Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohu potvrdit, že zmiňovaný "Space bowl" je zhovadilost prvního řádu. Pro někoho kdo zmatkuje a není dobrý plavec se lehce může stát osudný.Ilustrační foto pěkně ukazuje hocha jak jede v sedě k otvoru- realita je ovšem často taková, že vás to nažene hlavou dolů k otvoru.Navíc vzhledem k umístění ani není lehké pro plavčíka sledovat situaci pod atrakcí(proto tam je ten kamerový systém).Je to debilita a měli to ihned zavřít.Poukd už se dva kluci nevrátili z bazénu, kde si mají především odreagovat a vyblbnout-tak to vůbec nemá právo na existenci. *16*
    • ... málokdy se vidí primitivnější povídání, už se neztrapňuj, atrapo, která tam nepatří :)))
      • ...málokdy se vidí zde na diskuzi větší jelito než si ty.Ty nejsi bijec pitomečků.Ty jsi jejich velitel - vemeno par excellence.
        *3*
        • To jsi trefil hřebík na hlavičku. On však není jelito jen v této diskuzi, ale všude a na všech. Podobné diskutující by mělo Tiscali blokovat. Ale těm je to asi jedno. Úroveň některých diskutujících svědčí o úrovni Tiscali.
  • Naprosto souhlasím s "inspektorem". Atrakci je nutno po dvou smrtelných úrazech zavřít, ne dávat vinu plavčici. To je mžik, kdy se někdo ocitne pod vodou, ona se kouká deset vteřin na někoho jiného a neštěstí je hotovo. Plavčice nemůže mít oči všude.
    • ... milá Radko, být tebou, nikdy nechodím přes silnici bez doprovodu :)))
  • Obětmi se stávají zpravidla blázniví extroverti, kteří se musí pořád usilovně bavit a nevydrží chvilku v klidu.

    Normální člověk na to prostě neleze a v klidu plave v bazénu, kde mu ovšem může skočit na hlavu nějaký prdlouš...
  • Já teda s dětmi v nějakém aquaparku nebyla pěkně dlouho. Osobně mám ale mnohem raději přírodní koupaliště. Sice tam není tolik atrakcí, ale zase tam taky často nebývá hlava na hlavě, což je podle mě velká výhoda. Teď nedávno jsem například díky této stránce zjistila, že jedno pěkné je nedaleko od nás, tak bych se tam jeden den s dětmi ráda vydala.

    • Tak u přírodních koupališť je hlavně obrovská výhoda v tom, že se se tam nepoužívá takové šílené množství bazénové chemie jako třeba na normálních koupalištích. Máme tady u nás jedno koupaliště, ale bohužel tam nemůžu chodit, protože tam používají tolik chloru, že mi to jednoduše nedělá dobře. Máme bazén i na zahradě, ale tam používám jen opravdu nezbytné minimum.

  • To máte pravdu, takový vodní ráj se může změnit v peklo a tak nechápu, proč bychom se takovému riziku vůbec měli kdy vystavovat. To my si daleko raději doma postavíme na zahradě bazén a máme velikou pohodu a víme, že jediný problém, který z toho bude, bude na našem triku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit