Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen provokovat a provokovat, s konečným cílem pod nějakou záminkou vyprovokovat 3.světovou válku.

    To je hlavní cíl NATO.

    • Ostré třetí světové se obávají i USA. Zničila by obě strany. To je nejzákladnější násobilka ve znalostech, i když někteří pisálci píší to, co vy, pane kolego - ovšem světím váš názor. Zástupné války, regionální, v zastoupení, jako na Ukrajině - to je pro spiknutý Západ jiné kafe, ale i na této válce vykrvácel. Už Západ nemá takové roupy. Musel toho hodně přehodnotit - své škody, růst RF a její spojenectví například v BRICS+. WEF nefunguje kvůli Ukrajině také zrovna dobře. Druhou Ukrajinu by Západ už vůbec zdrojově neunesl, narůstají projevy energetické krize. Roste odpor v zapojení Západu. A když nastoupí Trump jako prezident, ihned některé války ustanou. Ani on však nezastaví propad USA do propasti. Nezastavil by ho ani, kdyby byl instalován místo Bidena. Jen by propad zpomalil.

  • " Ruský prezident Vladimir Putin uvedl, že už začátkem července měly být do Běloruska přesunuty jaderné zbraně."

    Obehrané výpady hlupáků z Bruselu přinášejí své ovoce. Celé měsíce zapleveluje NATO celou EU koncerty své blbosti. A tak se rozhodl rusák, že nebude jen přihlížet.To jen aby usměrnil invaze  blbosti kterými jsme tady krmeni.Všichni v celé EU dávno vědí, že se rusák rozhodl v únoru 2022 učinit přítrž zabíjení, ponižování a veřejnému dehonestování tisíců svých lidí na Ukrajině. Komediant z Kyjeva se chytil válečné příležitosti a nyní na to tvrdě doplácí celý svět. Do jejich válčení zatáhl komediant celý svět. Absolutním vrcholem vlezlosti  ovšem zůstává "opravy usnesení G 20 červenou barvou". Teátrální blbost toho z Kyjeva je bezmezná. Ale co my s tím? Co nám je tady do toho?

    • Pane rodrigo, s obsahem Vašeho komentáře se dá jen souhlasit, ale k formě bych měl malou poznámku: zmiňujete se o "... a veřejné dehonestaci tisíců ruských lidí na Ukrajině", ale současně o kousek dříve použijete termín "rusák". To Vám nepřijde jako - svým způsobem - dehonestace? Předpokládám, že i když jste rodrigo, tak že jste Čech, nikoli "čechák". 

      Jinak ale přeji pěkný den, jsem s Vámi v ostatním zajedno. 🙂

  • Zde:

    " Podobně jako letos v červnu, kdy se konalo velké letecké cvičení Air Defender 23, NATO ani teď nezmiňuje ve svých plánech Rusko. Mluví pouze o tom, že tématem chystaných manévrů bude situace, kdy aliance čelí agresi od fiktivního východní bloku OCCASUS."

    Novinky:

    "Severoatlantická aliance na jaře příštího roku uspořádá největší vojenské cvičení od dob studené války, které bude zaměřeno na nácvik případné ruské agrese proti jednomu ze členských států. Informuje o tom list The Financial Times (FT)."

    iDnes:

    "Severoatlantická aliance plánuje v příštím roce uskutečnit největší společné vojenské cvičení od studené války. Aliance plánuje shromáždit 41 tisíc vojáků. Cílem cvičení je otestovat připravenost odrazit případnou ruskou agresi vůči jednomu z členů NATO.

    Jak má člověk věřit médiím, když se liší v podstatných informacích. Tedy nejen liší, ale dokonce si odporují. Kde je pravda?  A teď si zkuste představit, že podobné cvičení uskuteční Rusko s tím, že testuje připravenost proti případné agresi NATO. Tak toto zdůvodnění by samozřejmě média nenapsala, ale četli bychom něco o tom, že "Rusko opět haraší zbraněmi a zastrašuje sousední země". 


    • Je to jen zveřejňování vlhkých snů toho kterého jelimana. Já je nečtu.

  • Zahájení námořního cvičení NATO s názvem „North coast“ v Baltském moři je přípravou na válku s Ruskem. Uvedl to vojenský expert, kapitán 1. hodnosti v záloze Vladimir Gundarov, podle ruských zpravodajů.
    Poznamenává, že oficiální příběh o cvičení se týká „procvičování spolupráce lodí NATO při blokování výstupu ruské flotily z Finského zálivu“. „Plány aliance počítají s cílem zablokovat přístup ruské flotily z Finského zálivu do severních moří a přeměnu Baltského moře na vnitřní moře NATO. Mimochodem, v předvečer druhé světové války už podobné cvičení provedlo Estonsko a Finsko za účasti německé flotily. Později během války uvedli svá cvičení do praxe,“ řekl Gundarov. Expert upozorňuje, že NATO zvažuje možnost vojenských akcí v koridoru Suwalki, který spojuje pobaltské státy se zbytkem Evropy. „Kdy by tady mohly začít bojové konflikty? To se stane, když Polsko zaútočí na Bělorusko. V oblasti Suwalki jsou již soustředěny tři polské divize. Podle odhadů polského generálního štábu by zde mohla začít polsko-ruská válka, která by se mohla změnit ve světový konflikt,“ poznamenal Gundarov.
    Polsko chce uzavřít „Brestský koridor“ na hranici s Běloruskem
    Poukazuje na to, že nedávno velitelství německého námořnictva v Rostocku dosáhlo nové operační připravenosti a přesunulo se ze základny v Kielu blíže k Baltskému moři - možnému území vojenských operací. „ A mimochodem, právě z Rostocku bude velitel německého námořnictva, viceadmirál Jan Christian Kaak, vést cvičení North coast,“ dodal analytik. 

  • risach

    Ruská pekelná palba vyvádí Joe Biden a "z míry"; Spojené státy by mohly couvnout od dodávek svých MBT Abrams...
    https://www.youtube.com/watch?v=VeW2zKC_KBc

  • KIMCID

    S čím? Vyhozené peníze daňových poplatníků.

  • Na tyhle tanečky se zastaralou technikou ještě mají, ale proti nepříteli zhruba stejně silnému, s protivzdušnou obranou, se nikdy nepostaví. Také kvalita jejích vojáků upadá, jak z hlediska kvality náborovaných vojáků, jejich počtů a - neovládají potřebné druhy bojové činnosti. Američtí generálové například navštěvují konstruktéry zbraní a opakují stejný požadavek: hlavně ať je ovládání jednoduché.

  • goyim

    "aliance se chystá shromáždit 41 000 vojáků s cílem otestovat připravenost odrazit případnou ruskou agresi vůči jednomu ze členů NATO"

    Jak se do lesa volá... tak to se pravděpodobně dočkáme i testování připravenosti Ruska (a Číny) odrazit případnou agresi NATO vůči těmto zemím. To, že je NATO agresivní organizace, která porušuje svoje vlastní regule a mezinárodní právo, je historickým faktem. NATO označil za nejagresivnější organizaci na planetě i jeden z nejuznávanějších akademiků moderních dějin Noam Chomsky.😂

    • Jen, aby se ty hrátky na válku... 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit