Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že jsme zničená společnost, to je patrné už z obsahu příspěvků. Obávám se ale, že návrat k čemukoliv, natož k monarchii, je nemožný. A vybrat někoho jiného? Kde? Odkud? Marná snaha. Navíc, tyto diskuse také nemají smysl...... výklad demokracie si každý přizpůsobuje sám sobě. *13*
  • je jen Klausova loutka !! Co mu dědek nacpe do palice, to ten chcipáček ventiluje nám všem ! Ty debilní rozumy mu sežerou jenom ti modří co mají místo mozku lejno !!!
  • A na ty rádoby vtipné sexuální narážky reaguji jediným............ šovinistické prase
  • Ano, tak jak jsem popsala níže, chopte se toho, pane! Třeba vám lidi budou fandit.
  • Tak se seber a tykej si s těmi chytřejšími. Já si pouze podovoluju mít svůj názor a nehrnu se s davem nikam.
  • Ani jedno *12* z parlamentnich stran od r.1946!!! doposud by nemelo byt premierem!Chce to bud neco jinyho vybrat,nebo navrat k monarchii!(Nemam na mysli pana "knizete")
    Uvedomte si,ze nas tato demokracie zalozena prevazne na byvalych (mozna i budoucich...) clenech KSC totalne znicila!A to na nekolik generaci!
  • O tom,co zde bude vládnout,tak o tom bude rozhodovat mladá generace a ne ty.Pokud nechtěla, ta pravicová banda návrat komunistů,tak neměli národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.Právě ,toto uvedené,předurčuje,že návrat komunistů k moci,nebo lépe,nástup tvrdé levice mladých,je to nejlepší,co tento rok může tuto zemi potkat.Proto,že zde lumpové vládli tak mizerně,tak je nutno je pozavírat ,za propagaci komunismu.Protože díky jejich zlodějnám a mizernémuvládnutí,přibývá lidí,kteří říkají:"Zlatí komunisté!.pak jim přišít další flastr,za zbídačení této země.
  • Honzíku, Rusáky tu dávno máme a roztahují se tu ví, než když byli zalezlí někde v kasárnách hluboko v lesích. Asi si nebyl poslední dobou v Karlových Varech, že. Ty už s českým městem moc společného nemají. To, že Rusové u nás vlastní cca třetinu firem, je také dost známá věc.
  • Ty píšeš takové hlouposti,, že by bylo možno zkusit do tebe nastrkat nějaký rozum spodem.Když by to nepomohlo,pak už zbývá jedině bejkovec.
  • Pro tuto zemi by bylo nejvýhodnější,kdyby všechno to,co se prolhalo k moci a zde vládne,odevzdalo veškerý majetek ,svého rodu,rodu státu a šlo kopat uran pro Temelín.Tato země potřebuje takovou vládu,která bude krutě trestat všechny lumpy,kteří mají podíl na zbídačení této země a usilovně splácet nasekané dluhy.Každá vládní banda,která nadále zadlužuje tuto zemi,tlačí do nepředstavitelné bídy ,budoucí generace.
  • Tady je tolik chytrých, že není pro chytrýho kam šlápnout. Proč se pánové a i dámy neseberete a nejdete do toho?!?!? Všichni máte plný pusy toho, jak by to mělo být.......... tak jděte do politiky a ukažte všem, jak to myslíte. Já ty ambice nemám, tudíž můžu vyčítat jen sama sobě, jak jsem volila a že se to dalo čekat. Přesto si nemyslím, že máme špatnýho premiéra...... Jenom musí čelit samým blblostem, místo aby měl prostor řešit důležitý věci. Politika je svinstvo, tam těžko někdo zůstane čistý jako alabastr.
  • Začátek dobrý, konec hnusný. Bolševika jsem zažila taky, ale nějak mi to neopravňuje nikomu přát dlouhou, bolestivou smrt. Ach jo. Je mi opravdu ale opravdu zle.
  • No tak v tom případě byl Paroubek lepší. Díky za odpověď
  • Zažil jsem bolševika, rusáckou krvavou okupaci (velmi srovnatelnou s tou hitlerovskou) a už nikdy nedopustím, aby se ta doba vrátila, aby se bolševik nebo čeští nacionalisté dostali k moci nebo se vrátil vliv Ruska. Proto je svatá povinnost bránit naše členství v demokratických institucích jako je EU a NATO. To jsopu jediné záruky, že se ten špinavý, uslyntaný a žebrácký Rusák nikdy nevrátí. Navzdory tomu, že ten demamog a dobytek Klaus Rusáka podporuje. Klausovi přeji jen brzkou a bolestivou smrt, která tuto zemi zbaví dalšího parazita a nevzdělané špíny.
  • Ne my si nemyslíme že byl lepší,ale tento je nejhorší!. *1* *16* *16* *16* *16*
  • Lidi, vy si opravdu myslíte, že Paroubek byl lepší premiér? Tak to už je fakt zle!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jeden blbější než druhej, a je fakt, že by už měl tento premiér opravdu odplout do .... jinam, ministr "v" zahraničí - by tam měl zůstat a huhlat na jiný - a vůbec - vládo jděte, neděkujeme.
  • Neměli jsme nikdy nijak hvězdného premiéra,ale tenhle poslední je ten nejhorší,kterého
    tato republika v porodních bolestech zrodila.Ona celá vláda stojí za pendrek,ale nekompetentní,
    uslyntaný Nečas hraje primát. *1* *16* *16* *16*
  • Nečas je špatný premiér jelikož hlásá úsporu ve státní správě a místo aby ty ušetřené peníze vrátily ministerstva do státního rozpočtu tak je rozfofrují na přemrštěných odměnách.Když se propustí úředníci a jejich platy se rozdělí mezi ostatní tak to nejsou žádné úspory ale vlastně ještě horší řešení . Většinou se šetří ve státní správě tak že se propustí uklízečky a místo nich se úklid zadá úklidové firmě a náklady se zvednou místo aby se snížily.Klesne ale počet zaměstnanců, je to obyčejná finta.Dělníkům kteří zůstanou ve fabrice po vlně propouštění taky nikdo nepřidá na mzdě za jejich kolegy co zůstali za bránou.
  • Celá tato vláda by měla jít do prd*le, jsou to zloději a korytáři, Drábek to posr*l a jeho chybou může přijít spoustu lidí o bydlení a ten náš ušišlanej a uslintanej ministr zahraničí dělá všude ostudu. Nové volby a oni všichni do kryminálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit