Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vláda je celá nešťastná a hlavně nesrozumitelná. Zástupce ODS jsou dále v představenstvech akciových společností berou horentní sumy a Vy pane premiére hrajete mrtvého brouka.
    Přitom jste před volbami slíbil nápravu. Konkrétně Mgr.Rudolf Salvetr bere 50000 měsíčně za členství ve vodárenské společnosti jež spravuje majetek města. Koho zájmy hájí? Hlavně svoje jako všichni ODS áci!'!!!!!!!
    • A cim vic budete setrit, tim ta voda bude drazsi aby bylo na vyplaty tehle zjevu. Co porad nadavate, me se to zacina libit. Uz vidim na konec, téhle trapné epochy dejin našeho absurdistánu. To jsem potřeboval. Datum a čas a už se blíží, naštěstí to jako vždy za švejka udělá někdo jiný *5*
  • Nečas z nešťastných křupanských výroků nevýjde. Za měsíc to stejně podepíše a tak to bude další zbytečná ostuda. Podle vzoru hradního pána.
  • těch nešťastných výroků je stálevíc a víc což takhle pane premiére si dát alespoň 20 -30 let pauzu.Vzpamatujete se Vy i ČR
  • Celá tato vláda by měla jít do prd*le, jsou to zloději a korytáři, Drábek to posr*l a jeho chybou může přijít spoustu lidí o bydlení a ten náš ušišlanej a uslintanej ministr zahraničí dělá všude ostudu. Nové volby a oni všichni do kryminálu.
  • Nečas je špatný premiér jelikož hlásá úsporu ve státní správě a místo aby ty ušetřené peníze vrátily ministerstva do státního rozpočtu tak je rozfofrují na přemrštěných odměnách.Když se propustí úředníci a jejich platy se rozdělí mezi ostatní tak to nejsou žádné úspory ale vlastně ještě horší řešení . Většinou se šetří ve státní správě tak že se propustí uklízečky a místo nich se úklid zadá úklidové firmě a náklady se zvednou místo aby se snížily.Klesne ale počet zaměstnanců, je to obyčejná finta.Dělníkům kteří zůstanou ve fabrice po vlně propouštění taky nikdo nepřidá na mzdě za jejich kolegy co zůstali za bránou.
  • Neměli jsme nikdy nijak hvězdného premiéra,ale tenhle poslední je ten nejhorší,kterého
    tato republika v porodních bolestech zrodila.Ona celá vláda stojí za pendrek,ale nekompetentní,
    uslyntaný Nečas hraje primát. *1* *16* *16* *16*
  • Jeden blbější než druhej, a je fakt, že by už měl tento premiér opravdu odplout do .... jinam, ministr "v" zahraničí - by tam měl zůstat a huhlat na jiný - a vůbec - vládo jděte, neděkujeme.
  • Ministra Schwarzenberga pak také označil za líného člověka, který nic nedělá, nehájí zájmy Česka
    ----------------------------------------------------------------------------------
    nečas zase hájí své soukromé zájmy a zájmy sekty modré straky zlodějky. takže jaký je v nich rozdíl?
  • Lidi, vy si opravdu myslíte, že Paroubek byl lepší premiér? Tak to už je fakt zle!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ne my si nemyslíme že byl lepší,ale tento je nejhorší!. *1* *16* *16* *16* *16*
      • No tak v tom případě byl Paroubek lepší. Díky za odpověď
        • Ani jedno *12* z parlamentnich stran od r.1946!!! doposud by nemelo byt premierem!Chce to bud neco jinyho vybrat,nebo navrat k monarchii!(Nemam na mysli pana "knizete")
          Uvedomte si,ze nas tato demokracie zalozena prevazne na byvalych (mozna i budoucich...) clenech KSC totalne znicila!A to na nekolik generaci!
          • Že jsme zničená společnost, to je patrné už z obsahu příspěvků. Obávám se ale, že návrat k čemukoliv, natož k monarchii, je nemožný. A vybrat někoho jiného? Kde? Odkud? Marná snaha. Navíc, tyto diskuse také nemají smysl...... výklad demokracie si každý přizpůsobuje sám sobě. *13*
  • Líného ministra může odvolat předseda vlády nebo se mýlím??? Co mu v tom brání?? Samozřejmě, že TOP 09. No tak se musí Nečas rozhodnout, zda bude dále tolerovat líného, ospalého a protičeského Trautenberga a nebo ho pošle k šípku i s TOP 09. Jinak ty kydy nejsou k ničemu. Co dělá více v zahraničí než doma?? VYřizuje si tam svoje kšefty za peníze daňových poplatníků??? Vláda občany ani neinformuje o náplni jeho cesty do Izraele. Uvede pouze, že je na pracovní cestě. Hlavně že kdejakou ptákovinu média rozmazávají týden.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit