Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta by měla držet hubu,nikdo ji tam nevolil. *12*
  • paní peake trochu zapominate že vaše prospechášká strana je v parlamentu nelegálně (uz ani nevim jak se ta strana jmenuje je to vubec strana? nebo spis spolek lobbistu?)....komunisti aspon mají mandát od lidí kteří je volili(nejsem sympatizant komunistu) ...kdo volil vás???? a já zapomel vy jste vlastne jeste ani neexistovali ... nemáte mandát tak bežte si ho prvně získat a pak snad budou mit vaše smesné názory nejakou legitimitu ale ted je mi vas spiš líto
  • Občanko Karolíno, Vy a Vám podobní devastátoři této země byste si zasluhovali ne současné komunisty, ale komunisty z 50. let, aby jste konečně poznali, že krást beztrestně se nevyplácí.
  • Jen ať se Peake vzteká....
  • Je třeba vzít vidle a tu špínu hnát od koryt.Naložit a odvézt na smetiště.Tam si mohou uživat své slávy.
    • Na tohle ovšem ti dnešní komunisté nikdy mít nebudou. Doba je jinde a čas zpátky nevrátíš. To by mezi nima muselo bejt pár Štěpánů či podobnejch.....
      Každou zazobanou a zahnízděnou smečku u moci smete jenom tvrdá revoluce, jak ukazujou dějiny......
  • ta čuza přeletava ze strany do strany by měla jit do pr.ele.at drži hubu.kdo vyhraje volby at vladne .....hlavne at zavrou vsechny zlodeje.
  • Peake můžeš se třeba pokakat, nerozdíl od tvé samozvané a nikým nevolené chátry - LIDEM, jsou komunisti v parlamentu zvoleni v legálních volbách. Tak zavři tu tvoji nevymáchanou prospěchářskou hubu !!!!!
    • No jo kluci ale kdyby nekterý z vás byl mezi tou sebrankou myslím si že by jste ji také op í ch a li já asi jo. Představoval bych si že jsem sní na pustém ostrově a rychle bych se zamiloval.
    • Ona si asi myslí, že když se rozzuří, že se celá republika posadí na zadek před její "velemoudrostí"...Nechápe, že ani sama nejspíš neví, čím vlasrně přemýšlí, pokud je vůbec takové abstrakce schopna...
    • Ještě bych dodal, tys už tu tvou pravou tvář předvedla !!! Pro koryto prolézáš Nečasovi řití !!!
  • Nevím proč se všichni bojí spolupracovat s komunisty? Oč by byli horší než ten šmejd po roce 89. Tady historicky byl téměř v každé rodině jeden komunista a my si pořád myslíme, že Ti zlaté kapitalistické rychlokvašky budou lepší-proč? Jsou morálnější?, kdo by je to naučil? Komunisté aspoň, když žrali, tak nemlaskali, znali míru o kolik se můžou mít lépe než ostatní stádo. Dnes je to úplně stejné jako za tzv. socialismu a horší. Naše společnost není o nic víc demokratická-porád si tenhle systém osobuje právo na neměnnost, pořád si myslí, že je nejlepší (protože platí obehrané klišé, že jsme nic lepšího nevymysleli) a má uzákoněno, že nemůže být nahrazen něčím jiným. Ale to je opět nesvoboda. Co když to 80 % občanů nevyhovuje-to ho nemají změnit? Jen proto, že to těm 20% vyhovuje? Nikdo by neměl být víc než těch 80%, co tvoří hodnotu. Kapitalista hodnotu většinou netvoří, on dává jen tomu rámec, podmínky, kapital, ale bez dělníka, pracujíchího by mu ty milióny byli k ničemu, on by sám hromadně auta pro trh vyrábět nedokázal. Demokracie tu je tzv. přes zvolené zástupce. To ale není demokracie lidu, protože zvolení zástupci už přestávají být tou masou 80%, z které vyšli, už mají výhody, už žijí pod tlaky lobingu velkých společností, pod jejich kapitálem. Změnu může udělat jen člověk, který je ještě dole, protože když se zvolím do parlamentu už začnu požívat výhody horních desettisíc a nahoře lidi napříč parlamentem....už nemají zájem o změny proti sobě. Nehledě na to, že tato kasta plus soudci si sami sobě schvalují platy a všechny výhody. To vše by se mělo odvíjet od průměrné mzdy ve státě, bez toho aby si to sami rozhodli. Takže demokracie umřela už v okamžiku, když si systém řekne, že se nemůže změnit i vynucením 80 % lidí.
  • Komunisti jsou zločinci a hlavně ti z ODS,ČSSD,i těch dalších k nim přidružených pofidérních spolků do kterých patří i Kateřina Pík,takže že budem volit KSČM a tím pádem i převezmou moc i kdyby milá Kateřina pištěla sebevíc !
  • Nechť žije nejskvělejší politická strana KSČM !!! Pryč s buržoazií. A opět musím z opakovat. VŠECHNA MOC PATŘÍ LIDU . A proto KSČM jako předvoj proletariátu patří veškerá moc v zemi. Komunisté vraťte se - byli jste zlatí.
    • Byla chyba,a že alespoň ty největší komunistické sv*ně neskončily po Listopadu na kandelábrech. Alespoň by si ti ostatní dali pozor. Kdyby se zločinní komusti díky tupcům dosstali "legálně" k moci, tak nebudou váhat zavírat a možná i věšet nevinné. Jak to dělali v r. 1948.
      • Nech si tady ty výlevy hlouposti podívej se do všech stran,kdo tam je a pak žvaň .Jsi již trapný a divím se,že cenzor neúřaduje.Ty jsi tak ový zbabělec,že píšeš anonymně.
        • Kašli na něj je to duševní ztroskotanec Pišta Žiga, tomu už nepomůže nic.Je známo že žádný blázen neuzná že je pomatený ale má za blázny všechny ostatní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit