Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za tento lhení může Čína, která se mstí za embargo z USA.Protilátky, jsou dávno na světě.Akorát média si z toho dělá obrovský kšeft. Přestaňte blbnout lidi a řekněte pravdu o tom,že v Čině se zastavila tak najednou nákaza.Jak to zastavili. To zajímá svět a né keci.

  • Tak co vy západní marxisti. Nejvyspělejší a nejchytřejší "západ" je v prrrr...

    Utíkáte se učit do Číny a máte strach, že když číňani objeví vakcínu tak jí dají světu zadarmo. Haha jste hlupáci "zápaďáci"!

    • Číňani objeví velký kulový, oni jsou zvyklí vše ukrást, nikoliv vyvíjet soudruhu, stejně jako ty když kradeš nicky.

  • Zdravím účastníky srazu Rudých Khmérů.

    Až skončíte s olizováním čínských zadků tak by jste si měli uvědomit, že Čína nic zadarmo neposlala, ale nechala si to tvrdě zaplatit, nehledě na to, že jste asi zapomněli odkud ten virus do Evropy přišel.

    Je to stejné jako kdyby Adolf Hitler prodával židům plynové masky.

    • Hezká diskuse sama se sebou. Pan Janák by tomu řekl schizofrenie a ještě by to specifikoval nějakým adjektivem. 

      Nevynadejte moc sám sobě. 

  • Jo to na podzim byly v Praze závody.Kdo si nejlépe kopne do Číny.Dlouho vedl nějaký Hřib.Ovšem slušně jej dotahoval Kubera.Oba skvělí přeborníci v lidské blbosti.Jen se věří, že nikdo z nich nenatáhne přes hubu jedinou roušku z Číny. Aktuálně je vítězem přeborů v blbosti nějaký předseda senátu za ODS.Dnes z termitů vylezlo nějaké usnesení, že vláda systemově pochybila v opatřeních.Přes to že v zavádění některých opatření jsme byli první v EU.Dle vývoje situace.To zas předvedli termiti spartakiádu trapností.Ale hoši pamatujte.V česku se neodpouští.Ani nezapomíná.

    • Trubci v Senátu se snaží o zviditelnění. Zajímalo by mě, čím konkrétně ten pán, co předsedá klubu lidovců přispěl sám konkrétně v této složité situaci - kromě dehonestujících řečí. 

      Ani v této situaci nějaký Vystrčil za ODS a jemu podobní neopouští politické ambice. Za sebe mohu jen říct, že to je nejlepší cesta k tomu, jak shodit sám sebe.
      Ony hyeny za to také nemohou, ale netěší se všeobecné oblibě. 

      Vážím si naopak každého (bez rozdílu toho, jestli je to pravověrný koblihář nebo není) kdo přiloží ruku k dílu a pomáhá. Osobně se snažím alespoň rozvážet potřeby pro seniory. Není to moc, ale alespoň se snažíme.

      Pane senátore (ten lidovecký klenot), máme v týmu ještě jedno volné místo - nechcete místo hloupých řečí pomoct? 

  • Hitlerovci, stalinisté, komunisté a i nynější bruselští eurohujeři vždy přikládali velký význam účinku dezinformací a vůbec celé propagandě. V současnosti má EU propracovaný systém překrucování reality pod pláštíkem politické korektnosti a tlaku na občany v podobě dodržování pravidel autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské korektnosti. Eurohujerský propagandistický katechismus soustavně doplňuje svůj obsah o nová dogmata, naposledy přibyla dogmata z merkelovského migračního šílenství a z tzv. Zeleného údělu. Všechna tato dogmata mají společnou ideově-ideologickou platformu na bázi hrubého překrucování reality a prosazování parciálních zájmů úzké skupiny "vyvolených". 

  • Na absolutní vrchol novinářské blbosti se ovšem vyhoupnul nějaký reflex.cz.Bezvýznamná okrajová tiskovina, beztak hlásná trouba křiklounů z Letné a Václaváku. Existence plátku založena na potírání stěn výkaly.Titulky - jakože lékaři hasí plamen holýma rukama, nebo článek nějakého MUDR Šmuclera, na téma "stát nám zakázal nakupovat respirátory" se snaží upoutat pozornost.A to se zdálo, že tady ten doktor bude slušný člověk.Co článek, to spartakiáda trapností. Smečka zoufalců, která i v této době plive špínu napravo, nalevo.A že ti chytráci nepřednesou nějaké řešení.Místo toho denně předvádějí defilé trapností.Pevně doufám až bude někdo z redakce třepat nohama na nemocničním lůžku, že se s námi o to  podělí.Abychom se mohli upřimně posmívat.

    • Nafackuj   si - zvláště za poslední dvě věty...

      • Milý koloběžku.Neboj už si fackuju.Zejména s ohledem na ty gejzíry poctivé lidské blbosti co z tebe vypadly tady níže.To je zas kabaret slabomyslnosti.To nám tady zoufalec zas nakydal chytrých postřehů.A dnes večer budeš tleskat z okna.Jako všichni Chlívci, co?

        • Pokud za lidskou blbost a kabaret slabomyslnosti považuješ fakta tak nejsi ani k politování...

          Jo a na večer mám zcela jiné plány...

  • Nebezpečnější je naše vláda, která zaspala a podcenila celou situaci...

    Za vládu zodpovídá premiér, který svou úlohu ,nejen v době " korona- krize" absolutně nezvládá, jediné co umí je nutit své podřízené udávat a nutit je odvolávat jejich podřízené...

    A hradní je zalezlý v Lánech - jediné co vzkázal občanům bylo, aby si myli ruce...

    Největší paradox, který vláda nařídila je , povinnost  - pod pokutou - pnosit ochranné roušky, které nikde nekoupíte...

    • Vážená Koloběžko, je mi moc a moc líto, že nejste právě Vy premiérem.

      Dnes bychom se procházeli růžovou zahradou s úsměvem na rtech.

      Obdivuji z celého srdce osoby, co vědí všechno lépe a dříve než ostatní. tedy v tuto chvíli jsem pln obdivu k Vám. 


      • Jindřichu - ne vždy platí, že nejlepší obrana je útok...

        Vaše ironie je více než podprůměrná...

        • Dobrý den, asi to bude přepracováním. Nezastírám, že bych byl mistrem ironie.

          Jen si myslím, že až budeme zvládat čtvrtou nebo pátou krizi tohoto typu, už to budeme všichni umět.

          Teď se prostě učíme a hledáme. Jen někteří mají ve složitých situacích vždycky jasno.

          A to není prosím ironie. 

          Nedivím se, že v této nervozní době jsme také trochu citlivější. Držte se a buďte zdráva. 

    • Nějak se zamlčuje důležitá informace o tom, že se ten podivný ČKV- čínský komunistický virus šíří z oblasti Wu-chan, kde je prý vojenský výzkumný ústav. Otázkou je, jestli se ta bakteriologická zbraň vymkla Číňanům z rukou nebo jestli chtějí vědomě oslabit a poté počínštit ostatní svět.

    • Co to tu lžeš?Co kdo podcenil.

      400 nakažených žádný mrtvý.Na rozdíl od jiných evropských zemí.A oč ti jde o roušky? Ty nemá v EU nikdo. Dnes ráno ukázka ČT Španělsko Itálie všichni doma šijí.


      Jediný kdo zaspal naše novodobé RVHP čili EU.  Vzájemná pomoc žádná a po trapné videokonferenci  se teprve včera rozhodli na 30dni zavřít hranice Schengenu. Opravdu brzo. Jinak v té tvé vládě sedí i opozice a zatím proti žádnému kroku nezvedla ruku. Zatim všichni odsouhlasili vše. 

      • Už v lednu chtěl Bohuslav Svoboda hovořit ve  Sněmovně o připravenost na koronavir...

        Vládní většina podpořená komunisty jeho návrh smetla s tím, že je vše pod kontrolou...

        A tehdy podcenění situace začalo...

        • V té dobro tom věděl celej svět kůlové.A mezi nama ve vládě sedí i opozice a ta doteď schválila vše co kryzovej štáb vymyslel. Viš proč protože jim jde do budocna o křesla.

          • V té době už se vědělo, že koronavirus je obrovský průůser...

            Že jde všem o koryta mi je jasné...

      • Jde o to, jak jsou, nebo spíš nejsou, poslanci informování...

        Že dá zavírají školy se dověděl ministr školství z médií...

        Jak je vidět jsou informace a informace...

        A tato vláda není tvá...???

        • Zlatý MUDr. Strossmayer z Nemocnice - kdyby blbost létala.........Tedy ošetřující paní Koloběžko, někdy překonáváte sebe sama. 

          • Když už se snažíte citovat, tak prosím přesně = kdyby blbost nadnášela...🙂

            Jj - překonávám nejen sama sebe, ale i všechny tupouny a zapšklé sebestředné účastníky všech diskusích na Tiscali = oštřuji, starám se o hendikepované a staré lidi...

            A vážně to není žádná sranda...

            Takže všechny útoky na mě a mé příspěvky od rádoby chytrých jsou mi upřímně řečeno u zadele...🙂


            • Vaší práce si velmi vážím a oceňuji jí. To snad nemusí platit o Vašich názorech. 

              To je moc dobře, že překonáváte všechny tupouny a zapšklé sebestředné účastníky diskusí. To je jistě příjemný pocit. Gratuluji. 

        • No já mám dvě vlády a mohu srovnávat.Ta Česká je na tom lépe než Německá.

          https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rozhovor-jan-hamacek-koronavirus-covid-19-cina-dodavky-respiratory-rousky.A200317_214427_domaci_blj

  • Máme smůlu že nás vždycky trápí takové epidemie nepříjemných nemocí jako chřipka, ebola, sars, koronovirus a jiné. Proč nepřijde pandemie nějaké "příjemné" nemoci například jako v růžovém království? Růženka se píchla do prstu, infikovala se spavou nemocí a rozšířilo se to po celé zemi. Pak přišel princ ze sousední země s imunitou, vakcinoval Růženku výměnou tělních tekutin, všichni se uzdravili a vše bylo v pohodě. A ještě se příjemně prospali (žádné horečky, kašel, krvácivost, dušnost atd.)

  • Aktuálně vidím největší pohromu u těch šmudlů od novin.Zejména reportéři z TV zpráv a ti co provádějí živé rozhovory, jsou kvalitním vzorkem špinavců.Se ani nechce věřit, na jakou blbost se lze zeptat.Samozřejmě v závodech blbosti vítězí ČT 1 s pořadem "168 hodin".Pečlivě vyzobali za minulý týden všechno co se nadařilo - udělali si z toho pořad.Přesně takový jsme všichni potřebovali vidět.Slovem Hnoji všech hnojů.Mezi státy je samozřejmě největší špínou DDR. Slovensko si před časem řádně objednalo miliony roušek.A východní Německo jim je vyfouklo.Prostě přeplatili dodavatele.Podlost těch v DDR je už tradiční.

  • Nikdo s politiků nenapíše kolik lidí zemřelo když byla Španělská chřipka a kolik lidí při ní zemřelo. Pokud by toto někdo asi napsal nebo veřejně řekl, tak by mohl způsobit paniku, ale mně je to úplně jedno. Tato chřipka trvala 2 roky a mohlo zemřít až sto milionů lidí. Toto onemocnění je také chřipka a horší než Španělská. Žádná karanténa 10 dní že budou zavřené hospody prodejny atd. To je naprostá hloupost. Tato karanténa dle mého názoru bude nejméně 90 dní. Pokud by se neměla dále rozšiřovat nesměl by být na světě ani jediný nemocný a ani jediný přenašeč, ale toto se nedá zjistit ani za několik let. 

    Pokud byla drůbeží nebo ptačí chřipka aby se nepřenesla na člověka musely být vybity tisíce drůbeže v četně papouška, andulek a vše co mělo křídla. Tento vir se nedá tak jednoduše zlikvidovat a to každý rozumný člověk musí vědět. Toto zlikviduje ekonomiku na celém světě a co to nejvíce negativně ovlivní bude USA kam to teprve přichází. Žádné usnesení vlády nařízení a příkazy tomu nezabrání. Když byl prasečí mor každé prase se muselo zlikvidovat aby se nerozšířil. Toto poznamená celou jednu generaci lidstva. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit