Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatčení lobbisty Marka Dalíka by mohlo mít nepříjemné důsledky i pro prezidentskou kampaň bývalého premiéra Jana Fischera. Vede ji totiž muž, který měl k Dalíkovi mimořádně blízko, bývalý šéf Úřadu vlády Jan Novák. Ten se podle jiného prezidentského kandidáta, protikorupčníka Karla Randáka, mohl dopustit i porušení zákona.
  • Pod ním se má tak houpat židle v base.Jinam tito gauneři nepatří!. *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • přečetl jsem si všechny příspěvky všech diskutujících a dospěl jsem k názoru,že všichni jenom zbytečně kecáte a nic nenavrhujete co by se mělo dělat pro lepší zítřek.Všichni máte v jednom,ale pravdu.Tata vláda je neschopná a musí skončit,ale jak to zařídit ? Dle mého názoru,by mohla skončit hned po volbách ale všichni by jsme museli volit KSČM.Horší jak to je teď,už to nemůže být.
    • Vždycky je prostor na to něco "vylepšit" Mimo to občas sem třeba osobně píšu názor jak by to šlo řešit.
      Třeba teď zdravotní pojišťovny?
      Zrušit je a udělat jednu státní. Udělat hloubkový audit, a co by se nezavřelo do prac táborů to by si někde práci našlo. Věřím, že pro slušné a pracovité lidi se práce najde. Jejich majetky znárodnit a prodat, a prostředky z toho hradit průšvihy co nadělali.
      Snížit v té státní aparát. Mezi námi nemusí být zdrav pojištovna v žulovém paláci.

Bereš to? *5*
  • Chov prasat je nedílnou součástí naší politické scény. V politice, v té nejvyšší, má vepřové masosvé nezastupitelné místo a je tradičním pokrmem voličů. Jeho spotřeba se pohybuje kolem 200 tis. měsíčně.
  • Vy si pletete termín revoluce a předání moci a to bude možná ten tragickej omyl *16*
    • Zapomínáte na hasiče Langera, který celou volební kampaň vedl, kde je ten smrad zalezlý?
      Celá ODS tím jeho tahem s taxikářem a Bradáčovou nastražit lživou past na Rátha přišla o
      preference. Dalík to završil a poděkujte soudu Praha 4 §§§§!
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Se starými politickými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.
  • Musite si uvedomit,ze komunisti jsou megazlodeji,at se jakkoli prekabati.
    Jsem hluboce presvedcen,ze vedeni Charty'77 bylo pod vedenim UV KSC.Je mi hluboce lito signataru teto skupiny,kteri si mysleli,ze maji spravne vedeni.
  • Židle jak židle, ale kdyby se s ním houpal provaz, to by bylo jiné kafé.
  • Co ty na to skřete Pišto, souhlasíš ?
    • Já znám jednoho, ale, že by byl lump, o to nic nevím, ale, že maestro Čunek, Kalousek a další jsou pěkní Rumčajzové, tož to vím na beton, poněvadž zlikvidovali bílou baldu na Moravě, Slezsku aj v Česku a porobili škodu, že podnikatelé v restauratérství bankrotují jeden za druhým.
  • vondra je známy suyperpravicovo havlovskofašistickousackypravdoláska paradoxne obrezanec je horší ako nemci, by nemal byť odvolaný, ale zatvorený nie do basy ale uranových baní na 25 rokov za to čo pokradol. ten človek 23rokov žije z daní pracujúcich a pochybujem, či niekedy aj pred rokom 89 vôbec pracoval.Ale oni sa v Usa a Cia od neho postarajú, ak nebude teda v base.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit