Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    V jaké uniformě? Co to plácáte? Chodí v triku aby vysomroval další podporu! Že by mohla Ukrajina zvítězit v tomhle konfliktu je akorát vlhký sen všech demagogů! V rusku taky nejsou samá ořezávátka, podcenění ruské federace a veškerá pomoc je málo rozumná. Válčí vlastně USA a budou pokračovat do posledního ukrajince!

  • https://www.idnes.cz/oh/pariz-2024/thomas-bach-lidska-prava-bojkot-oh.A230212_160826_olympiada-paris-2024_ten?zdroj=vybava_recombee

    no tohle je úplně iracionální postoj soudruha Bacha.. Pomohlo by mu, kdyby si za ty ukrajinské oběti, z nichž někteří mohou být příbuzní právě ukrajinských sportovců, ukrajinské děti (bylo jich Kremlem nesmyslně zabito už  přes 500), dosadil někoho ze své rodiny, pak by se mu ten postoj nejen Ukrajiny lépe chápal a přiblížilo by ho to i k tomu, co se nazývá lidskostí..
    Co se týče olympijské charty, že by byla postojem bojkotu zemí porušena... Kolik mezinárodních smluv už porušil Sovětský svaz?? Nevidím absolutně jedinou výtku vůči Sovětům od soudruha Bacha, zato vidím spousty nesmyslných argumentací vůči straně, která je v téhle imperialistické válce pár chorých soudruhů z Kremlu jednoznačně stranou poškozenou, a to je UKrajina.. Klasické východní myšlení.. více by nám ho soudruh Bach neměl prezentovat, naopak by měl být vyměněn ve své funkci (pro možné náchylné korupční chování, protože podobně už dříve lobboval i za čajnu, nesmyslně..), protože právě nedokáže spojovat a bohužel nechápe ani princip kolektivní dominance v rámci nějakého plebiscitu, kdy by se podle něj měla většina podřídit zlomku.. Nepochopitelné..

    • mun.go

      ukrajinské děti (bylo jich Kremlem nesmyslně zabito už  přes 500 ... " -  Diskuze ke článku "Ve válce na Ukrajině zahynulo už na pět stovek dětí" je zablokována.

      Přesto si dovolím připomenout nejméně stejný počet dětských obětí zabitých Ukrajinci na Ukrajině - v Luhanské a Doněcké oblasti po roce 2014.

      Je to tak, že ve válce bojují a umírají především vojáci, ale bohužel také civilisté (včetně dětí) mající tu smůlu, že byli v nesprávný čas na špatném místě. 

      To ovšem nic nemění na skutečnosti, že války jsou dílem politiků: oni války připravují, vysílají vojska na bojiště a v neposlední řadě těží rentu z rostoucí vojenské výroby.

      Přitom by stačil jeden telefonát - jen dostat na oba konce linky ty politiky, kteří mají moc konflikt ukončit. K tomu však není "politická vůle" především na druhé straně oceánu.

      Takže neobviňujte  "choré soudruhy z Kremlu" a nastudujte si dějepis pořádně dozadu (a také z jiných dostupných pramenů než jsou masová média ČR  - třeba zde) - zatím jste ustrnul v současnosti, která má však historické kořeny, bez kterých ji nejste schopen pochopit.

  • gaheris

    No tojo, kdo uteče vyhraje! Až se nebudou moct pakovat a budou mít nasyslováno, že už to dál nepůjde tak zahnou všichni kramle! To je ale mazanej šnorer! Chucpe jako prase!

  • mun.go

    Už to má nacvičeno - viz starší článek z prosince loňského roku - štědrovečerní návštěva ve Washingtonu: Zelenskyy’s mission: weapons, weapons, weapons (Ryan Heath, 12/21/2022 09:30 AM EST; Politico)

    Ukraine President Volodymyr Zelenskyy arrives in Washington today, direct from the eastern frontline city of Bakhmut, for a summit with President Joe Biden — the first time he has left Ukraine since Russia’s February invasion. ... He still needs ammo, not a lift: Zelenskyy’s mantra today will be weapons, weapons and more weapons.

    Zelenského mise: zbraně, zbraně, zbraně: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přilétá dnes do Washingtonu přímo z města Bachmut na východní frontě na summit s prezidentem Joe Bidenem - poprvé od únorové ruské invaze opustil Ukrajinu. ... Stále potřebuje munici, ne odvoz: Zelenského mantrou dnes budou zbraně, zbraně a ještě jednou zbraně.

  • Zelensky pouze papouškuje co mu napíšou ti co ho dosadili do křesla prezidenta. U nás to bude to samé.

  • gaheris

    Kdy už toho málo chytrýho komedianta ukrajinci vypráskají? Všichni ukrajinci prohlašují: To není naše válka! Nikam nejdem. No a u nich jsou odvody násilím protože už vidí co je to tam za sebranku!

  • KIMCID

    Neříkej hop...

  • Zaplať si pivo a žvaň si co chceš.

  • dzixy

    Domnívám se, že na tak velká prohlášení ještě nedozrál čas. Z průběhu války lze usuzovat, že mír není na dohled a pokud jednou má nastat, tak to nebude zásluhou zbraní, ani vysokou morálkou ukrajinských vojáků, ale pouze po vzájemných jednáních a naplnění vzájemných podmínek ukončení války. Zda za pomoci jiných vlád, nebo samotných Rusů a Ukrajinců / což se ukazuje, jako méně pravděpodobné /. Vojensky dosáhnout vítězství Ukrajinců by znamenalo zapojení více mocností do samotné války, ne jenom dodáváním zbraní. No a potom by to mohlo znamenat začátek konce všeho. I takto by se potom mohl změnit svět, ale ne podle Zelenského představ a prohlášení.

  • goyim

    Legendární novinář Seymour Hersh (masakr v My Lai, Watergate) právě prohlásil, že za sabotáží NS2 stála CIA. Bylo to připraveno v rámci drillů NATO ve spolupráci s Norskem ještě před invazí. 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit