Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dámy a pánové, stačí si počkat (pár měsíců či let, to vydržíte :-)). Pak budete mít K.Peak
    jako na podnose, bude to obyčejná šlupka a nikdo jí nebude hlídat, tak jako dnes.
  • Nebát se převzít moc a tím čemu se říká rozumně vládnout je rozdíl jako mezi nebem a dudama.Všichni lumpové,co se po komunistech prolhali k moci se také nebáli převzít moc.Přesto se tato země řítí ke státnímu bankrotu.Filip je stejný gauner jako ti u pravičáků.Rozdíl je jen v tom,že jeho ke korytu vynesli svojí troubovitostí komunisté.Ten jim může,svým lumpáctvím,zajistit jen řádné zlinčování v ulicích.Co se jedná slušných a rozumných lidí v KSČM,tak asi platí,že nejsou lidi.
  • Peak je zprofanovaná nanynka, která v roce 1997 vstoupila do ODS, protože jí "bylo líto Václava Klause", v době, kdy se provalily informace o černých sponzorech ODS.
    To samo o sobě je na pováženou, stejně jako členství ve spolku VV a nyní v samozvané "straně" Lidem.
    Životní zkušenosti minimální, podobně jako další výtečníci typu lemro Benda, chytrolín Vidím a spol.
    To nevadí, že je škaredá. Vždyť je tady ještě "vrcholná" politika, tam se to podobnými
    "krasavicemi" z ošklivince jen hemží.
    Parkanová, Němcová, Kočí... *12*
    • Tak, tak, ale že má sebevědomí, co? Co si myslela, že její strana - kterou nikdo nevolil - vyhraje volby? LIDEM - kterým?
  • Nevím proč se všichni bojí spolupracovat s komunisty? Oč by byli horší než ten šmejd po roce 89. Tady historicky byl téměř v každé rodině jeden komunista a my si pořád myslíme, že Ti zlaté kapitalistické rychlokvašky budou lepší-proč? Jsou morálnější?, kdo by je to naučil? Komunisté aspoň, když žrali, tak nemlaskali, znali míru o kolik se můžou mít lépe než ostatní stádo. Dnes je to úplně stejné jako za tzv. socialismu a horší. Naše společnost není o nic víc demokratická-porád si tenhle systém osobuje právo na neměnnost, pořád si myslí, že je nejlepší (protože platí obehrané klišé, že jsme nic lepšího nevymysleli) a má uzákoněno, že nemůže být nahrazen něčím jiným. Ale to je opět nesvoboda. Co když to 80 % občanů nevyhovuje-to ho nemají změnit? Jen proto, že to těm 20% vyhovuje? Nikdo by neměl být víc než těch 80%, co tvoří hodnotu. Kapitalista hodnotu většinou netvoří, on dává jen tomu rámec, podmínky, kapital, ale bez dělníka, pracujíchího by mu ty milióny byli k ničemu, on by sám hromadně auta pro trh vyrábět nedokázal. Demokracie tu je tzv. přes zvolené zástupce. To ale není demokracie lidu, protože zvolení zástupci už přestávají být tou masou 80%, z které vyšli, už mají výhody, už žijí pod tlaky lobingu velkých společností, pod jejich kapitálem. Změnu může udělat jen člověk, který je ještě dole, protože když se zvolím do parlamentu už začnu požívat výhody horních desettisíc a nahoře lidi napříč parlamentem....už nemají zájem o změny proti sobě. Nehledě na to, že tato kasta plus soudci si sami sobě schvalují platy a všechny výhody. To vše by se mělo odvíjet od průměrné mzdy ve státě, bez toho aby si to sami rozhodli. Takže demokracie umřela už v okamžiku, když si systém řekne, že se nemůže změnit i vynucením 80 % lidí.
  • To by byli pěkně blbý, kdyby ten bordel převzali. Ještě nepřišel správný čas, švejk ještě nemá hlad a nebydlí pod mostem.
    Pro peake: ty zasr.. matrace nečase - tobě bych urazil palici trubkou od hajzlu ku*vo *16*
  • No co horší to už stejně být nemůže. Tak ať ukáží co umí,
  • Vidím že Pišta Žiga už je v posledním tažení, pak už zbývá jen svěrací kazajka, chudák to dopracoval.
  • Soudruh Šimůnek je asi v euforii, ale měl by stát pevnýma nohama na zemi. Pokud chtějí komunisté uspět, musí ČSSD otevřeně odvolat usnesení "Bohumínského sjezdu". Komunisté , pokud se dostanou někde do zastupitelstev, musí ukázat, pokoru, rozum a obětování se pro občany této země. Pak po dalších letech by mohli převzít moc úplně, protože ČSSD si opět vyláme zuby. Totiž ekonomika je kapitalistická a v ní se bohužel mnoho nedá udělat. Aby byl naplněn rozpočet a republika se mohla rozjet, muselo by se zestátňovat. A to nepůjde. Musel by proběhnout nový rok 1948 a pak s velkými obětmi znova budovat zpět sociální stát. A nemusí se jmenovat socialistický.
    • To nebude tak úplně pravda. V 8 letech snižovali dluh ve Švédsku a Dánsku. Dluh nelze snižovat bez hospodářského růstu.tj. významnější trukturální reformy. O tom si tady můžeme nechat zdát. Oni to také řešili zestátněním a restruktualizací bank a deregulací celých odvětví např. maloobchodu. Ukočírovali kontrolu nad rostoucími náklady ve zdravotnictví.U nás se to řeší daněmi a okradením důchodců.
  • Peake můžeš se třeba pokakat, nerozdíl od tvé samozvané a nikým nevolené chátry - LIDEM, jsou komunisti v parlamentu zvoleni v legálních volbách. Tak zavři tu tvoji nevymáchanou prospěchářskou hubu !!!!!
    • No jo kluci ale kdyby nekterý z vás byl mezi tou sebrankou myslím si že by jste ji také op í ch a li já asi jo. Představoval bych si že jsem sní na pustém ostrově a rychle bych se zamiloval.
    • Ona si asi myslí, že když se rozzuří, že se celá republika posadí na zadek před její "velemoudrostí"...Nechápe, že ani sama nejspíš neví, čím vlasrně přemýšlí, pokud je vůbec takové abstrakce schopna...
    • Ještě bych dodal, tys už tu tvou pravou tvář předvedla !!! Pro koryto prolézáš Nečasovi řití !!!
  • ta čuza přeletava ze strany do strany by měla jit do pr.ele.at drži hubu.kdo vyhraje volby at vladne .....hlavne at zavrou vsechny zlodeje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit