Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když čtu tyhle diskuse, tak je to jen samá politika pro politiku-svět sám pro sebe. Ptám se Vás, kdo kromě VV a pár dalších jednotlivců dělá něco pro běžný obyvatele ČR? VV bojují proti vysokým cenám potravin a zvýšení kvality potravin prodávaných na pultech českých obchodů. Je to sympatické. PRVNÍ VLAŠTOVKA SICE JARO NEDĚLÁ, ALE JE PRVNÍ A UKAZUJE, ŽE POZITIVNÍ ZMĚNA SE NEZADRŽITELNĚ BLÍŽÍ!!! Díky za Váš "boj". Nenechejte se odradit!
  • Děkuji.

    KVALITA a CENA POTRAVIN
    Jsem důchodkyně, je mi 65 let a chci poděkovat straně Věci Veřejné, panu Johnovi a panu Bártovi, že jim není lhostejné, jak se žije nám důchodcům a něco pro to dělají. Nevím o nikom z dalších politiků, kteří něčím aktivně pomohli nám důchodcům...a kteří se nám snaží zachovat zbytky důstojnosti na sklonku života. Moc Vám děkuji.
  • http://vitbarta.cz/potraviny-zastavme-rust-cen/1143-srovnani-cen-zbozi-je-ke-vzteku-radeji-tabulku-uvnitr-nevidet.htm#.USTLUfKYGSo
  • Cena potravin je citlivé téma, které se dotýká každého z nás. Proto Věci veřejné opakovaně upozorňují na jejich vysokou cenu, které navíc od ledna zvýšením DPH ještě vzrostla. Drahota je zapříčiněna pokřivením tržního prostředí, za které může špatný zákon o významné tržní síle. Ten jde na ruku velkododavatelům jako je Andrej Babiš nebo Plzeňský Prazdroj.
    Pravidelně, co měsíc, dělájí VV srovnávací nákupy v Německu, abychom ukázali lidem, že nákup základních potravin, bez nichž se neobjede skoro žádná domácnost, vyjde o čtvrtinu levněji. Situace je pro občany ČR o to horší, že průměrná německá mzda je skoro 4x vyšší než ta česká.
  • Jsem rád, že se ozval kromě právem potrefeného Andreje Babiše také jiný politik. Ale i vám hejtmane Michale Hašku budu muset zopakovat, že VV nejdou na ruku řetězcům, ale chtějí jen pozměnit či lépe řečeno narovnat zákon o významné tržní síle, protože je to on, který nechává volné ruce vertikálním oligopolům a v konečném důsledku jsou biti malí a střední čeští výrobci a v neposlední řadě i spotřebitelé.
  • Občanům v Chomutově došla trpělivost. Hromadně se rozhodli vyklidit pole. Důvod? Potraviny v ČR jsou drahé a nekvalitní. Proto si je jedou nakoupit do Německa. Zájezdy za nákupy k sousedům byly běžné před dvěma desítkami let, najednou se tento trend vrací.
  • Nový zákon, který navrhnou Věci veřejné, se bude vztahovat na všechny subjekty na trhu a bude chránit malé a střední dodavatele před vertikálními monopoly. Každý obchodní vztah bude zkoumán individuálně, aby se zjistila skutečná vyjednávací síla obou stran. Novela jednoznačně definuje malého dodavatele, a to obratem do 200 mil. Kč, čímž přispěje k ochraně malých a středních českých dodavatelů a v konečném důsledku povede k rovnému postavení velkých dodavatelů a obchodních řetězců.
  • Rok od roku roste podíl domácností uvádějících, že současná ekonomická situace má vliv na změnu jejich nákupního chování. Zatímco v roce 2009 se změna týkala pouhých 22%, dnes je to plná polovina. Nejvíce pociťují složitou ekonomickou situaci zákazníci s nižším vzděláním, starší lidé a osoby s nižšími příjmy. Za pokřivení trhu, za nárůst cen potravin a v neposlední řadě za nárůst stále většího počtu lidí, co musejí uzpůsobovat své nákupní chování může špatný Zákon o Významné tržní síle.
  • Ostudou naší země po roce 1989 jsou všichni politici, včetně Paroubka. Naši zemi společně a postupeně rozprodali, zadlužili a rozkradli. Troufám si říci, že záměrně. Český národ je vzdělaný, samotné vzdělání je však chudému platné jako mrtvému zimník. Celých více jak dvacet let jde těmto "politikům" pod demokratickou zástěrkou o jediné, o vznik závislosti ekonomické, tedy vazalstí. Jednoduchý recpt, tak necháme ten chytrý český národ vyhladovět = schudnout, pak teprve budou poslouchat, tím se všichni celou dobu řídí a za to brali a berou prebendy a jejich zlodějiny jsou tolerovány. Občas nějaká ta causa musí být je proto, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Mají ale velký problém, protože v této zemi nežijí hlupáci, euforie po roce 89 je v pr.eli, ejhle národ procitá a zjišťuje skutečný stav věci, politici kradou, jednoduché řešení - nejsou potřeba. Je potřeba procitnout ze škaredého snu a začít konat. Pravda vítězí (prosím bez lásky, lži a nenávisti)!
  • Opět ty blbečku Pišto?Kolik máš těch nicků, kdy tě už veme čert!!!!!
  • Opět ty blbečku Pišto?Kolik máš těch nicků, kdy tě už veme čert!!!!
  • Paroubek - co to je?? kdo to je?? Není to náhodou ten marťanský sexymozek co si tzv. vzal čoboláckou čubičku, které někdo upíchl frocka a on se tváří že je to jeho. A jestli ona na sebe nechala vlézt takové dementní hovado, pak ještě hůř. Z ničeho jiného si na něj nemohu vzpomenout, mimo toho že zkurvil na co se jen podíval dem-x-ent.
  • A je to tady, spratek se ozval jako potrefená husa. To přísloví opravdu sedí.
  • Bolševická zrůda se snaží mezi lidi?
  • Smrdíš komunisto!
  • Až se bude vymlacovat to stádo kněžských podvodníků,kteří se vydávají za zástupce boha,tak se uvolní fary na ubytování bezdomovců.Některé ty větší fary by bylo dobré zprovoznit jako katovské mučírny.A hned tam začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • No toto! Až doteď jsem měl o tobě lepší mínění, tedy jako o vzdělaném člověku, s pohotovou a věcnou argumentací. To co jsi napsal je spíš podobné malým rozmazleným spratkům, co zde píšou podobné píčoviny.
  • Komunista není třídí nepřítel, ale tvor na nižším vývojovém stupni než jsou primáti. *1*
  • Všichni se děsí, až se zanedlouho kapitalismus zhroutí a ono že to funguje?! *1*
  • V Bulharsku, kde si nenechají s.át na hlavu, komunisti nebyli?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit