Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda, co jsme to za stát, když generálům vojenské tajné služby dává rozkazy sekretářka, bývalá účetní? V Čechistánu je už fakt možné všechno.
  • Venda Klausů hledá tiskového mluvčího. Jeden sirota z bývalého modrého manšaftu zase hledá
    uplatnění na HPP. Trafika jistá. Nejlepší přijde nakonec= Voda se vaří na každou *12*
  • Nečas s Kalouskem jsou zakousnutí jako klíšťata, stále jen vysávají. Těch prázdných keců, které jsme "ve prospěch lidu" museli vyslechnout. Jenže dnes už jsou na klíšťata účinnější kapky!
  • Tak jsme se konečně dočkali pádu vlády. Že to bude kvůli nějaké "nati" by nás nenapadlo.Nebo, že by se rozpovídal Janoušek před policajtama? Čas nám ukáže. Léto bude možná horké i veselé. *5*
  • Při posledních volbách byl pan premiér ostendativně volit v Rožnově pod Radhoštěm.I s paní premierovou.Dobrý úmysl mu zhatili místňáci když na něj houfně pokřikovali "vrať se do Prahy,Nelez nám už tady".On je původem z tohoto města.To ovšem nikdo nevěděl že jej ovládá taková překopaná maďarská hlupaňa.Kdyby to tady lidi věděli tak by to Peťulovi hned na ulici řekli a on by udělal pořádek.Tak udělala hlupaňa pořádek s ním.Nyní vcházíme do fáze bajek.Nejpovedenější je bajka o ochraně pani premiérové před nebezpečím.Ještě děcka děcek překopané maďarky se budou muset ostudou schovávat - jak si z nich budou generace utahovat za takovou vidláckou obhajobu.
  • Sobotka z ČSSD, odnože KSČ, se už celý třese, aby se jim za pomoci KSČ(m) pohrobka zločinecké KSČ podařilo shodit vládu tak jako se jim to podařilo za premiérování Roko-Šuplík-SexyMozka a udělali z naší země pitomce před celým světem. Ti levičáci neumějí nic jiného než urvat moc, zotročit lidi a rozkrást co vytvořili jiní. A nerozhoduje, jestli ukazují rudou kůži nebo si ji zakryjí jinobarevným hadrem. Pro ně platí čím hůře (pro zemi a pro její obyvatele), tím lépe (pro levičáky). Všude kde se dostanou k moci se chovají stejně.

    A Filip se nestydí zaklínat se "zájmem občanů". Jak se ti komunističtí zločinci řídili "zájmy" občanů, to nám předvedli při svém komunistickém holokaustu. Místo toho, aby si vážili skutečnosti, že neskončili v kriminále a mnozí na šibenici, kam za svá zvěrstva patří, tak už zase vystrkují rudé rypáky. A snaží se zase oblbnout tupce slibem ráje na zemi bez námahy.
    • Kdybys měl inteligenci nebyl bys blbečkem, ale bohužel ji nemáš.. *2* *15* *1* *12*
  • Tak se nic neděje, koryta zůstanou dobytkům z gestapa *16*
  • A co dál, místo voleb si ten hnůj dovolí určovat kdo sestaví vládu. To je nebetyčná drzost. Ve vládě by měli být neúplatní odborníci a ne hnůj co se váže na mafii. Prachů na to co předvádějí mají dost šmejdi. Co je to vůbec za drzost, když podá premiér demisi je v kelu celá vláda a mají být nové volby. Né aby si zloděj korupčník a hajzl diktoval podmínky *16* *16* *16*
  • Paní Peaková se musí smát ale pod vousy. Nečas s ní zametl a teď je sám v hloupé situaci. Všimla jsem si,že advokát Šnajdra se podivuje,jak si o nějakou tisícovku Mareček pohorši.Tak copak je to za úplatek! Pan advokát je odrtržený od života????? Mohl skončit na úřadu práce v evidenci. Stejně jak my všichni, co přijdeme o práci nezaviněně.On přitom se svými kumpány spekuloval až na to modráčkové dojeli. Dobře to prokurátoři řekli, jsou to úplatky. Poslanec má v parlamentě jednat v souladu se svým svědomím a především za sebe. Stranické pletichy bych rovněž trestala. *12* Všechno to smrdí, já tobě a ty mě, to už není čestný výkon funkce ale morální marast. *16* *16* *16* *16*
    • tento marast se děje více než 20 let, po předání od OF do rukou politiků k likvidaci státu. Vše zde zlikvidovali, teď jsme jen dobrý pro to, aby jsme pouze nakupovali.
  • Nečas rezignuje
    Premiér Petr Nečas oznámil, že v pondělí podá demisi na funkci předsedy vlády. Učinil tak po zasedání grémia ODS, které jednalo paralelně se schůzkou špiček koalice.

    hurá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit