Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tyhle tanečky se zastaralou technikou ještě mají, ale proti nepříteli zhruba stejně silnému, s protivzdušnou obranou, se nikdy nepostaví. Také kvalita jejích vojáků upadá, jak z hlediska kvality náborovaných vojáků, jejich počtů a - neovládají potřebné druhy bojové činnosti. Američtí generálové například navštěvují konstruktéry zbraní a opakují stejný požadavek: hlavně ať je ovládání jednoduché.

  • " Ruský prezident Vladimir Putin uvedl, že už začátkem července měly být do Běloruska přesunuty jaderné zbraně."

    Obehrané výpady hlupáků z Bruselu přinášejí své ovoce. Celé měsíce zapleveluje NATO celou EU koncerty své blbosti. A tak se rozhodl rusák, že nebude jen přihlížet.To jen aby usměrnil invaze  blbosti kterými jsme tady krmeni.Všichni v celé EU dávno vědí, že se rusák rozhodl v únoru 2022 učinit přítrž zabíjení, ponižování a veřejnému dehonestování tisíců svých lidí na Ukrajině. Komediant z Kyjeva se chytil válečné příležitosti a nyní na to tvrdě doplácí celý svět. Do jejich válčení zatáhl komediant celý svět. Absolutním vrcholem vlezlosti  ovšem zůstává "opravy usnesení G 20 červenou barvou". Teátrální blbost toho z Kyjeva je bezmezná. Ale co my s tím? Co nám je tady do toho?

    • Pane rodrigo, s obsahem Vašeho komentáře se dá jen souhlasit, ale k formě bych měl malou poznámku: zmiňujete se o "... a veřejné dehonestaci tisíců ruských lidí na Ukrajině", ale současně o kousek dříve použijete termín "rusák". To Vám nepřijde jako - svým způsobem - dehonestace? Předpokládám, že i když jste rodrigo, tak že jste Čech, nikoli "čechák". 

      Jinak ale přeji pěkný den, jsem s Vámi v ostatním zajedno. 🙂

  • goyim

    "aliance se chystá shromáždit 41 000 vojáků s cílem otestovat připravenost odrazit případnou ruskou agresi vůči jednomu ze členů NATO"

    Jak se do lesa volá... tak to se pravděpodobně dočkáme i testování připravenosti Ruska (a Číny) odrazit případnou agresi NATO vůči těmto zemím. To, že je NATO agresivní organizace, která porušuje svoje vlastní regule a mezinárodní právo, je historickým faktem. NATO označil za nejagresivnější organizaci na planetě i jeden z nejuznávanějších akademiků moderních dějin Noam Chomsky.😂

    • Jen, aby se ty hrátky na válku... 😐

  • KIMCID

    S čím? Vyhozené peníze daňových poplatníků.

  • Zahájení námořního cvičení NATO s názvem „North coast“ v Baltském moři je přípravou na válku s Ruskem. Uvedl to vojenský expert, kapitán 1. hodnosti v záloze Vladimir Gundarov, podle ruských zpravodajů.
    Poznamenává, že oficiální příběh o cvičení se týká „procvičování spolupráce lodí NATO při blokování výstupu ruské flotily z Finského zálivu“. „Plány aliance počítají s cílem zablokovat přístup ruské flotily z Finského zálivu do severních moří a přeměnu Baltského moře na vnitřní moře NATO. Mimochodem, v předvečer druhé světové války už podobné cvičení provedlo Estonsko a Finsko za účasti německé flotily. Později během války uvedli svá cvičení do praxe,“ řekl Gundarov. Expert upozorňuje, že NATO zvažuje možnost vojenských akcí v koridoru Suwalki, který spojuje pobaltské státy se zbytkem Evropy. „Kdy by tady mohly začít bojové konflikty? To se stane, když Polsko zaútočí na Bělorusko. V oblasti Suwalki jsou již soustředěny tři polské divize. Podle odhadů polského generálního štábu by zde mohla začít polsko-ruská válka, která by se mohla změnit ve světový konflikt,“ poznamenal Gundarov.
    Polsko chce uzavřít „Brestský koridor“ na hranici s Běloruskem
    Poukazuje na to, že nedávno velitelství německého námořnictva v Rostocku dosáhlo nové operační připravenosti a přesunulo se ze základny v Kielu blíže k Baltskému moři - možnému území vojenských operací. „ A mimochodem, právě z Rostocku bude velitel německého námořnictva, viceadmirál Jan Christian Kaak, vést cvičení North coast,“ dodal analytik. 

  • Zde:

    " Podobně jako letos v červnu, kdy se konalo velké letecké cvičení Air Defender 23, NATO ani teď nezmiňuje ve svých plánech Rusko. Mluví pouze o tom, že tématem chystaných manévrů bude situace, kdy aliance čelí agresi od fiktivního východní bloku OCCASUS."

    Novinky:

    "Severoatlantická aliance na jaře příštího roku uspořádá největší vojenské cvičení od dob studené války, které bude zaměřeno na nácvik případné ruské agrese proti jednomu ze členských států. Informuje o tom list The Financial Times (FT)."

    iDnes:

    "Severoatlantická aliance plánuje v příštím roce uskutečnit největší společné vojenské cvičení od studené války. Aliance plánuje shromáždit 41 tisíc vojáků. Cílem cvičení je otestovat připravenost odrazit případnou ruskou agresi vůči jednomu z členů NATO.

    Jak má člověk věřit médiím, když se liší v podstatných informacích. Tedy nejen liší, ale dokonce si odporují. Kde je pravda?  A teď si zkuste představit, že podobné cvičení uskuteční Rusko s tím, že testuje připravenost proti případné agresi NATO. Tak toto zdůvodnění by samozřejmě média nenapsala, ale četli bychom něco o tom, že "Rusko opět haraší zbraněmi a zastrašuje sousední země". 


    • Je to jen zveřejňování vlhkých snů toho kterého jelimana. Já je nečtu.

  • risach

    Ruská pekelná palba vyvádí Joe Biden a "z míry"; Spojené státy by mohly couvnout od dodávek svých MBT Abrams...
    https://www.youtube.com/watch?v=VeW2zKC_KBc

  • Jen provokovat a provokovat, s konečným cílem pod nějakou záminkou vyprovokovat 3.světovou válku.

    To je hlavní cíl NATO.

    • Ostré třetí světové se obávají i USA. Zničila by obě strany. To je nejzákladnější násobilka ve znalostech, i když někteří pisálci píší to, co vy, pane kolego - ovšem světím váš názor. Zástupné války, regionální, v zastoupení, jako na Ukrajině - to je pro spiknutý Západ jiné kafe, ale i na této válce vykrvácel. Už Západ nemá takové roupy. Musel toho hodně přehodnotit - své škody, růst RF a její spojenectví například v BRICS+. WEF nefunguje kvůli Ukrajině také zrovna dobře. Druhou Ukrajinu by Západ už vůbec zdrojově neunesl, narůstají projevy energetické krize. Roste odpor v zapojení Západu. A když nastoupí Trump jako prezident, ihned některé války ustanou. Ani on však nezastaví propad USA do propasti. Nezastavil by ho ani, kdyby byl instalován místo Bidena. Jen by propad zpomalil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit