Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Domnívám se, že na tak velká prohlášení ještě nedozrál čas. Z průběhu války lze usuzovat, že mír není na dohled a pokud jednou má nastat, tak to nebude zásluhou zbraní, ani vysokou morálkou ukrajinských vojáků, ale pouze po vzájemných jednáních a naplnění vzájemných podmínek ukončení války. Zda za pomoci jiných vlád, nebo samotných Rusů a Ukrajinců / což se ukazuje, jako méně pravděpodobné /. Vojensky dosáhnout vítězství Ukrajinců by znamenalo zapojení více mocností do samotné války, ne jenom dodáváním zbraní. No a potom by to mohlo znamenat začátek konce všeho. I takto by se potom mohl změnit svět, ale ne podle Zelenského představ a prohlášení.


  • "Naše vítězství nad Ruskem změní svět,"

    A takovou unikátní blbost ti hrdino z Kyjeva nakukal kdo? Takové bajky si vyprávíte tam v chatrčích?  Bažina tvé blbosti už nás v Evropě stála miliony eur.Vyhozených.Jen tak.Aby si tvoje zkorumpovaná smečka nakupovala luxusní auta.Za naše evropské peníze.Tvoje trapné teatrální vnucování nebere konce. Angláni nejsou žádní myslitelé. Tam za těmi dveřmi na obrázku?Tam jste zas vymysleli konin a konin.A přidali nové úsměvné bajky ricinových agentů. Už dnes vznikají v britských továrnách celopodnikové závazky. Dělníci  se zavazují odpracovat sobotní a nedělní směnu zdarma! A vypořádat se s rozvraceči království. Tak nějak po vašem.Po bolševicku!

  • Diwa

    Sakra, že ten Zelensky do dnešních dnů nevyhrál, že se chvástají že vyhrají....Ten akorát umí natáhnout ruku a "dej mi " nebo "potřebujeme".....Pro své občany od dob rozpadu SSSR nehnul prstem, ale teď bude dělat hrdinu že zvítězí ! Že teda už tu válku nevyhrál, vždyť už má jeden rok možnost.......a ne a ne válku vyhrát. Je mi líto obyčejných lidí kteří za to nemohou, řada z nich jsou slušní a podstiví lidi, ale Zelenského mám tak akorát plné zuby !

  • Mimochodem - také jste si všimli, že po slavném vítězství soudruha jenerála v prezidentských volbách kamsi zmizeli někteří přispěvovatelé do zdejších diskuzí, v čase předešlém srdnatí Babišobijci? Co to, že už je dění ve světě přestalo zajímat? 🙂

    • Bureš byl poražen, proč kopat do (politické) mrtvoly?

      Je mnoho užitečnějších věcí.  😉 

      • Milá paní/slečno Kamildo, ta mrtvola se ještě zcela nerozpadla, abyste se nakonec nedivila. Ale já jsem psal o něčem jiném. Přečtěte si můj komentář ještě jednou a upřete prosím svou milou pozornost na poslední větu, tam je jádro kudrnatého Pudla a podstata mého příspěvku. Přeji příjemný večer 🙂. 

        P.S. Kdybyste čistě náhodou potkala paní Koloběžku č.1, pozdravujte ji, prosím, ode mne. Děkuji. 🙂

        • Možná se ještě nrozpadl, ale smrdí tady už hoodně dlouho... 🙂 

          • Já si k němu ještě nečichl a nemám to ani v plánu, ale znám lidi, kterým voní a není jich málo. To je holt ta demokracie, se kterou se bude muset něco udělat, aby nebyla pro všechny, že? 🙂😉

    • KIMCID

      Tak Občan ten má buď ban nebo se mu taky nelíbí že na hradě je zase bude komunista

      • goyim

        Jak že to Občan říká? Bývalý komunista je totéž jako bývalý černoch?😂

        • Jojo, Obcanovi nejčernější scénáře se staly skutkem. Člen strany podle zákona zločinecké a opovrženíhodné bude nejvyšším velitelem ozbrojených sil a  vychodostepní nájezdníky už tu také živíme.

  • gaheris

    Co jiného chce ukrajinský šnorer než další peníze a zbraně! Podle mně by měli ukrajinci válčit za svoje, už by byl dávno konec! Já si taky nemůžu koupit lambo nebo bugatku, musím mít to na co mám! Do kdy si myslí ta sběř která se třese na to jak by v Rusku rabovala že jim to budeme platit? Už teď z nás jsou žebráci kteří počítají každou korunu!

  • goyim

    Legendární novinář Seymour Hersh (masakr v My Lai, Watergate) právě prohlásil, že za sabotáží NS2 stála CIA. Bylo to připraveno v rámci drillů NATO ve spolupráci s Norskem ještě před invazí. 😎

  • Makak
    Rusové chtějí plně ovládnout Doněckou a Luhanskou oblast. Bachmut je obklíčen
    Ukrajinský generální štáb ve středu varoval, že se ruské jednotky pokoušejí ovládnout celou oblast Donbasu. Ukrajinské jednotky podle něj odrazily útoky v katastrech 22 obcí. Z výčtu obcí, u nichž se bojuje, je jasné, že Bachmut je obklíčen a nevede do něj už žádná volná přístupová cesta.

    V ukrajinské armádě roste nespokojenost. Zelenskyj zavádí přísné tresty
    Nová ukrajinská legislativa přísněji trestá dezertéry a obecně ty, kteří porušují armádní předpisy. Petici proti nové úpravě podepsalo přes 25 tisíc Ukrajinců. Protestují také ochránci lidských práv.

  • Zelenského vyjádření jsou stále ostřeji zaměřené proti uzavření míru či aspoň smíru. 

    • A bude v tom pokračovat stále a víc, aby nevyschly zdroje. Zda to bude do hořkého konce komika v pekle, nebo nanebevzetí nás všech... nevypadá do dobře, ti nahoře  točí ruletu o svůj královský život a nevsadili do hry pro ně nic méněcennějšího, nežli jsou životy nás, plebejců. 😐


  • Však pro Angličany (a potažmo pro západ obecně) slovo Slovan bylo synonymem pro slovo "Otrok". A pokud je mi známo, prezident Ukrajiny není původem Slovan a značná část obyvatel Ukrajiny se ani Slovany být necítí.

    • mun.go

      No proto si buduje Polsko nejsilnější armádu v Evropě ... aby se mohlo podílet na rozporcování Ukrajiny. Místopředseda polské vlády a ministr národní obrany Mariusz Błaszczak (Právo a spravedlnost) upozornil, že nárůst síly, významu, efektivity a bohatství Polska je navzdory problémům viditelný pouhým okem a je pozorovatelný v každém souboru dat. „Bude to nejsilnější pozemní armáda v Evropě, početná a vybavená moderními zbraněmi. Armáda aktivní v NATO, nejsilnější vojenské alianci v historii světa, a spolupracující se silnou americkou složkou na polské půdě,“ řekl Błaszczak. „Základy jsou známé. Armáda s nejméně 300 000 vojáky a 50 000 příslušníků Vojsk územní obrany.  Armáda počítá s 1 tisícem jihokorejských  bojových tanků K2 a 366 amerických tanků Abrams. Připočtěme i nákupy další vojenské techniky – např. letadel, vrtulníků či houfnic. Je třeba dodat, že většina posilujících opatření se týká zejména východní stěny Polska. To také odpovídá rusofóbní politice současné vlády.

      Mimochodem  - plány Polska získat kontrolu nad částí území Ukrajiny byly oficiálně potvrzeny. Bývalý polský ministr ZV R. Sikorski řekl, že ve Varšavě o tom přemýšleli v prvních 10 dnech speciální vojenské operace na Ukrajině.

      Polský premiér Mateusz Marowiecki vyzval Zelenského, aby „dočasně převedl“ území západní Ukrajiny pod Polsko. „Nemyslím si, že by se Putin odvážil zaútočit na zemi, která je aktivním členem NATO. Je všechno, jen ne sebevrah. Západní území Ukrajiny budou v bezpečí, pokud se dočasně dostanou pod protektorát polského státu,“ řekl. 

      • "Porcovat Ukrajinu" se chystá momentálně Orbán. Proto leze Putinovi do zadele a přeje mu vítězství, aby pak k Maďarsku mohl připojit kus Zakarpatské Ukrajiny.

        No, a Poláci vidí, jak "Rudý kohout na východě roztahuje spáry", tak chce být na všechno připraveno. Obzvlášť teď, když se Putin spojuje s islamisty. 

        • goyim

          Polský pejsek, který dělá, že nevidí, jak USA roztahuje po celé planetě spáry, je připraven akorát tak na to, až mu jeho páníček řekne skoč. Za Putina tam bojují islamisti, za Ukronácky džihádisti. To je trošku rozdíl...😂

          A co se týče porcování Ukrajiny, tak ti vzdělanější dávno ví, jaký je historický vztah mezi Polskem a Ukrajincema. Někteří už tam slintají kolem anexe západní části...😂

        • ... a tak si také utrhnou kus žvance. Když jde o dobrou ornou půdu, Polák také bratra nezná. 

        • Musím se omluvit, vidím, že jste se také zapojila, rád Vás zase vidím 🙂.

      • Vida, vida... a to jsou Poláci Slované fundamentální. Ale ta nenávist, kterou Poláci vůči Rusům netají, spíše ji vystavují na odiv... říká se, že když se v rodině dva bratři rozbratří, bývá to nezřídka na život a na smrt; a Spojené státy už to budou umět využít: Rozděluj a panuj!

    • Příspěvek patří pod komentář jirka2504

  • Vrána k vráně sedá.... Britové budou zase více platit za ukrajinské dobrodružství své vlády.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit