do zástavy za nadhodnocené odhady "taky odhadců", a následně se místo splátek nechaly propadnout jako zástava ve prospěch bankám, vzniklou ztrátou bank kterou potom sanoval státní rozpočet. Věřím, že téměř každý by dokázal najít konkrétní negativa, ale i pozitiva na uplynulých cca 20ti letech. Za to za všechno může jenom Klaus? Nelžeme si do vlastní kapsy! To všechno způsobili i mnozí občané hlavně ČR, a to zleva doprava a shora dolů. Proč má deseti milionové Ćesko, tak přebujelý státní aparát. Ve světě jsou města, která jsou jak počtem obyvatel daleko větší, ale počtem úředníků a spotřebou státních peněz menší. Vlastní hloupostí zavrhujeme ospravedlnitelné úspory u sebe, ale ne těch druhých. Proto se nemůžeme z místa pohnout, protože některé opoziční partaje na neospravedlnitelných slibech vyhrají další volby a následně otočí ekonomiku o 180 stupňů do protisměru. Takže vina je i v nás samotných, protože zde neexistuje kontinuální politika, která by nás posouvala stejným směrem. Bez toho bude i výkonnost naší ekonomiky slabá a málo konkurence schopná. Jednině výkonná ekonomika nás posune dopředu a bude i na rozdávání. Stále větší dluhy nám díky úrokům (tzv.obsluze úvěrů), ujídají ze společného talíře a my hledáme někoho ve svém okolí, na koho bychom mohli svalit vinu za všechnu bídu světa - třeba toho Klause. Asi nám bohužel není pomoci, protože nejsme ochotni přijmout fakt, že se svou volbou populistických politiků, podílíme na současném stavu.
  • My si ho nevolili, pak jakýpak náš prezident. Ale udílení milostí je pouze jeho benevolence do toho mu nemá nikdo co kecat.
  • A je ticho, jako by se nic nestalo, i vondrou, i s kýmkoli z téhle mafie
  • Náš současný prezident ukazuje jaky je v našem státě neskutečný bordel - tento pán neomylný a samoliby způsobil, že díky jeho diletantsky provedené kuponové privatizaci se napakovalo pár lidí na úkor zbytku lidí a přitom existoval v Rakousku daleko lepší a prověřenější model privatizace který tento pán dokonalý zavrhl. Za to by neměl být prezident ale měl by bručet v base *16* *16* *16*
  • Pan prezident si s těmi dvěma milostmi opravdu šlápl do ho*na. U té Benešové, která dál může zajišťovat rychlokurzy na magistry a bakaláře, je to špatné. Měl by udělat autoremudu ale to asi ne milostí se nedělá.
  • Drahý Antoníne.Pokud někdo nedokáže vysvětlit rzohodnutí které učinil,nemám důvod k němu vzhlížet jakožto osobnosti.Dostal k moci privilegium udělení milosti v případech kdy je zákon v rozporu s morálkou,ale tady jelikož to nevysvětlil a nemá ani zájem to rozumně vysvětlit dal milost zloději a podvodníkovi jinde ve světě by letěl do 24 hodin jen u nás to takovým grázlům prochází.
  • Ať ten pán z hradu dá milost Kájinkovi!
  • Mým prezidentem V. Klaus je a je rozhodně lepší prezident než byl V. Havel. Má velký přehled a rozhodně zájem o naši zemi a naše občany. Dokáže se odvážně projevit i k problémům v EU a ve světě, přestože ví, že se to spoustě politiků nebude líbit. Téměř vždy se ukáže, že měl pravdu, jen to jaksi média zapomenou říci, nebo napsat. Je smutné, že špatný mediální obraz o panu prezidentovi vytvářejí média, jen nevím na čí zakázku. Kdyby prezident Havel nepodržel komunisty po převratu a tím jim zajistil beztrestnost, tak se nám tady soudruzi tak nerozlézají jak švábi a píšou sprosté příspěvky jako nějaká lůza.
  • Tohle není můj prezident ! To je parodie na prezidenta a vládu, když do háje fungují zákony v Rakousku,Německu atd tak pryč by ty stejné zákony neměli platit u nás ? No to byl konec korupce,tunelu a to naší politici nikdy nedopustí. Stydím se za takového prezidenta a vládu.
  • tenhle bolševik se tváří jak diktátor.tichá cenzura pracuje pro něho.celá svoloč z ods je systém po mě potopa,členové včetně stb hajzlů jsou dokonale naučeni jak dělat intriky kdyby náhodou se chtěl někdo demokraticky nechat zvolit do nělakého úřadu.všude musí být svoloč z ods.jako dříve ksč.oligarcha klaus je již za vodou 40 mil.v pozemcích,konto ve švýcarech a za sebou privatizační krádež a paskvily zákony které neustále oddalovaly naši zemi od západu.země je díky němu a jeho stylu arogance totálně na kolenou.hospodářsky,kulturně i finančně.je vubec nějaký trest který by odpovídal za zločin vlastizrady?
  • Václave, nic si z pomluv nedělej, jsou tu ještě horší gauneři! ......
  • Klai Jaroslave! Musíš být pěkná kurna komunistická, na kterou se nějak pozapomnělo"
    Dobře že ses popomněl!
  • Cože? Václav Klaus Putinovič naším prezidentem není!
    jeho koenc bude za 374 dní, a to definitivní!
  • Lepe a vystizneji bych to nenapsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit