Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, chalupáři, já si myslím, že montér Václav má pravdu. Z Tvojí reakce je patrné, že seš asi ještě hloupej, tedy myslím dost mladej (nezkušenej) Vyplívá to z toho chaosu, co tu píšeš. Tak že nedávej nikomu rady jak má používat hlavu. Raději ji příště používej Ty! emigrant.
    Ps. Ještě mě napadlo, jestli nejsi náhodou Komanč.
  • Okamžitě pověsit. I s jeho ženou. *16*
  • Nicméně je vhodná doba pro vysetí rajčat a paprik. Také raný salát je již dobré vysít, aby byly vitamínky a mohlo se bojovat proti všelijakému svinstvu....
  • jinak by ho jeho konkubína spráskala bičíkem. *1* *1* *1*
  • To může ten "Nepohoda" vykládat tak té své konkubíně když se jí jak otrok plazí u nohou a ona nad ním práská bičíkem.
    Kdyby měl být Pospíšil odvolán kvůli neschopnosti, tak by se to nestalo doslova z hodiny na hodinu. Nepohoda si na jeho místo přivedl z Brynclu toho bambulu, který však jmenování Bradáčové zabránit nedokázal.
    Možná v tom hrála svou roli i Klausova "amnestie", která by Nepohodovi za Pospíšila asi tak snadno neprošla.
  • Tam už ale bylo plno a tak se Jiřina urazil a odešel z vlády hledat si jiný šolich a možná i jiného milce.
  • Ještě zde chybí výblitek Přesčase mladšího a komedie je dokonalá.
  • Prosím vás, o tomhle gaunerovi napište jen, až bude v base, na samotce s tím přihřátým opuchlým dobytkem pospíšilem. Jinak mě tenhle svazák nezajímá a jeho blitky už vůbec ne.
  • Zalez Nečásku mlsnej Ocásku. Po tom co jsi se svou milenkou předvedl máš jediné právo-
    splatit škody a chodit s hanbou kanálama.
  • on snad tem svym blabolum fakt veri
  • Pane Nečasi, paní Němcová a další, ODS, kterou jste repreztovali, tady udělala z politiky organizovaný zločin, který začal velkou privatizací (rozkradení státních podniků), ovládnutím justice a skončil třeba objednanou amnestií a abolicí pana Klause, kterou jste podepsal. Nesnažte se mluvit o nějaké objektivitě, dokud jste měli 118 hlasů, tak jste dokonce odhlasovávali i zakázání diskuze k danému návrhu zákona a prasili jste legislativu, jak se vám hodilo. Lidé na ulici byli pro vás a ještě pro pana Duku jen "lůzou" dobrou tak k volbám. Pospíšil se vám nehodil, protože chtěl nezávislost státních zástupců, což jste nemohli potřebovat. Podívejte se, co po vás zbylo, rozklad zdravotnictví, nakupování vzdělání a soukromé vysoké školy v každé větší vsi se směšnou úrovní výuky, problémy v sociálním systému, zprasený registr vozidel, tunel tunelu Blanka, Opencard, 2 miliardy rozkradené za IZIP, ProMoPro, kriminalita a megakorupce všude, kam se podíváte, nejhorší čerpání dotací za všech členů EU. Jediné téma, která vám jako vždy zbylo je už směšné strašení komunismem a strach z "dědků", na které se vztahuje lustrační zákon. Armáda má 12 půjčených stíhaček a 35 tanků, to jsou čísla do operety, to jsou všechno výsledky vašeho vládnutí,tak držte hubu.
  • od roku 89 je tato země zaprodána ,spronevěřena figurám ,zlodějum ,podvodníkum -je to až k nevíře s jakou tolerancí lidí byla tato republika,a ja dodnes je rozkrádána a tím i ponižována i s občany,je tu obrovskej chaoz občan okráda občana -žádná disciplina žádnej řad. podvodnici .exekutoři .zloději se nezastaví před ničím .moho zotpovědně říct , že komunista byl proti tomuto zločinckému režimu učen prvního ročníku . už není zachrany pro tuto generaci snad ta další zjistí a naučí se pořádku slušnosti a kvalitní statní zpravy naší země .zasloužila by si to i s občany tohoto státu . rozpadl se socialní system rodiny a jejich zabezpečení . je to panečku bída .sklonujem neustále jmena ritig janoušek nečas a samé pozitury zaprodané zločinu a nidko není aby je pozavíral an hazel do uranových dolu kopat o chlebě a o vodě .pospíšil ten slaboch uhlazená ten je k smíchu je to taková baletka . takový zakonodárce je pro republiku za trest .
  • Jasně, Pospíšil skončil kvůli Naďové...s ní nemohla po nocích dřít jako kůň...
  • Ukrajinského lidu, jenž svrhl mocipány. Také my požadujeme Svobodu Demokracii a spravedlivý trest pro naše politické zločince *3*

    www.obcanskyparlament.webnode.cz
  • Nevolit, prostě je nevolit, ANO se s gaunerem Teličkou opravdu předvedla. Tomu vděčíme, že máme nejhorší dotace ze všech v EU a drtí nás potravinami díky tomuto šmejdovi i Poláci se svými odpornými potravinami a tím nám zvyšují naše již tak vysoké zadlužení. A Babiš nyní přemýšlí, kde ušetřit a vzít peníze. Tak pane Babiši, díky Teličkovi , kterého jste si vybral do eu-parlamentu vyhazujeme doslova peníze oknem ročně v řádech desítek miliard , 25-35 miliard a dnes možná už i více za potraviny. Díky němu jsme v potravinách nesoběstační. . Pracoval po dochodu z EU u miliardáře Bakaly a nyní , když se uhlobaron s uhlím potápí, tak přeběhl pro změnu k miliardáři Babišovi.Bacha na Teličku. Nikdy nevolit. stejně jako šmejda a krále lichvářů Pospíšila a křiváka Zahradila !!!
  • Pane Nečasi Vám už nikdo nevěří a pokud jste o ničem nevěděl je to ještě horší co se dalo za Vás provádět a dělal jste snad mrtvého brouka nebo byl tak hloupý...nikdo nikoho neznal,všechno jsou to náhody a pomluvy,trafiky vlastně taky nikdy neexistovali,restituce se odhlasovali díky muklovi za pět minut dvanáct,zlodějský plat pro vrchní milenku atd., ...ale všechno je v cajku co!
  • Všechno všehoschopní šmejdi a křiváci, dojiči ze státního vemene, kteří nikdy nepracovali, nám přikazovali,jak máme podnikat a když ztratili místo v Poslanecké sněmovně nebo Senátu, tak hledali trafiky ve státních a polostátních podnicích, aby mohli v dojení ze státního pokračovat a kázat lidu prostému o tržní ekonomice a o tom,jak mají podnikat a sami to nikdy nedělali a jak vidět, nedělají ani dnes, protože to vůbec neumí akorát o tom dokážou kecat. Nečas zmetek šel přednášet do pravicového ODSáckého Langrova VUMLU- CEVRO a Pospíšil se přemístil do TOPky, aby mohl hrabat ještě více v EU-parlamentu. Tak milí občánkové, volit hlavou a dobře si to rozmyslet, a nedávat již více svoje hlasy takovému neustále se recyklujícímu odpadu.

    Doufejme , že policie to tentokrát s justicí dotáhne do zdárného konce a na tyto šmejdy dojde. Mají másla na hlavě více než dost. Tunelovali ze státního desítky a někteří stovky milionů. Zavřít.
  • Přestaňte tady již nadávat a konejte,protože jaký hnuj se dere opět na posty v EU za půl mega je hrozné a ještě ty profláklé ksichty Telička,Pospíšil,Zahradil atd.
  • TO montér Václav - Pospíšil stál za kulové, stejně jako všichni ODSáci, Zmetek a šmejd křivej jeden jako druhý, Pospíšil nebyl žádnou výjimkou. A celou ODS řídili lobbisté a kmotři, s výučním listem pingl a prodavač - Janoušek a Rittti, Hrdlička atd. Pospíšil zmršil exekuční zákon od kapacity Motejla a udělal z něho lichvářský., právjník z vyhlášené univerzity v Plzni. Ti mají mít místo titulu JUDr, titul PUDr, což přesně vystihuje jejich disertační práce. Tak za co montére Václave stál, tento šmejd? Nikdo v ODS nestál ani za zlámanou grešli, jeden zloděj vedle druhého, všehoschopní, nikoliv schopní. Proto nyní přelezl hbitě ke zlodějskému Kalouskovi a Kárlovi von Sajrajt z Bilderbergu, kteří rovněž drancují tuto zemi celé čtvrt století.na náš účet. Meda Mládková tomuto hajzlíkovi nabízela místo ve své galerii a proč to Pospíšil nevezme? Protože se tam netočí asi tolik peněz a v EU-parlamentu si může opravdu nahrabat. Tak montére Václave, přemýšej hlavou a ne jako ten Nečas nějakým údem. Doufejme jen, že se nenajde dost ovcí, které mu hrabat, pro změnu v EU, umožní.
  • Na každou sv.ni se vaří voda a na tebe ty chcípáku Nečasů i tu tvojí nepěknou sv.ni se uvařila.Za to co jste svinstva udělali si to zasloužíte a přeji vám to... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit