Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Vážení diskutéři, je nás zde jako prstů na rukách a přesto si lezeme do vlasů. Bohužel někdy i urážky. Můžeme mít různé názory, ale za tím, co nás "provokuje" v diskuzi přece jsou redaktoři.  Měli bychom spílat jim, protože ne vždy píši pravdu, i  když třeba svůj názor, bohužel vždy nakloněn některé z politických stran. Mohu-li porovnat zmiňované vulgarity a urážky, těsně vedou názorově "opozičníci". A to, že občas některý z nás má týden zaracha, bohužel většinou není pro to, že někdo někoho urazil a byl vulgární, měl jiný názor, ale proto, že se dotkl ješitnosti pisatele článku, kterému zřejmě pojem svoboda slova a jiného názoru nic neříká. I když připouštím, že zatím nikdo z nás, kromě vyhazovu z pokecu, nenesl žádnou jinou zodpovědnost za své, někdy opravdu extrémní názory a urážky.

    • vanhorne

      "co nás "provokuje" v diskuzi přece jsou redaktoři." 😂😂😂

      To mas tezke, nevim kolik vas je, koho  redaktori a novinari provokuji. Mne predstav si, zase provokuje stary mechem a lisejnikem obrostly balvan. Tak toto je opravdu narez jen pro fajnshmekry o tech provokaterech. Ty bys mohl z fleku delat hradniho trubace jak Zemanovi tak i Buresovi. Hlavne tomu Zemanovi, ktery nenavidi novinare tak, ze dokonce v r. 2017 radil Putinovi, ze by se novinari meli 'likvidyrovat', septal mu to pa Ruski. Ty jsi musel zrovna pribehnout z Hradu, kde jsi byl na politickem skoleni muzstva, ze? Kdo to do vas dneska nalival o tech provokaterech, Mynar, Ovcacek anebo sam vrchni velitel, jestli je vubec jeste pouzitelny?

  • vanhorne

    Obvykle se vypracuji 2 plany. V pripade selhani planu 'A' se pouzije blueprint 'B'. Zalozni plan by mel mit 'najlepsi krizovy manager'  nekde v supliku, tak at se s nim pochlubi.😂

  • Koukám, že Tiscali cenzura funguje...☹️

    • Proti diskusi na Seznamu je to ještě selanka.

      Ale i zde jsem měl před týdnem stopku na týden, aniž se kdokoliv obtěžoval mi zdůvodnit proč.

      Asi proto, že jsem známý sprosťák a mé příspěvky se jen hemží vulgaritami. 

      Říká se tomu přeci diskuse, a tam se někdy vyskytnou názory, které nemusí s názory redakce konvenovat.  Je paradoxní, že je třeba zákaz komentovat práci administrátora. Tak kdybychom se týden neviděli, tak víme proč. 

      Přeji Vám i redakci hezký den

    • vanhorne

      Co ti vymazli?

    • orovsky nejduleszitejsi je hned upozormovnat na pravdu !!!! dkuji !!!!

  • jeli si myslim tak nas asi chteji ve vsechny zavtazdit anby se mohli spojit a obsadit a my jen my ja volili ve violbach zeman a babis a babis ne a udela konflikt na zeman a zeman okamura konec """??.::-_!!!

  • Skutečně  začali vážení senátoři myslet? To je úžasně pozitivní posun. Třeba jim přišly pokyny z Tchaj-wanu. Žádný metál není zdarma. A panu Vystrčilovi moc sluší. 

    Ještě měli dát jeden tomu neupravenému středoškolskému pedagogovi, který mu statečně sekunduje. Třeba dostane i na holiče, aby se nechal ostříhat, až to bude možné. 

    • Většina senátorů, které jsme si zvolili do horní komory parlamentu jsou zvykl myslet. Naproti tomu v dolní komoře parlamentu jsou mnozí, kteří se tam dostali pomocí koblih a slibů, že bude líp, ale myšlení je pro ně naprosto nepochopitelný a neproveditelný proces.

      • No jak myslíte, když jste si je zvolil...mohl jste volit jen jednoho a na toho jste jistě právem hrdý. 

      • vanhorne

        "ale myšlení je pro ně"

        Mysleni muze byt pro nektere neobvykla i neprijemna a v mnohych pripadech az bolestiva cinnost. Tem ke spokojenosti staci, ze za ne mysli, "nejlepsi krizovy manager" a oni jen kyvnou hlavinkama.😀

        Je videt co to je za nemohouci tlupu, ktera si nedovede poradit s takovymi vytecniky, jako jsou ti dva, grazl Volny a dalsi jemu podobny exemplar Bojko.

      • josef.chmela

        Už vím proč jsou všichni senátoři mentálně omezení, protože je volil "občan".

        • No, zato v dolní komoře parlamentu jsou ze značné velké části hokynáři, které si tam zvolily "opice" k obrazu svému.

  • dzixy

    Domnívám se, že EU je o dost významnějším orgánem, než někteří naši béčkoví senátoři, která může posoudit, zda náš plán obnovy  je k něčemu, nebo ne. Pokud peníze přiklepnou, nelze namítat žádnými věcnými argumenty opozice, že plán obnovy  je špatný. No a jak se zdá, peníze budou jistě poukázány. A tak opoziční senátoři střílí pouze slepé patrony. Jak jinak, když jsou pouhou opozicí volení také pouhou 12%tní účasti voličů u voleb. Tím se prokazuje většinou voličů jakou váhu má Senát a jeho senátoři.

    • Je vidět, že ti ten senát stejně jako všem rudohnědým leží pěkně v žaludku. Ale že si ceníš mého názoru (jak jsi psal níže) něco ti prozradím: Jestli je plán obnovy dobrý, nebo špatný ukáže vývoj a ne řečnění úředníků. Je jedno, jestli ze senátu, nebo EU.

      A jelikož na rozdělování peněz má Burešem ovládaná sněmovna podstatně větší vliv, než senát, dá se celkem odhadovat, jak chaoticky a pro koho dobře to dopadne. 😉

      • dzixy

        Kamile, ten Senát by měl být v žaludku každého normálního člověka / našince, jasně /. Škoda, že při jeho obhajobě neuvádíš aspoň jeden argument, co se zrodil v hlavách senátorů ve prospěch nás všech. Nepamatuji. Pokud ty ano, tak jsi jedním z nich. A co se týká přerozdělování došlých peněz na obnovu, tak valíš, že to rozhodne Babiš. Ty dobře víš, že je to jinak, ale já zapomněl, že Ty nejsi rudohnědec, jak jsi počastoval mne, a že ty všechno zřejmě víš dopředu, jako Pýthie. 

        • Ty jsi na to přišel! Problém bude v tom, že každý si představujeme "normálního" člověka poněkud jinak....😉

          • dzixy

            Kamile, je přece normální, že každý z nás má jiný názor kde na co, proč ne i na "normálního člověka". U tebe normální je zřejmě pouze ten, kdo hájí tvou barvu, tvé názory a postoje. Nic proti tomu, ale neprosazuj zde to svoje, jako normu, normu na kde co, i na normálního člověka.

            • OK. Ale teď se podívej do zrcadla a přeříkej nahlas to, co mi píšeš. Schválně na co přijdeš. (nápověda - mělo by ti dojít, že děláš přesně to samé, co mě vyčítáš) 😉

              • vanhorne

                Reakce na příspěvek:

                Ma na to asi papir, on muze. 😀

      • Takový Senát jako máme my, paní(nebo pane) Kamildo neleží 88% voličské populace v žaludku, ale někde úplně jinde.

        Z čeho bychom si jinak dělali legraci? 

        • Jejda! Vy nevíte z čeho si děla legraci? Není nic snazšího v naši zemičce.

          http://imgway.cz/s/21Qw

          http://imgway.cz/s/21Qx

          Naši komici nás baví od rána do večera. 🙂🙂🙂

          • vanhorne

            http://imgway.cz/s/2rRL

          • 👍😃

          • 🙂🙂🙂😂

  • Plán obnovy probíhá kontinuelně. Miliardy se pumpují do firem premiéra, další do nakupování nefunkčních testů a ochranných pomůcek.

    Hlavně ať už ten Brusel klopí a nestará se, co s těmi penězi uděláme! Naši nejvyšší představitelé se pak pojedou poklonit a poděkovat do Pekingu.

    • dzixy

      Probůh, že Ty nejsi v Senátu. Jistě by potom relevance Tvého názoru se skutečnosti měl větší váhu.😎

      • To není špatný nápad, ale v senátu už je poměrně dost slušných a rozumných lidí. Spíš by potřebovala větší měrou obměnit sněmovna.😉

        • dzixy

          Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet😇😎

  • Sbírka nápadů bez jasného cíle, mysli si uz pres 30 let vetsina obyvatel tam toho shluku. Jedina jistota , lepe uz bylo a hur jeste bude. 

  • josef.chmela

    Kdo by čekal od zbytečných senátorů, kteří jsou zadarmo drazí, něco jiného je buď stejně zbytečný nebo naivní.

    • A kdo by čekal od opice, aby pochopila co je je to zastupitelská demokracie a v čem je spravedlivější dvoukomorový parlament? A navíc když ta opice hlásá bláboly organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné, že.

      • Jak jsou někdy zákony dobré! Jenže řeší organizaci dávno zaniklou. 

        Ale pro člověka, který přestal vnímat reálný svět je to asi tak. Ani Vám to nemá nikdo za zlé. 

      • dzixy

        Teda občane, chtěl bych Tě slyšet, či číst, jak bychom hluboce klesli v demokracii, pokud bychom neměli Senát. Ten náš, který volilo 12% voličů. Většina voličů ukázala, zač mají potřebný Senát a jak mu důvěřují a pokládají za nutný.😎

      • Tady je demokracie???? 😯 Nevšiml jsem si....dle čeho tak pisatel usuzuje? Že jako tlupa sektářských samozvanců bez kontroly a se sebouschválenou imunitou si nárokuje rozhodovat o životě svobodě a majetku deseti milionů nestraníků? Tak to jsme tu teda měli demokracii i před listopadem. To bylo totéž v bleděmodrém......

        • Vždyť si ovečky tu tlupu sektářských samozvanců bez kontroly samy zvolily.  Stále znovu a znovu se ukazuje, jakou chybou bylo to "nejsme jako oni"- Všeobecné odpuštění je možné dát tomu, kdo si ho váží a ne bezcharakterním zrůdám, které to odpuštění považují za slabost.

          • Nějak si nevzpomínám, že by začátkem devadesátých let dal někdo veřejnosti vybrat v jakém režimu chce fungovat. Tak nějak se mlčky přešlo od socialismu ke kapitalismu a nevědomým lidem byl současný režim potají vnucen. Ale základní struktura systému zůstala stejná. Naopak, matně si vzpomínám, že  tehdy byl nějaký poslanec, tuším Čestmír Hofhanzl, který navrhoval demokratizační modernizační kroky v základním nastavení systému. A tehdy ho kolegové vyžírkové okřikli "drž hu..u, tady nejsi ve Švýcarsku". Takže asi tak s tou slavnou údajnou fiktivní demogracyjý....

          • dzixy

            Teda občane, jakou barvu zastáváš, když tak opovrhuješ Havlovým "nejsme jako oni"? A v tom, co pro Tebe znamenají občané s jiným názorem, než máš ty, vidět tvou nadřazenost. Tak tohle se táhne Evropou již dlouho a nikdy to nebyl většinový rys demokratických sil a v  něm občanů. 

            • Já tím "nejsme jako oni" vůbec neopovrhuji, to byla zásada vysoce morální. Slušný člověk, kterému je odpuštěno jeho chybné chování si toho váží, lituje svých chyb a snaží se jich vyvarovat. Ale ty rudé zrůdy to křesťanské odpuštění naopak považují za slabost a dokázaly toho využít ve svůj prospěch.

              Nejde o názor, ale o chování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit