Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA je kolébkou demokracie zatímco Leninovo Rusko kolébkou totality!
  • Prej Rus je nesamostatný! *1* *1* Mě vomejou. Ty jsi samostatná syfilitička se čtverkama na pupku a na rrdeli, která by v tajze nepřežila noc. Ono takovej Rus tam přežije hooodně dlouho, ty náckovská krááávo. Vlez radši diktátorovi makakovi do rrrrdele jako vždy, když si tě tam narve, protože potřebuje klystýr. *1*
  • Mě začíná směna před půlnocí *15* *15*
  • zdá s, že první český prezident měl veliké štěstí, že žil v době antibiotik...... *4* *4*
  • tak nám zase něco pěkného pověz, než ti padne.... *3* *3*
  • já sama si myslím, že takové trouby jako jsi ty by marně hledali i v USA, známých svou negramotnou populací *3* *3* *3*
  • Putin si zaslouží mezinárodní vězení pro válečné zločince. *14*
  • no, Porošenkovce to dozajista čeká - pokud nestihnou uprchnout do Ruska a prosit o záchranu *15*
  • To je rozdíl mentalit!

Rus je nesamostatný a neustále potřebuje drába s bičem aby vůbec něco dělal.
    Žijí v nevědomosti a tak jim neschází svoboda ale na vodku si sáhnout nedají.
    U nás máme podobné soudruhy. Za buřta podpoří Babiše který hlásá - já se o to
    postarám vy se můžete vrátit k pivu. Hraje na občanskou lenost.

V USA je demokracie a proto tam žádný diktátor nemůže uchvátit moc. Měl by proti
    sobě ozbrojený naštvaný národ. V USA je každá volená figura postihnutelná.
    Nedávno dostal politik pokutu za neuklizení sněhu před domem - v Rusku by ji nedostal.
  • a co čekal, když má domácí vězení a courá se městem? pochvalu? *15* *15* *15*
  • Tak jo. Tak mi pošli na účet dvacet litrů na pivo předem. Když jinak nedáš.
  • http://www.maat.sk/clanok/144/oliver-tickell-propaganda-donaha-a-fiktivne-ruske-invazie/
    http://www.maat.sk/clanok/52/malajzijska-aerolinka-mh17-zostrelena-ukrajinskou-stihackou/
    *5*
  • říkala jsem že ti dám drobné na pivo abys tu pořád nenaříkal a neplakal.
    Jsi jako moje malá sestřička. Ta takto také žebrá o hračky. *2* *2*
  • To těžko. Ale ty jsi tam víc než doma, ale jenom na uzavřeným. Občas zdrhneš na sesternu a se.eš hovniska ze své šílené tykve na diskusi. Zas dostaneš skotský střiky, vozík nevozík. *1*
  • Ty mi nabízíš prachy! Tak co tady šaškuješ? *15*
  • Vidíš a zapadl by jsi tam i jako pacient. *15* *15*
  • 20 000 je moje taxa mládě!! Pokud ji splašíš řekni a noc bude naše.
  • Tak jo. Pošli mi to na účet. Ale předem. *1*
  • Blbost. Mám teréňák a v něm vozím kolo. To je to, co bych si o tebe nikdy neopřel ani ve tvém domově, psychiatrické léčebně, kam jezdím jako smluvní subjekt pro vedení psychoterapeutických skupin. *1*
  • řekni rovnou že na to nemáš mládě. Když nebudeš zlobit tak ti nějaké drobné
    pošlu. Já mám peněz dost. *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit