Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozkrádá se veřejně celý stát a ještě si gratulujou.
  • to nemusí Paroubek hřímat všichni to vidíme co tady silou arogance a moci se provádí za prasárny.Doufám,že na to dvoumetrákový hovězí jednou dojde a bude za za své zlo-činy zodpovídat.
    Mašínům medaile,omluva sudeťákům tak ještě mu chybí tichá vzpomínka a položení věnce k hitlerovu hrobu . *12* *12* *12*
    • No ale měli by jsme hřímat všichni. Stát na houby. A tohle prase se na tom taky podílelo.
  • Paroubek má pravdu a to Nečase ohodnotil velice slušně. Ať je Nčas se svojí celou vládou prokletý a přeji jim vše nejhorší. Úplně by stačilo, aby skončil jako většina občanů v této zemi. V bídě a pod mostem. Je téměř již pozdě aby se začalo s novým znárodněním a pochytáním všech pravicových zločinců a tyto pozavírat do nejpřísnějších a nejtvrdších vězení.
    • ... pozavírat ... krmit ... vždyť dneska kdo se chce mít dobře, tak je to jak za "císaře pána" ... šel ukrást slepici, tak aby byl chycen, odsouzen a měl na zimu vystaráno *1* *1* *1* *1* *1*
    • Určitě se také počítáte mezi většinu občanů, mohu Vám nějak pomoci se z té bídy a z toho pod mostu dostat? Musí to být pod tím mostem hrozné, v tomhle počasí obzvlášť.
  • V Rusku by už dávno viseli ti krvežízniví vlastizrádci. Jen tady se zastřešují demokracii a rozkrádájí naši zem pro Vatikán a Velkou Říši Německo.
    • Vážený diskutere a ostatní,kteří napadají pana Nečase si laskavě uvědomte,že on citoval jen slova s dokumentu,jehož část si tady můžete přečíst. Myslím,že to bylo řečeno i ve sdělovacích prostředcích (ne v prostředcích,které ovlivňují rudé a nacisticky naladěné mozky )
      Česko-německá deklarace
      Česko-německá deklarace je zkrácený název pro Česko-německou deklaraci o vzájemných vztazích a jejich budoucím rozvoji, podepsanou 21. ledna 1997. Za Česko deklaraci podepsal předseda vlády Václav Klaus a ministr zahraničních věcí Josef Zieleniec, za Německo spolkový kancléř Helmut Kohl a spolkový ministr zahraničí Klaus Kinkel. Cílem deklarace bylo zlepšit vztahy mezi oběma zeměmi a zmírnit napětí mající příčiny ještě ve druhé světové válce.
      Charakteristika, obsah

      Deklarace má úvod a osm oddílů. V úvodu se obě strany odkazují na bohaté kulturní dědictví a odmítají řešení starých křivd pomocí křivd nových. V prvním oddílu prohlašují, že sdílejí stejné demokratické hodnoty a potřebu se jasně postavit k minulosti. V druhém oddílu Německo přiznává svou odpovědnost za následky, které přinesla politika nacistického Německa. V třetím oddílu Česká strana lituje, že poválečným vyháněním, jakož i nuceným vysídlením sudetských Němců z tehdejšího Československa, vyvlastňováním a odnímáním občanství bylo způsobeno mnoho utrpení a křivd (v německé verzi Unrecht - bezpráví) nevinným lidem, a Česká strana lituje nepotrestání excesů, které při vysídlování proběhly.

      Ve čtvrtém oddílu obě strany prohlašují spáchané křivdy za problém minulosti a přiznávají druhé straně mít odlišný právní názor na události v minulosti. Tato pasáž, přestože je dílem kompromisu, patří v obou zemích mezi nejkontroverznější - německá strana totiž odmítla přistoupit na český požadavek a neprohlásila Mnichovskou dohodu za neplatnou od samého počátku (jako to již dříve učinila Francie a Itálie), nicméně přiznává České republice právo dohodu za neplatnou od počátku považovat. Mezi sudetoněmeckými organizacemi, usilujícími o další odškodnění za odsun, naopak vyvolala ostrý nesouhlas věta, že křivdy patří minulosti.
      • Vážený pane dědo.Patrně jste neztratil nikoho,koho by nacisté popravili bezdůvodně v koncentračním táboře.Tak nám laskavě nevnucujte bláboly převzaté od toho nekompetentního předsedy vlády a knížete v roli ministra zahraničí.Asi by jste potom psal.jinak.Já jen dodám:jen chbí,aby se oba omluvili pohrobkům nacistů,že jejich dědové nepopravili málo bezbranných a ničím neproviněných lidí.Provinili se pouze tím,že byli lidmi. Je mi z toho zde a z toho co se děje na blití.Možná ne jenom mně.*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
        • Vážený Občane. Bohuýel to co říkáte,že jsem neprošel,bohužel prošel,ale poznal jsem mnoho tzv Sudeťáků.které mrzelo to co se dělo za války a bohužel jako za totality museli být potichu. Byli to lidé,kteří dokonce pomáhali partyzánům a v důsledku kolektivní viny museli být odejiti a byli týrání mladými Rudými Gardisty. To co tvrdíte,že jsou bláboly převzaté od toho nekompetentního předsedy vlády a knížete v roli ministra zahraničí,Vám dokazuji,že nejsou jejich bláboly,ale skutečné výroky z deklarace ze dne 27.1.1997. Buďte tak laskav a čtšte,pak odsuzujte.
        • Vážený pane, nacisté měli velmo dobré učitele v ruských bolševicích,ale byli jen slabý čajíček v porovnání s nimi.Vy si myslíte,že lidé v ruských Gulazích byli z nějakého důvodu.?pOUZE NENÁVISTNÁ A NIČITELSKÁ IDEOLOGIE.60 milionů mrtvých mají bolševici na triku a to jim nikdo neodpáře.
  • To je právě to, že už není skoro co vyprodávat, všechno už je pryč!!
  • Tak jako Topolánkova vláda teď Nečasova dělá všechno proti vůli lidí. A taky tak skončí. Ať žije republika - věc veřejná - a ti, kteří si z ní dělají dojnou krávu a lezou do zadku černoprdelníkům a němcům ( kteří dodnes neprohlásili mnichovskou dohodu za neplatnou), ať se do německa třeba vystěhují. *11*
    • Ty nám taky polib
    • a co podkarpatská rus kdo jí prodal ? *11* nevíš li zeptej se v Užhorodu *6*
    • nečasova vláda je legálně zvolenou vládou a má většinu v parlamentu.Nebo se má chodit radit s tebou?
      • Nečasova vláda byla ustanovena podvodem. Vítěz voleb nedostal možnost sestavit vládu. Většinu v parlamentě sice má, ale jakými podvody ji získává? Strana ženského pohlavního orgánu jsou přeběhlíci, jinými slovy zrádci voličů. 101. poslanec při schválení restitucí - pravomocně odsouzený za korupci. Poslanci odstoupili za slíbené a dnes už obsazené bohatě vybavené trafiky. Vláda se drží u moci pouze neustálou korupcí.
      • Ty už radši nepiš ,protože co slovo to hovadina a měly by Vás v čele s Nečasem a Kárlem odsoudit za vlastizradu o to se postaráme ty chytračko věřící, ale v co?
        • A jejej,soudružka domovní důvěrnice si už vyhrnula rukávy
      • S námi se radit nemusí, ale pana poslance Paroubka by se na jeho názor zeptat měla.
        • S kým se radil pan Paroubek o solárním zákonu? S tebou? že se k tomu ted tak nějak nehlásí.A co ten jeho spisovatelský tunel? jeho škváry skončili v jakých knihovnách.Prosím tě, vždyt si s námi vytíral zadek jak nikdo jiný.
          • vysvětli nám co má společného Paroubek se solární energií,nechápu to.On je podstatný rozdíl jaký byl původní záměr ČSSD a na co se to zvrthlo a to hlavně za úřednické vlády i když taTopolánkova taky zaspala.
            Ona solární energie je výborná věc my s ní ohříváme vodu na chalupě ,svítíme apod.a to byl i původní záměr solárního boomu střechy domů a podniků,nikoliv polí a nekontrolovaného růstu.
            • Ano solárka jsou obrá věc,ale zákony socani a potom Fišerova vláda špatně nastavila a podnikatelé většinou zahraniční využili mezer.Ale to je jejich právo, vina je na straně zákonodárců A O TOM JE ŘEČ.
      • legálně zvolená ano,ale na pdvodech .lží a klientelismu,není divu,že jí i dlouholetí členové opouští.A většina v parlamentu?:Hmm ze 118 jí zbyla stěží stojednička.Takže Nečas sáhne i do řad kriminálníků,aby ne-zákonným způsoben převálcoval co se dá to není politika to je prasárna......
        Na jednu stranu čím víc porušuje slib ,který dal svým občanům a voličům o to víc se mu to jako bumerang vrátí v nejbližších volbách.
        • Prosazuješ raději vládu a prezidenta,který ve volební kampani porušil zákony této republiky(přiznal to i nejvyšší soud),ale aby nebylo zle tak tento soud prohlásil,že to nevadí a volba je platná. Kdo nám tedy dává příj´klad jak se chovat-bohužel levice nikoliv pravice. Kritizuj tedy tam kam kritika patří a těš se až budeš od odměněn od těch,které obhajuješ a prosazuješ.
          • Ústavní soud také řekl proč. Dvěma lidem nebylo umožněno volit. Rozdíl hlasů byl 500 000, tak ty dva hlasy by to nijak neovlivnily, traková chyba opravdu nemůže vadit.
          • Dědo, dědo ! Už jsi asi opravdu děda a hodně starý a bez paměti. Tobě jde o volební kampaň při prezidentských volbách? Vzpomeň si na volební kampaň ODS před volbami do parlamentu. Vzpoměň si na jejich předvolební sliby. KDE JSOU.? ? Vzpomeň si na jejich předvolební program. Já si ho schovala a mohu prohlásit s čistým svědomím že dnes z jejich slibů není 60% pravda. Jestliže chceš kritizovat tak se napřed probuď a zavzpomínej. Potom si ukliď před vlastním prahem. A až teprve pak spolu můžeme kritizovat a hodnotit situaci. Dnes je jedno jestli levice nebo pravice. Jestiže stát a justice dovolí to co se poslední roky děje tak nemůže být jakákoliv volba slušná. A je úplně jedno kdo je presidentem prohnilého státu.
          • Jaký zákony?..Těch pár drobností co mu špatně poradili a za které se následně omluvil spíš bych čekala omluvu od číro-karla za postavení české vlády před soud v Hágu.Tak dědo nemudruj ,volba je platná a navíc by to stejně neovlivnilo výsledky voleb
            • Nemudruju,ale ta omluva o které mluvíš snad nebyla omluvou,ale s příchutí,když chcete tak se omluvím. To jsou vaš způsoby. Se svýmu názory by jsi velmi uspěl v letech 1946-1948 a to u soudruha Gottwalda.
          • A když ho přistihli při lži tak řekl--ALE ZAFUNGOVALO TO.
        • Vláda získala důvěru at se ti to líbí nebo ne.
          • důvěru?ale koho tebe s psychiatrického ústavu
          • vžyť to píšu ,ale za jakou cenu ta důvěra je.Vžyť je založena na lžích a podvodech,že i samotným členům ODS se to zajídá a stranu opouštějí.Ty jsi zřejmě hodně mladá nebo hodně naivní ,možná obojí dohromady takže si nech své názory a já zase avoje.Ano?
  • Vládní koalice je tlupa loupežníků, zlodějů, lhářů a smradlavých hnusů !!!!!
  • meli jsme všechny sudetaky popravit za velezradu a byl by klid.fašista nečas zustane fašistou i s ministrem zahraniči.....
    • Měli jsme všechny komouše popravit za velezradu a byl by klid.Co to bylo jiného--uplná ztráta suverenity po 40 let. --komunista je horší než fašista,ket
      • Mirka rovná se fašista,rasista a degenerovaný trotl
    • Aby ses blbe nedivil-v nasich radach bylo prokaztelne vice konfidentu Gestapa,jak z rad Sudetskych nemcu!
      Ale tito ''lide'' se velmi hodili k znovuobrozeni KSC,rozkulaceni vesnic a jinych svinstev!(popravy atp)
      Vazil bych slova o panu ministru zahranici,jestli jsi clen,nebo sympatizant KSCSSD a poslouchas jejich lzi,tak si je vykladej svym blizkym bezmozkum! *12* *12* *12*
      • Cteny pane, ja jsem presvedcen ze Schwancenberg je proste jen zdegenerovany id.ot a muze byt ve vlade pouze v CR. /protoze jsme tady vsichni pitomci..../
        P.S. Schw. je pro smich celemu Rakousku.
      • Pro Not CSSD. Již delší dobu čtu Tvoje příspěvky a s lítostí sleduji že Jsi neinteligentní, tupý k r e t e n. Škoda národe že i tito blbci jsou Tvými členy.
      • nejsem ni to a ani to,ale tvoje psimena me zni jako zaplacena *11* jestli je to pravda tak se nad sebou zamysli
      • Zas tě někdo postil z dohedu a čtenářská obec je potom nucena číst smyšlenosti psychopata, který je dobře placen za podlézání a vřiťolezectví mnodrákům a podobným zrádcům. Smůla je, že se tvoje úchylka nedá léčit. Lituji tě.
  • Nečas a Schwarzenberg jsou dva vlastizrádní zločinci zralí na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně za zrazování životních zájmu Čechů.Pokud má národ Čechů nadále existovat na území,které nám už po mnoho tisíciletí patří,tak se musí,naučit,bez jakýkoliv skurpulí odporážet na katovských mučírnách všechny vlastizrádce našeho národa.Jinak Češi brzo na této planetě končí.Za třiadvacetiletou vládu lumpů se bude platit tvrdě.
    • Souhlas mimo toho, že PANKÁČ je vlastizrádce. Naopak on svým sudeťákům slouží do roztrhání těla a dělá všechno proti naší republice. Proto ho není možno považovat za Čecha a nazývat ho vlastizrádcem. Zrovna tak dělá vše proti našim nejlepším přátelům Srbům (uznání Kosova) jako mstu za 1. světovou válku, po níž šlechta přišla o část majetku , tituly a šlechtické výhody. Dosáhl taky toho, že se nesmí nijak připomínat slavná doba husitství
      ( Vávrovy filmy a Jiráskova díla). je to zkrátka nepřítel jak se patří. Proto také se ve Vídni nyní vypráví:
      Malá privatizace v ČR byla, když havel dostal zpět Lucernu.Velká privatizace bude, až Schwarzenberg dostane celé Čechy!!
      • Ty jsi takový malý ubohý nácek, viď. Jo, husitství............ spíš barbarství, ne? To bych raději nepřipomínala. Za to bychom se měli spíš stydět.
        • Paní Zuzano nevím kdo jste, jestli jste mladá a nezkušená, máte naději, že ještě dostanete rozum. Jestli jste ale v letech , tak se raději neprojevujte na veřejnosti, svědčí to o úplné debilitě.
          • Ale jak vidno u vás ani stáří nepřineslo moudrost.
            • Bohužel u Vás platí druhá varianta a to už se nedá léčit.
  • Voliči Karla můžete si blahopřát, máte na tom podíl. Kchárl s Kalouskem na něho asi mají něco strašného. Církevní veletunel a ližprdelnický projev, s bavorským potleskem ve stoje a skoroprezidentovou šlechtickou pochvalou, to je tedy žrádlo. Největší matlák dokázal z ODS vybudovat matláckou stranu, co Kchárlovi s Kalouskem přizvukuje a členové si pochvalují, jenom prďte dál kamarádi nejvěrnější, my to rádi čucháme.
    • Jsi ubohý primitiv. Jenom nefalšovaní duševní chudáci jako ty píší za "nás". Jsi neškodný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit