Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsme letos fandili. Škoda, že to nevyšlo. Třeba příště, no. :) Nejvíc mistrovství teda prožíval asi můj manžel. Dalo by se o něm říct, že je takový hokejový fanatik. Dřív závodně hrál a i dnes si občas zahraje, ale spíš jen tak rekreačně. Nějaký dárek spojený s hokejem ho ale vždycky potěší, tak jsem přemýšlela co mu koupit letos k narozeninám. Vzpomněla jsem si, že mi před časem ukazoval jedny brusle, které by chtěl, tak jsem mu je koupila. :)

  • ivanka386

    Já doufám, že letos to tam cinkne, i když to zatím moc nevypadá. Po včerejšku mi bylo skoro líto Švédů, protože vypadli na úkor našeho naprosto tragického výkonu s Dánskem. To byla fakt ostuda. Ale řekl jsem si, že jestli letos vyhrajeme medaili, tak zainvestuju a koupím si taky kousek cenného kovu. Nejspíš asi zlata i když tam zlatá nejspíš necinkne. I když tohle hodně rozhodne to, jestli se dostane do playoff Kanada. :) 

  • Náš nejlepší hokejista všech dob Jágr,když hrál,tak jsme mohli očekávat úspěchy.Dnes sice je obdivuhodé,že ještě hraje,ale svým věkem už by měl odpočívat.NAGANO,tam jsme měli ještě náš výkvět

    Jágr,Reichel,Růžička.Je dobré,že tito úspěšní hokejisté pokračuji jako treneři a předávaji své zkušenosti

    mladým,proto si zaslouží náš obdiv.

  • Není to tak dávno, co jsme v hokeji udělovali lekce třeba Finsku, ale dokonce i Kanadě, o týmu USA ani nemluvě. Nyní jen paběrkujeme, zřejmě proto, že hráči chtějí velké peníze a o to mají menší srdce. Naši bývalí šampióni nehráli pro prachy, oni chtěli jen dobře reprezentovat republiku a pro republiku vyhrát šampionát. 

    • Svět je prostě jiný. Bez jakéhokoliv  moralizování víme všichni dobře, že dnešek se měří přes peníze.

      Kdo může financovat dnes dítěti tréning v dobrém klubu s dobrým trenérem? Když je klukovi 12- 14 let a něco se zdá, že umí, berou tatínci (maminky) kramle do U.S.A., Švédska a s vidinou, že ten jejich Matěj je bude jednou královsky živit, zmizí. 

      U nás zůstanou jen šmudlové nebo kluci, kteří to sice hrají, ale když by měli něco obětovat, tak jdou od toho. Ale to jen jedna strana mince.

      Další je vůbec vztah dětí k pohybu (rádi soupeří jen na PC). Sport chce sebezapření, disciplínu a odříkání, mnohdy bolest - a kdo je na to dneska zvědavý?! Tituly jsou vysoko a daleko. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit