Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento prezident již má tolik problémů,že každý slušný člověk by již bydlel někde v hlubokých lesích,aby jej lidé neměli možnost potkat.Když uváděl v život ty svoje ekonomické bludy měl především na mysli co z nich bude mít on,jeho rodina a všichni ti gauneři co mu celá leta pochlebovali,hráli s ním tenis a při té příležitosti se rodily tunely.ˇVěčná škoda,že za odkloněné peníze se znovu dostal do politiky a nakonec i na hrad. Jediná možnost je tuhle modrou sebranků,která je mnohem horší než komunisti v padesátých lete minulého století. Ty bych ale dnes tak neodsuzovala,protože ty tu vedla a na ně dohlížela KGB. Tam se totiž rodila ta největší svinstva,když posíla i svoje členy na smrt jen proto,že se domnívala,že již nejsou tak věrní. Co se týká toho Mrázkova kumpána a jeho milosti,je zrůdnost. Právě takoví lidé by měli být v kriminálu až do shnití.
  • Myslím, že toto je ještě to nejmenší provinění pana prezidenta, i když je velmi vypovídající. Mě nejvíce vadí to, že se nikdo neptá, kam zmizely peníze (cca 850 milaird) z divoké privatizace pod jeho vedením v devadesátých letech. V této době je nutné hledat začátek tunelování a mafiánské kultury v této zemi. Státní majtek byl rozdán zločincům, kteří jej nikdy nezaplatili a rozkradli jej. Kupní smlouvy byly přitom postaveny úmyslně tak, aby nešlo vzít předaný státní majekek zpět.
    • ty miliardy se v převážné většině utratily za zlepšené životní prostředí, za mzdy v neproduktivních a nekonkurenčních fabrikách, za různé pastelkovné a samozřejmě , že část se i rozkradla. Těmi zloději byli i fikaní veksláci,mnoho "taky podnikatelů", právníci a jiné "bílé" límečky, a každý kdo natáhl ruku do státní kasy. Otevřením trhu celému světu (hlavně Číně), tlakem odborářů na zvyšování mezd bez ohledu na ekonomické ukazatele hlavně ve státních institucích, předvolebními sliby "taky politiků", různými podvody při restitucích kdy se dávaly nemovitosti bankám do zástavy za nadhodnocené odhady "taky odhadců", a následně se místo splátek nechaly propadnout jako zástava ve prospěch bankám, vzniklou ztrátou bank kterou potom sanoval státní rozpočet. Věřím, že téměř každý by dokázal najít konkrétní negativa, ale i pozitiva na uplynulých cca 20ti letech. Za to za všechno může jenom Klaus? Nelžeme si do vlastní kapsy! To všechno způsobili i mnozí občané hlavně ČR, a to zleva doprava a shora dolů. Proč má deseti milionové Ćesko, tak přebujelý státní aparát. Ve světě jsou města, která jsou jak počtem obyvatel daleko větší, ale počtem úředníků a spotřebou státních peněz menší. Vlastní hloupostí zavrhujeme ospravedlnitelné úspory u sebe, ale ne těch druhých. Proto se nemůžeme z místa pohnout, protože některé opoziční partaje na neospravedlnitelných slibech vyhrají další volby a následně otočí ekonomiku o 180 stupňů do protisměru. Takže vina je i v nás samotných, protože zde neexistuje kontinuální politika, která by nás posouvala stejným směrem. Bez toho bude i výkonnost naší ekonomiky slabá a málo konkurence schopná. Jednině výkonná ekonomika nás posune dopředu a bude i na rozdávání. Stále větší dluhy nám díky úrokům (tzv.obsluze úvěrů), ujídají ze společného talíře a my hledáme někoho ve svém okolí, na koho bychom mohli svalit vinu za všechnu bídu světa - třeba toho Klause. Asi nám bohužel není pomoci, protože nejsme ochotni přijmout fakt, že se svou volbou populistických politiků, podílíme na současném stavu.
    • Ono to bylo více než 10 bilionů:-))co bylo zašantročeno, rozkradeno,vytunelováno, o něco ozději byli vykradeny banky,kameličky,fondy za bezmála další bilion,..atd._))
  • můj prezident ?? můj určitě ne ...!! *7*
    • Lepe a vystizneji bych to nenapsal.
  • Být to jinde myslím ve vyspělé evropské zemi, , tak už tam dávno nesedí a bez milosti sedí jinde. Na borech, na pankráci a pod. Za tu slast, co za jeho půsbení způsobil tomuhle absurdistánu
  • udelovani milosti bych zcela zrusila. pokud je v tomto state konecne nekdo odsouzen, tak je snad vinnen a mel by nest nasledky. vadi mi, jak se opet moci, penezi, znamostmi atd. da vsechno vynulovat.
    • Já bych milost ponechal, ale jen třeba v případě výchovy dětí, kdy matka sejme chlapa co ji týral, nebo podobně. Nebo u malé trestné činnosti. Ale v každém případě bych to nenechával na benevolenci "nestraníka" a zavedl bych přísná pravidla. *16*
      • A co když chlap sejme matku? Asi nejste normální. Udílení milostí je ušlechtilé právo a ne senátní rozhodnutí
    • ... udělovat milost by se měla všem, kteří chtějí a půjdou pracovat ... copak tu nenapravitelnou pakáž máme stále živit ... vždyť těm je hej, pracovat nemusej ... *12*
  • tenhle bolševik se tváří jak diktátor.tichá cenzura pracuje pro něho.celá svoloč z ods je systém po mě potopa,členové včetně stb hajzlů jsou dokonale naučeni jak dělat intriky kdyby náhodou se chtěl někdo demokraticky nechat zvolit do nělakého úřadu.všude musí být svoloč z ods.jako dříve ksč.oligarcha klaus je již za vodou 40 mil.v pozemcích,konto ve švýcarech a za sebou privatizační krádež a paskvily zákony které neustále oddalovaly naši zemi od západu.země je díky němu a jeho stylu arogance totálně na kolenou.hospodářsky,kulturně i finančně.je vubec nějaký trest který by odpovídal za zločin vlastizrady?
  • Já jsem ho nenominoval , ale národe schody se mejou odzhora kdo byl na vojně nebo zná nějakou paní kosmetičku Vám potvrdí že svinstvo se musí uklidit od shora. *6*
  • Tohle není můj prezident ! To je parodie na prezidenta a vládu, když do háje fungují zákony v Rakousku,Německu atd tak pryč by ty stejné zákony neměli platit u nás ? No to byl konec korupce,tunelu a to naší politici nikdy nedopustí. Stydím se za takového prezidenta a vládu.
  • Pan president má průšvih kam dovedl prosperující republiku bez dluhů za 22 let pod jeho vedením a modrých poskoků. Má tmavé brýle, neboť se lidem nemůže podívat do očí za to co se zemí provdel privatizací, zlodějinama a doslova rozkradením státního majetku pod účetní hodnotou. Milosti jsou brnkačka-neboť on podporovat šmejdy je zvyklý.
  • Takto doprzněný institut udělování milostí, naším nejmoudřejším, je třeba zrušit, případně převést na kolektivní orgán, v němž budou zastoupeni odborníci ( např. erudovaný lékař, psycholofg, právník, nestranický zástupce), eventuelně převést do pravomoci soudů! Tato podivná libovůle je viditelně zneužívána. A řeči o tom, že to není možné, ať vykládají dětem v MŠ. Odsozená policistka z K.Varů to vykecala psychiatrovi, ten to nahlásil Policii. Tak ať Policie zjistí, kam se poděly ty 2 miliony??!! Totéž u dalších případů, kdy byla milost koupena. Komu ty peníze jdou do kapes??!! *12* *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit